Be lettünk árazva, de lehet, hogy még igazuk is van sajnos, nem tudom egyértelműen kijelenteni, h mi fogjuk nyerni a nemzetit, mondjuk Szabi lehetne elfogult is, habár nem volt országos cimbije a Mester:
Cindric, Nguessan, Bylik nem kéne (nekem), Sagosen, Fabregas nem realitás. Viszont Hesham, Johannesen, Cavalcanti jó lenne, nagyjából ebben a sorrendben. Hesham azt hiszem kettes védőt tud játszani.(?)
2023-ban fut ki Fabregas, Sagosen, Cindric, Johannessen szerződése is, kiváncsi vagyok,hogy belőlük sikerül-e valakit elmozdítani.
Lékai egyszerűen valószínűleg formán kívül van.
Nem volt meggyőző eddig a csapat játéka, de még év eleje van, ez javulhat még sokat, sokan még nincsenek formában.
2022-ben Nguessan, Ahmed Hesham, Cavalcanti, Bylik szerződése jár le.
2023-tól Nilsson helyett jó lenne Fabregas kérdés akar-e jönni.
A következő években remélem nem a mennyiségre, hanem a minőségre megy rá a vezetőség az igazolásoknál. Elég lenne egy 16 fős keretből egy erős 8-9 fős mag, a többi helyett meg magyar válogatottal vagy fiatal tehetséggel feltölteni.
Nekem eddig az Ilic-Gulyás páros szimpatikus, de a Bl majd beárazza az ő munkájukat is.
Mint korábban írtam nagyon kíváncsi leszek mi történik a fiataljainkkal már csak azért is, mert a magyarokra nem igazán jellemző, hogy ilyen fiatalon azaz 20 alatt bele tudnának érni a felnőttek mezőnyébe, ellentétben mondjuk a skandináv vagy délszláv származású tehetségekkel. Szerintem ez genetikai adottság lehet, sokszor 25-26 éves korban robbannak be a játékosaink.
Emlékszem még (pedig nekem nagyon gatya a memóriám...) mikor első szárnypróbálgatásait lehetett látni a 16 éves Karabaticnak pattanásos fejjel... döbbenetes volt, hogy mit tudott már akkor.
Kezdem azzal, h nem sok meccsét láttam, de párat a nyári eb-ről igen! Ott messze Ő volt a csapat legjobbja, rajta múlt minden. De erősítsetek meg, ez a már-már túlzott lazaság, mondhatni flegmaság mármég nem a kezdődő nagyarc megnyilvánulása, hanem Ő ilyen. Abban reménykedem, h az apja a földön tartja, mert kár lenne elszállnia magától!
Azért ha kijutnánk párizsba jó kis csapatunk lehetne, addigra bedolgozhatná magát ide a veszprémbe.
Én Fazekast elhoznám a kis Veszprémből, hosszú távú szerződéssel és azonnal kölcsön is adnám egy nemzetközi kupában érdekelt spanyol vagy skandináv csapathoz. Izomzatban Máthé Dominikon is nagyon meglátszódott 1 év Norvégiában,ezért erőltetném inkább a skandináv vonalat.
Jövőre irányító-balátlövő pozícióban már csak Cavalcantiról, Nguessanról, Heshamról és Bylikről nincs hivatalos bejelentés, aki erősítést jelenthetne.
Az a szó szoros értelmében vett játék, amit a kisVeszprém tolt az előző szezonban jórészt Fazekasnak volt köszönhető. Jövőre mindenképpen magasabb szinten kellene játszania, hogy fejlődjön.
Sztem nagyon nagy tehetség. Egy-egyben nemigen lehet megfogni már most sem, hátha még erősödik kicsit. Persze sokat kell még dolgozni vele, ápolgatni, de bármit elérhet...
Én láttam idén élőben 4-5 meccsét. Kb 10-15 éve nem láttam ilyen jó játékost. Szita, Máthé, vagy Győri sehol sem voltak ennyi évesen hozzá képest. Még nincs 18 éves és már a felnőtt válogatott keretében gondolkodik vele kapcsolatban Chema.
Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy ebben a szezonban hogy fog fejlődni Lukács, Ilic, Bodor, Dörnyei és Fazekas. Fazekasnak meglesznek a percei, de nem tudom, hogy esetleg nem-e kellene Neki már erősebb csapat. A többieknél a játékhiány lehet gond.
szerintem most jön 1-2 olyan év, amikor bevallottan nem a robotkarért megyünk.
ergo ha ha ebben a két évben megpróbálkozunk láthatóan tehetséges magyar és külföldi fiatalokkal, akik ezalatt az 1-2 év alatt be tudnak robbanni, azzal csak jól járhatunk.
Fazekes + Pepe,túl kockázatos két fiatal szerintem… vagy Lékai és/vagy Mahé helyett? Mondjuk utóbbi kettő is kevés jelenleg,de ha már választani kellene inkább Mahé. Lékai meg aludjon a Lenoral mosott matracában miközben a Glamour fotózza!