Az történt vele mint Accambreyval, vagy Mahéval hogy leültették a kispadra tartósan. Aztán ha a pályára kerülnek, nagyon akarnak abban az öt-tíz percben bizonyítani, elkezdenek rontani, kapkodni. Egyébként attól a csapattól, ahol Ligetvári az első számú átlövő, ne várjunk sokat. Kb olyan mint a rugóláb serif, fejvesztve ugrál lövés helyett. Az mindegy mekkora gólokat tudna lőni - ha nem lő kapura.
Ez nem Nenadic kritika volt, hanem a véleményem, hogy miért nem tudott kiemelkedőt játszani Yahia. Neki más típusú előkészítés kell, ha az nincs meg, akkor kár a játékát kritizálni.
A Kielce-ben pont ez a veszélyes. Amikor játszol velük, mindig úgy tűnik, hogy nem jó a formájuk, aztán valahogy mégis nyernek az ellenfelekkel szemben.
Megérdemelten nyertek. Csalóka a három gólos különbség, ennél nagyobb volt tegnap a két csapat között a különbség. Corrales ha nem véd így, nagyobb lett volna a diferencia
egyet aludva: nekem tegnap ez egy közepes Kielce volt, és pont ezért fájó, hogy egy kicsit nagyobb odafigyeléssel - főleg az elején - ez a meccs megvan.
nyilván látszanak a keret hiányosságai, és abban is egyetértek, hogy nem vagyunk ott a legjobb 4-ben - mondjuk akkor megkérdezném, hogy ki van ott? Barca Kiel OK, de ki lesz a másik kettő? mert a Flensi eddig 2 per semmi, Kielce bukott Bukarestben, PSG nálunk - ok, még csak két forduló ment le.
Maqueda sosem volt az a meccsenként vágok 7et típusú átlövő. azt a 3-4 gólt hozta üzembiztosan, mellé pedig egy nagyon jó védekezést.
én Mahét nagyon bírom, de tőle is több kell.
Liget abszolút jó, szerintem 2. számúnak.
Omarnak kell lennie a vezérnek ilyen adottságokkal és ésszel - ha akarja, ha nem. az nem megy, hogy egy félidőt kapura se nézek egy fontos meccsen.
Csapat, de a jelenlegi kézilabda irányvonalában. Kevésbe drabális, inkább atletikus. A fél egyiptomi válogatott kb, ilyen, de a tegnap esti Porto meccs is mutatott remek példákat, lövő poszton.
Irányítóból és szélsőből pedig csakis olyat, aki tud kettest védekezni.
Persze,csapat kell első körben. De Blagi,Manaskov évek ót nemmbizonyít,nem fejlődik— a hosszabításukat nem értem… Mahé nagyon szimpatikus srác de eddig kb semmi,pedig ez már a harmadik éve. Maqueda rejtéj,bár már nem fiatal. Szóval kapaásból van 4 játékos aki nagyon kilóg es helyettük kellenének emberek,fiatalok,vagy Yahia kaliberű csiszolatlanok vagy jó korban levő klasszisok.
Nem vilagvalogatotta van szükség, hanem jól felepitett csapatra. A tavalyi Aalborgban szerinted hány KLASSZIS volt? Vagy a pár évvel ezelőtti Montpellierben? De nezhetjuk fordítva is: hány blt is nyert a PSG? Egy ideje már tart ott a sztarparade.
Minden szavad. Liget jelenleg kényszermegoldás. Borozan után is a ballövő lista hátulján. Rettenetesen darabos. Gasi és Andreas egyedül,80%bam Strlek is.
Nem jó összetételű a keret,kellenének klasszisok,de senkit nem lehet hallani még pletyka szinten sem (kiv Vaiupov)
Kellen KLASSZIS: jobb/bal lövő,beállós,jobb/bal szélső és irányítóha a final 4 a cél. +ban szerződést bontani: Blagotinsekkel,Manaskovval,Mahéval és Maquédával.
A bemelegítésnél átfutott a bucimban, hogy itt még egy nagyobb zakó is benne van. Rodrigo megakadályozta. Szerintem nem volt elég hit bennünk.
Sajnos Liget esetében most jött ki igazán, hogy mi a probléma az Ő támadójátékával, amikor kicsit rákészülnek. Kreativitás, gondolkodás sebessége...
Ami pozitív, hogy Lauge egész jôl mozgott a vége felé, Ő sok "lyukat betömhet".
Márcsak 3 gól egyébként. És elvesztjük az első 15 perceket, mert nem tudunk gólt lőni. Közben a csapat legveszélyesebb támadója -jelenleg 8 gól- meg ül a padon kb 15 percig
vannak néha bravúrjai Cuparának de összességében nem tud annyit hozzá tenni szerintemse .Ha jól tudod ő azért jött ide mert Appelgrénnel nem tudtak meg állapodni a klub .