Keresés

Részletes keresés

norris21 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 419
Hát igen, volt emelkedése anno...

norris21 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 418
Egy régi cikk Bánéról:

Braniszlav Dzunics

Báne

A kopasz hátvéd a negyvenhez közeledve is az egyik legponterôsebb, leggyorsabb, legmegbízhatóbb a ligában. Minden meccsen kérlelhetetlenül hajt, mert utál veszíteni. Mindíg lehet számítani arra, hogy kiteszi a lelkét a pályán. Példát mutat és élvezet figyelni minden mozdulatát. Nem, nem Michael Jordanrôl van szó, és nem az NBA-rôl. Braniszlav, vagy ahogy a barátai nevezik Báne Dzunics sokak szerint a legjobb idegenlégiós a magyar férfiligában. Könnyen lehet, hogy a legrokonszenvesebb is. A PAks elleni meccsen megsérült, most lábadozik. Az itt következô beszélgetés még nyáron készült vele. A balatonszemesi IBA-táborban találkoztunk, ahol éppen 10-15 éves fiúkat és lányokat oktatott a 2001-2002-es szezonra Kaposvárra igazolt rendkívül ponterôs hátvéd. Nem csak kosárlabdát, stílust is tanulhattak tôle a gyerekek.

- Montenegróban születtem. Édesapám katonatiszt volt, és akkoriban éppen ott állomásozott. A kosárlabdázást elég késôn, 15 éves koromban kezdtem egy szerbiai kisvárosban, egy amolyan vidéki amatôrcsapatban. Azon ritka jugó kosarasok közé tartozom, akik az összes lépcsôfokot végigjárták. Az utolsó osztálytól az elsôig mindenhol játszottam, természetesen nem ugyanazzal a klubbal. Egy bosnyák csapattal, a Celik Zenicával jutottam el az elsô osztályig 26 éves koromra. Jól ment a játék, a liga egyik legjobb újonca voltam, de sajnos a csapat kiesett. Utána a háború miatt visszamentem Szerbiába. A másodosztályban játszottam, és a következô évben, 1992-ben jöttem Magyarországra.
- Hogyan kerültél Zalaegerszegre?
- Azt hiszem, véletlenül. Stevan Tot oda szerzôdött edzônek, és ô hívott a csapatához. Nem ismertük egymást, csak látott valahol játszani, vagy hallott rólam. Öt évig játszottam ott, majd három évet a Falcóban.
- Miért igazoltál át Zalaegerszegrôl?
- Az utolsó év kissé sikertelen volt. Ha jól emlékszem, hatodik helyen végeztünk, holott az elôzô négy évben kétszer döntôt játszottunk, egyszer harmadikok, egyszer pedig negyedikek lettünk. Úgy éreztem, hogy az nem csak egy rossz szezon volt, hanem már lefelé megy a csapat. Hívtak Szombathelyre. A Falco akkoriban egy közepes, de érezhetôen ambiciózus csapatnak számított, és szerencsére valóban megerôsödött.
- Hasonlóak a mostani átigazolásod okai is?
- Emir Halimics megüresedett légióshelyére hívtak, és így a bajnokcsapatban játszhatok. Remélem, megismételjük az eredményt.
- Hány éves vagy?
- Harminchét. Sokan azt mondanák, hogy már öreg kosaras vagyok, de az NBA a bizonyíték arra, hogy a legjobbak ebben a korban is extra teljesítményre képesek.
- Figyeled az NBA-t?
- Nagy rajongója vagyok.
- Ki a kedvenced?
- Legjobban Michael Jordant szerettem (akkor Báne még nem tudhatta, hogy MJ viszatér) , de a fiatalok közül is sokakat kedvelek, legjobban Kobe Bryantet.
- Drukkolsz valamelyik csapatnak?
- Igen, a Lakersnek.
- Akkor most jó éved volt!
- Kettô is!
- Nem zavar az, hogy sokak szerint a mai Lakers sikere elsôsorban a két nagy sztárnak és különösen Shaq megállíthatatlan tömegének köszönhetô?
- Szerintem ez nem így van. Van ott azért egy óriási edzô is, és a kitunô csapattársak nélkül sem menne így. Most az NBA-ben is új szabályok lesznek, és lehet majd zónázni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez mit hoz. Az ellenfeleknek több esélyük lesz Shaquille O'Neal ellen, mert jobban tudnak majd rásegíteni a védekezésben. Biztos, hogy mindig ketten lesznek a nyakán, amikor elkezd egy-egyezni, hiszen nem lesznek olyan korlátai a védekezésnek, mint eddig voltak. Phil Jackson majd ez ellen is kitalál valamit. Shaq pedig nagy játékos. Nem tudom elképzelni, hogy meglehetne ôt megfékezni.
- Nézted a Sport1 TV NBA-adásait?
- Talán az összes ott közvetített meccset láttam. A döntô minden mérkôzését élôben, még éjjel megnéztem. Tetszenek a Sport1 közvetítései, jók a visszajátszások, az elemzések, és a kommentátorok is sok információt adnak az NBA-rôl. Érezni, hogy szeretik a kosárlabdát.
- Szüleid, rokonaid Jugoszláviában maradtak? - A családom Belgrádban él. Feleségem Boszniából származó horvát, az ô rokonai Horvátországban és egy boszniai kisvárosban élnek.
- A háborúban nem voltak veszélyben?
- Senki sem volt katona, nem vettek részt a harcokban. Az édesapám addigra már nyugdíjba ment. A feleségem családja viszont ott élt, ahol a harcok folytak. Nem volt kellemes ott lenni, de szerencsére nagy veszélybe nem kerültek. Manapság csak az a baj, hogy vízumot kell váltanunk, amikor elmegyünk a szeretett régi helyeinkre.
- Úgy tudom, hogy magyar állampolgárságot kértél.
- Igen, már elég régen. A törvény szerint még négy évet várnom kell rá. Persze vannak lehetôségek ennek az idônek a csökkentésére, de erre nem látok sok esélyt.
- Ha megkapnád az állampolgárságot, akkor játszhatnál a magyar válogatottban is!
- Szívesen játszanék is. Jók voltak az utolsó jugó szezonjaim, de itt töltöttem el legsikeresebb kosaraséveim. A kilencedik szezonomat kezdem Magyarországon, otthon érzem magam.
- Itt született már a kislányod is?
- Igen. Annamari hétéves, Zalaegerszegen született.
- Feleséged horvát. Itt találkoztatok, vagy már együtt jöttetek Magyarországra?
- Együtt jöttük. Még akkor ismerkedtünk meg, amikor a Zenicában játszottam.
- A magyar nyelvet most is tanulod, vagy annyit tudsz, amennyi rád ragadt az évek folyamán?
- Zalaegerszegen volt egy tanárnôm, de nem nagyon ragaszkodom a tanuláshoz, és egy év után abbahagytam. "És most csak beszélek ilyen szinten. Lehet, hogy mondjuk a szókincsem picit jobb, meg a kislányomtól nagyon sokat tanulok, mert csak magyarul beszélünk. Én sajnálom, hogy jobban nem beszélek, de alakul."
- Szeretnél majd valamikor edzô lenni, azért veszel részt az IBA-táborokon?
- Igen. Most a második évet végzem.
- Edzôként inkább gyerekekkel vagy felnôttekkel foglalkoznál inkább?
- Nehéz ezt most még tervezni, remélem még jó pár évig játszom. Inkább felnôtt csapattal dolgoznék majd, de edzôként elôször tapasztalatokat kell gyujtenem, és ehhez nagyon fontos az is, hogy fiatalokkal foglalkozzam.
- Milyennek láttad a táborban a magyar gyerekeket? Mondják, hogy más a magyar srácok mentalitása, mint a jugóké.
- Én ezt nem így gondolom. Engem megleptek az itt megismert magyar gyerekek. Látszott rajtuk, hogy nagyon szeretik a kosárlabdát, és sokuknak elég jó az alapképzettsége. Nagy kérdés, hogy mi lesz velük, ahogy felnônek. Nagyon sok múlik rajtuk.
- Nehéz bejutniuk a magyar élcsapatokhoz az ifi, junior éveik után.
- Nem tudom igazán, hogy milyenek az esélyeik, de úgy érzem sokkal többet kell dolgozniuk.
- Nagy a különbség a magyar és a jugoszláv bajnokság színvonala között?
- Biztosat mondani nem tudok, mert nem nagyon követem az ottani eseményeket. Bizonyára nem változott sokat a helyzet, akkor pedig elég nagy a minôségi különbség. Jugoszláviában nagyon régóta igen magas színvonalú és jól szervezett a bajnokság. Különös, de ott a háború ellenére is sokkal több pénz jut a kosárlabdára.
- Meg tudnál nevezni az elmúlt nyolc év alapján négy játékost a magyar ligában, akikkel a legszívesebben játszanál együtt?
- Ha mind a nyolc szezonomat nézem, akkor centerposztra talán Edmondsont tenném, aki Körmenden játszott két éven át, aztán Czigler és a fiatalabb Zsebe lenne a választottam, irányítónak pedig Nagy Zoli. Ez nem egy fiatal csapat, de hát én sem vagyok már az.
- Azért bírod még!
- Persze. Nem érzem fáradtnak vagy lelassultnak magam.
- Az elmúlt években a Falcóban nagyon erôs magot képeztetek Kálmán Lászlóval és Pankár Tiborral. Mit szóltak ahhoz, hogy átigazolsz Kaposvárra?
- Jól éreztem magam Szombathelyen. Nagyon jó barátságban voltam Lacikával és a többiekkel is. Ugyanakkor a magyar kosárlabda is egyre erôsebben a profizmus felé halad, és a csapattársaim, valamint a vezetôk is megértették a döntésemet. Jó viszonyban váltunk el.
- Számítasz arra, hogy a Falco szurkolói haragudni fognak rád, amiért Kaposvárra igazoltál?
- Nem tudom, de biztos, hogy a meccsen, a pályán ellenfelek leszünk. Úgy hiszem, szerettek a szombathelyi szurkolók, és ha a mérkôzésen majd néhányan fújolnak is rám, remélem, az legfeljebb csak a meznek szól, nem a személyemnek.

Balatonszemes 2001.július

Ruják István

norris21 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 417
Igen, szerintem is festenünk kell ezen a hétvégén is...

(szebb, szebb, persze, hogy szebb... aha, értem én, nem tetszik a rövid hajam... te kis hűtlen... :))) )
Előzmény: Lecso11 (415)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.09 0 0 416
Nagyon sima 69-110 (ha jól emlékszem). Igazából két meglepetés volt. Az egyik, hogy a másodosztályú Kanizsának milyen hangos a maroknyi szurkolótábora (hiába ez az "élsport" maradt Kanizsán) a másik, hogy Zorán ránylag sokat játszatta a fiatalokat. Úgy látszik az kellett ehhez, hogy Hendleinék elmenjenek.
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 415
KÖSZÖNJÜK, BÁNE !

Szerintem ez a minimum!
Előzmény: Lecso11 (414)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 414

Dzunics búcsúzik
Sajnos a különböző rehabilitációs programok ellenére sem tudott visszatérni a kosárlabda pályára a hosszú ideje sérült Dzunics Braniszlav. A játékos ezért úgy döntött befejezi aktív pályáfutását. A bajnok és kupagyőztes együttestől a szombati, Zalaegerszeg elleni találkozón búcsúztatják.

Emberek, illene valamivel készülni erre! Örtletek várok egy Drapi elkészítésére :)

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 413
Köszönjük a kimerítö tudósítást :)
Előzmény: norris21 (410)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 412

Nekem már megy egy informátorom :) És mivel ö sokkal szebb, mint te, ezért inkább öt hívom :))))))))

Hehe, na, majd azé' ha mész akkor felhívlak utána téged is :)

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 411
Zúgjon ám a DANI-DANI, KASZA DANI! :)
norris21 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 410
Csak jelzem, hogy leszek a kupameccsen, sz'val aki akar részeredményt meg ilyeneket, az hívhat bátran! :-)

Bár eddig Zeg.-en szakadt a hó...

kaposvari Creative Commons License 2005.03.06 0 0 409
Szerintem is benn leszünk a nyolcban, de az a megérzésem, hogy a Falco marad ki.
Előzmény: OazIs (13) (408)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.03.06 0 0 408

Szerintem benne van a Kaposvárban, hogy még elkap nagyobb csapatokat. Elég csak a Paks (o) vagy a Pécs (i) elleni meccseitekre gondolnunk, amelyek ráadásul igen komoly indulatokat is gerjesztettek a fórumon (mondjuk ha abból egyet hoztok, pl a Pécs ellenit, akkor sokkal előnyösebb helyzetben lennétek).

Nem tudom megmondani miért, de szvsz az Albacomp lesz az a csapat, amelyet legyőztök otthon. Valahogy így érzem... meg úgy, hogy a Körmend marad ki a legjobb nyolc közül, nb1-es történetében először... Ugyanis Szhelyen nemhogy a Szolnok (nem mintha nekünk nem kéne minden egyes fordulóban megkínlódni a sikerért), de még a Debrecen sem mehet biztosra, és akkor a könnyű ellenfeleikről még nem is beszéltünk...

Egyébként tegnap együtt vacsorázott Pór, Kmézich és Tapodi, számomra továbbra is nagyon szimpatikus mindhárom...

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.06 0 0 407
Kaposvár
-ZTE (h)
-Nyíregyáza (i)
-Univer (h)
-Falco (i)
-Körmend (h)
-Debrecen (i)
-Albacomp (h)
-ASE (i)

Körmend
-MAFC (i)
-Dombóvár (h)
-ZTE (i)
-Univer (h)
-Kaposvár (i)
-Albacomp (i)
-Eger (h)
-PVSK (i)

Falco
-Eger (h)
-PVSK (i)
-Szolnok (h)
-Nyíregyháza (i)
-Kaposvár (h)
-Debrecen (h)
-ASE (i)
-MAFC (h)
-Dombóvár (i)
Előzmény: Lecso11 (406)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.06 0 0 406
Bizony az a meccs mindenröl dönthet. Szombathelyen jó lenne azért még nyerni :) De a tegnapi teljesítmény után ehhez nem füzök sok reményt.
Az a baj, hogy a hazai meccseink is nagyon kemények lesznek, a ZTE-t azért talán megverjük még, utána viszont jön az Univer, a Körmend meg az Albacomp...
Az idegenbeliek közül meg mind nehéz lesz, Nyíregyháza, Falco, Debrecen, Paks...

A kupameccsen én úgy tudom, hogy két EU-s légiós játszhat, plusz kikötés még, hogy négy 22 éven alulinak is nevezve kell lennie. Vagyis a Strnad, Kunc, Primc hármasból játszhat kettö (gondolom az elsö kettö...)
A négy 22 éven aluli meg lehet a Strnad, Kiss Kornél meg még ketten a junior csapatból.
Előzmény: kaposvari (405)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.06 0 0 405
Ez nagyon gyenge lehetett. A Körmend elleni hazai fog dönteni arról, hogy beférünk-e a nyolcba. Szerdai kupameccsen egy légiósunk játszhat vagy egy se?
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.05 0 0 404
Én azt hittem, nyerünk. Egyszer egy komoly csapat ellen is el kellene már sülni idegenben.
Előzmény: Lecso11 (403)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 403
Még jó, hogy nem mentünk el...

Megmondom öszintén: ilyen sima meccsre nem számítottam :( Ez most nagy csalódás :(
Előzmény: Wagner Lopez (402)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.05 0 0 402

Na, Szolnokon jól elkalapáltak minket: Olaj-KKK 71-54

:-((((

Előzmény: Lecso11 (401)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.03 0 0 401
Elvitted a 400-at, te dög!!!
Még nem tudom, nem hiszem, hogy megyünk.
Előzmény: norris21 (400)
norris21 Creative Commons License 2005.03.03 0 0 400
De én meg ma azt mondom, hogy menjetek!
:-)
Előzmény: Lecso11 (399)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.03 0 0 399
Kioto tegnap azt mondta, hogy ne menjünk, úgyhogy úgy néz ki nem megyünk!
Előzmény: norris21 (398)
norris21 Creative Commons License 2005.03.03 0 0 398
Lecso mentek Oillandbe, hogy tudjatok nekem rész-és végeredményt kűdni?
Simi23 Creative Commons License 2005.03.02 0 0 397
Szerintem is! Az adatok ezt mutatják, meg a szolnokiak egy kicsit félnek a meccstől és ez is nekünk kedvezhet. Mész a Tisza-partjára ásványvizet inni?:))
Előzmény: Lecso11 (395)
mogyi-34 Creative Commons License 2005.03.02 0 0 396
Sziasztok!Cseréljük már el a Dénest a Fodorra!Benne vagytok?
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.02 0 0 395
Még annyit, hogy szerintem nyerni fogunk !
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.02 0 0 394

Le a kalappal!

Előzmény: Lecso11 (391)
Kioto Creative Commons License 2005.03.02 0 0 393
Most biztos másnapos lehetsz!
Nem ezt igérted...
:-)))
norris21 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 392
Atyaúristen...

:-)

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 391

Na, nézzük a hétvégi találkozót!

12 SZARVAS Gábor --------------------------------- 4 Nejc STRNAD

17 meccs, 1 kezdõként -------------------------- 15 meccs, 10 kezdõként
11.6 perc ------------------------------------------------------------- 27.2 perc
2.5 pont -------------------------------------------------------------- 11.1 pont
1.4 passz, 0.5 pattanó ---------------------------- 2.9 passz, 1.7 pattanó
0.3 labdaszerzés, 0.0 blokk ---------------- 1.9 labdaszerzés, 0.1 blokk
3.4 IBM ---------------------------------------------------------------- 13.1 IBM
43% mezõny, 67% büntetõ ---------------- 44% mezõny, 61% büntetõ
39% hármas ----------------------------------------------------- 30% hármas
13 pont az Eger ellen ------------------------------- 21 pont a MAFC ellen

4 CZICZÁS László ------------------------------ 10 David MOSELEY

17 meccs, 17 kezdõként ------------------------ 12 meccs, 12 kezdõként
27.5 perc ------------------------------------------------------------- 30.3 perc
7.1 pont -------------------------------------------------------------- 14.6 pont
1.9 passz, 1.4 pattanó ---------------------------- 1.8 passz, 4.2 pattanó
2.0 labdaszerzés, 0.1 blokk ---------------- 2.6 labdaszerzés, 0.2 blokk
9.8 IBM ----------------------------------------------------------------- 16.4 IBM
38% mezõny, 76% büntetõ ---------------- 43% mezõny, 65% büntetõ
27% hármas ----------------------------------------------------- 36% hármas
22 pont a Körmend ellen ------------------------- 22 pont az Univer ellen

10 Dragan ALEKSIC ------------------------------- 11 DÉNES Gábor

13 meccs, 11 kezdõként ------------------------- 17 meccs, 12 kezdõként
35.8 perc -------------------------------------------------------------- 25.6 perc
18.8 pont ------------------------------------------------------------- 10.7 pont
3.6 passz, 2.5 pattanó ---------------------------- 1.8 passz, 2.2 pattanó
2.7 labdaszerzés, 0.0 blokk ---------------- 1.6 labdaszerzés, 0.6 blokk
21.3 IBM --------------------------------------------------------------- 14.6 IBM
46% mezõny, 81% büntetõ ---------------- 53% mezõny, 83% büntetõ
33% hármas ----------------------------------------------------- 53% hármas
33 pont az ASE ellen --------------------------------- 21 pont a MAFC ellen

13 Derrick STROUD ---------------------------------- 15 Ales KUNC

17 meccs, 17 kezdõként ------------------------- 17 meccs, 17 kezdõként
35.9 perc -------------------------------------------------------------- 31.5 perc
15.1 pont ------------------------------------------------------------- 15.9 pont
1.1 passz, 10.7 pattanó --------------------------- 1.5 passz, 5.1 pattanó
2.4 labdaszerzés, 0.6 blokk ---------------- 1.5 labdaszerzés, 0.1 blokk
27.8 IBM --------------------------------------------------------------- 21.1 IBM
49% mezõny, 75% büntetõ ---------------- 52% mezõny, 86% büntetõ
50% hármas ----------------------------------------------------- 20% hármas
27 pont (2x) -------------------------------------------- 32 pont az ASE ellen

5 Pavel FRANA --------------------------------------- 14 Joe WYLIE

17 meccs, 17 kezdõként ---------------------------- 6 meccs, 5 kezdõként
30.8 perc -------------------------------------------------------------- 32.8 perc
12.8 pont ------------------------------------------------------------- 18.3 pont
0.6 passz, 7.6 pattanó ----------------------------- 1.7 passz, 8.2 pattanó
0.6 labdaszerzés, 1.1 blokk ----------------- 1.7 labdaszerzés, 0.5 blokk
19.9 IBM ---------------------------------------------------------------- 24.7 IBM
62% mezõny, 62% büntetõ ----------------- 52% mezõny, 70% büntetõ
- hármas ----------------------------------------------------------- 11% hármas
19 pont (2x) ---------------------------------------- 27 pont a Körmend ellen

CSERÉK:

- Jason CROWE ------------------------------------- 7 VARGA Roland

- meccs, - kezdõként ------------------------------ 17 meccs, 11 kezdõként
- perc ------------------------------------------------------------------- 24.1 perc
- pont -------------------------------------------------------------------- 5.2 pont
- passz, - pattanó ----------------------------------- 2.8 passz, 1.8 pattanó
- labdaszerzés, - blokk ----------------------- 2.2 labdaszerzés, 0.0 blokk
- IBM ---------------------------------------------------------------------- 9.2 IBM
- mezõny, - büntetõ -------------------------- 31% mezõny, 65% büntetõ
- hármas ----------------------------------------------------------- 25% hármas
- pont ---------------------------------------------------- 14 pont a PVSK ellen

14 BALOGH Gyula ------------------------------------- 6 Ales PRIMC

3 meccs, 0 kezdõként -------------------------------- 1 meccs, 0 kezdõként
3.0 perc ---------------------------------------------------------------- 16.0 perc
0.7 pont ----------------------------------------------------------------- 6.0 pont
0.3 passz, 0.3 pattanó ----------------------------- 0.0 passz, 0.0 pattanó
0.0 labdaszerzés, 0.3 blokk ----------------- 0.0 labdaszerzés, 0.0 blokk
1.3 IBM ------------------------------------------------------------------- 4.0 IBM
50% mezõny, - büntetõ ---------------------- 33% mezõny, 67% büntetõ
0% hármas ---------------------------------------------------------- 0% hármas
2 pont a ZTE ellen --------------------------------- 6 pont a Dombóvár ellen

11 Igor MAJOROS ----------------------------------- 8 SZŐKE Balázs

17 meccs, 6 kezdõként ----------------------------- 14 meccs, 5 kezdõként
23.0 perc --------------------------------------------------------------- 16.8 perc
9.2 pont ----------------------------------------------------------------- 4.1 pont
0.6 passz, 2.6 pattanó ----------------------------- 0.7 passz, 1.7 pattanó
0.6 labdaszerzés, 0.1 blokk ----------------- 0.8 labdaszerzés, 0.0 blokk
10.1 IBM ----------------------------------------------------------------- 5.9 IBM
48% mezõny, 78% büntetõ ----------------- 41% mezõny, 56% büntetõ
37% hármas ------------------------------------------------------ 24% hármas
21 pont az Albacomp ellen -------------------------- 10 pont az Eger ellen

7 DÁVID Gergely ---------------------------- 12 FILIPOVICS Gordan

13 meccs, 0 kezdõként ----------------------------- 17 meccs, 1 kezdõként
6.0 perc ---------------------------------------------------------------- 16.6 perc
1.7 pont ----------------------------------------------------------------- 4.4 pont
0.1 passz, 1.1 pattanó ----------------------------- 0.1 passz, 4.7 pattanó
0.2 labdaszerzés, 0.2 blokk ----------------- 0.8 labdaszerzés, 0.5 blokk
2.6 IBM ------------------------------------------------------------------- 8.9 IBM
64% mezõny, 50% büntetõ ----------------- 48% mezõny, 85% büntetõ
- hármas ------------------------------------------------------------ 0% hármas
6 pont (2x) --------------------------------------------- 16 pont az Eger ellen

6 FÜLÖP Gábor ------------------------------------- 5 TREPÁK Zoltán

17 meccs, 0 kezdõként --------------------------- 17 meccs, 11 kezdõként
8.2 perc ---------------------------------------------------------------- 19.1 perc
2.5 pont ----------------------------------------------------------------- 7.1 pont
0.2 passz, 1.9 pattanó ----------------------------- 0.2 passz, 2.8 pattanó
0.6 labdaszerzés, 0.2 blokk ----------------- 0.8 labdaszerzés, 0.4 blokk
4.6 IBM ------------------------------------------------------------------- 9.6 IBM
43% mezõny, 75% büntetõ ----------------- 56% mezõny, 77% büntetõ
50% hármas ------------------------------------------------------ 44% hármas
8 pont az Albacomp ellen ------------------- 15 pont a Nyíregyháza ellen

SZOLNOKI OLAJ KK --------------------------------- KAPOSVÁRI KK
3. hely --------------------------------------------------------------------- 7. hely
13 gyõzelem, 4 vereség --------------------------- 9 gyõzelem, 8 vereség
81.4 dobott pont ------------------------------------------- 83.1 dobott pont
77.8 kapott pont ------------------------------------------- 78.3 kapott pont
--------------------------------------- Hazai ---------------------------------------
6 gyõzelem, 3 vereség ---------------------------- 5 gyõzelem, 4 vereség
-------------------------------------- Idegen ---------------------------------------
7 gyõzelem, 1 vereség ---------------------------- 4 gyõzelem, 4 vereség

A legutóbbi mérkõzésen:

Kaposvári KK - Szolnoki Olaj KK 67-75

KKK: Strnad (4), Ike (5/3), Szőke (5/3), Filipovics (4), Kunc (8).
Csere: Varga R. (8/6), Dénes (15/3), Trepák (9/3), Hendlein (9/3).
Olaj: Thomas (11/3), Cziczás (9/6), Majoros (8), Stroud (18), Frana (12).
Csere: Fülöp (-), Alekszics (15/6), Szarvas (-), Dávid (2).

A legutóbbi szolnoki mérkõzésen:

MOL Szolnok - Kaposvári KK 54-58

Szolnok: O'Kelley (10/6), Cziczás (2), Halimics (18/9), Stroud (16/6), Orosz (8).
Csere: -.
KKK: Simon (-), Szőke (9), James (17/9), Filipovics (8), Ivkovics (4).
Csere: Sanders (10), Trepák (2), Varga R. (8/6), Dénes (-).

2003 / 2004:
Kaposvár - Szolnok 92 - 78 (Simon 28/6 - Kobale 23)
Szolnok - Kaposvár 54 - 58 (Halimics 18/9 - James 17/9)

2002 / 2003:
Kaposvár - Szolnok 73 - 64 (Simon 17/6 - Vilcinskas 13)
Szolnok - Kaposvár 59 - 67 (Anzulovic 13/6 - Simon 18/12)
Kaposvár - Szolnok 87 - 61 (Archbold 20/6 - Stewart 17)
Szolnok - Kaposvár 83 - 75 (Pavlovics 20/6 - Simon 24)
Kaposvár - Szolnok 106 - 71 (Archbold 25/9 - Pavlovics 15/9)
Szolnok - Kaposvár 78 - 73 (Vaisvila 22/3 - Archbold, Dzunics 19/3-19/3)
Kaposvár - Szolnok 93 - 81 (De Gray 21 - Pavlovics 23/15)

2001 / 2002:
Szolnok - Kaposvár 84 - 76 (Vukicsevics 21/9 - Bukva 21/9)
Kaposvár - Szolnok 66 - 70 (Dzunics 30/18 - Pavlovics 17/9)
Szolnok - Kaposvár 83 - 64 (Pavlovics 26/12 - Dzunics 18/3)
Kaposvár - Szolnok 68 - 62 (Bukva 20 - Lapov 15)

2000 / 2001:
Szolnok - Kaposvár 84 - 70 (Adderly 18/6 - Simon 15/3)
Kaposvár - Szolnok 100 - 73 (Nunnery 29/9 - Adderly 16)
Kaposvár - Szolnok 111 - 82 (Halimics 31/21 - Sitku 20)
Szolnok - Kaposvár 104 - 84 (Maljkovics 28/15 - Nunnery 23/6)
Kaposvár - Szolnok 80 - 76 (Nunnery 20/3 - Lapov 24/3)
Szolnok - Kaposvár 77 - 83 (Lapov 19/3 - Halimics 32/12)

1999 / 2000:
Szolnok - Kaposvár 70 - 58
Kaposvár - Szolnok 59 - 62
Szolnok - Kaposvár 89 - 72 (Parker 28 - Madison 24)
Kaposvár - Szolnok 60 - 57 (Karner 18/9 - Maljlkovics 20/6)
Szolnok - Kaposvár 95 - 74 (Parker 29 - Góbi 19)
Kaposvár - Szolnok 70 - 72 (Góbi 21 - Ivkovics 20)

Lecso11 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 390

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!