Nem mondok részleteket, de hidd el nekem, hogy tudom, hogy az Andrássy úti rendezvényt egy hónapja bejelentette az MSZP a rendőrségen és le is foglalta a helyszínt.
Gyurcsány tegnap jelentette be az mesterlövészek összejövetelét. Orbán meg 24 órával később. Azaz minimum 72 órával ezelőtt (gyurcsány bejelentése előtt 48 órával) bejelentették a rendezvényt a rendőrségen, de valószínűbb, hogy megkapták már a tudomásulvételt is.
Tehát nem rögtönzésről, rászervezésről van szó. Megelőzték gyurcsányékat.
Hanem Nemzetgyűlést illik tartani, a Magyar Szolidaritás Napján.
”Nem kell azt számolni, tuti vagy 10-szer annyian lesznek mint a tolvaj, pojáca pro-republikánus nyugdíjasdélutánján az Andrássyn.” Nem baj! Gyurcsányéknak elegendő, ha ők 9 –én a szavazófülkékben lesznek többen!
Kurva egyszerű, Gyurcsány túl akarta feszíteni a húrt Orbán lejáratásával, most megkapta: százezres tömeg lesz az Országház körül. Ő pedig majd beszélhet a Pártház előtt a tíz bussszal felhozott birkainformált emberekhez...Ahhoz a kétezerhez...
No, az ország az biztosan nem fog eljönni, de lakói talán igen. Én is mehetek? Szeretném, ha minden Magyarországon (a Földön) élő ember békességben, megértésben és szeretetben élne. Lehetőségeimhez képest szolidáris, de legalább együtt érző vagyok más nyavalyájával. Szeretném, ha senkinek sem kellene napi gondokkal küszködnie, a régi csengőfrász helyet nem az újmódi csengőfrász riogatná (villany-, gáz-, közüzemi számlák stb.) Viszont a klasszikus baloldaliság (Nem az MSZP és GyF!) közelebb áll hozzám.
Nem szivesen mondok ellent ismeretlenül, de ott voltam. Igazi Dél-Amerika volt. A puccstól reszkető diktátorok szokta ilyen erőket felvonultatni nemzeti ünnepeken. Nem állítom, hogy ezt a miniszterelnök úr találta ki, de gusztustalan volt. Vagy a megfélemlítés volt a cél? Gábor
Előre lehet hozni a választást. Ott helyben meg lehet választani a miniszterelnököt. Több milliárd forintot megspórolnánk és a maszop csalni sem tudna.
Szerintem az játszik veszélyes játékot, aki a köztársaság egyedüli letéteményesének tartja magát, és hazug módon az utcára küldi a híveit, hogy úgymond "megvédjék" az államrendet.
Jó lenne valamilyen módon igazolni minden résztvevőnek, hogy ott volt, mert 2002-ben is nagyon nagy erőkkel igyekeztek a tömeg nagyságát, a hangulatot, az ott elhangzottakat a valóságtól eltávolítani. A közismert fellépőkkel szemben pedig acsargó gyűlölettel emlékeztek meg. (például Egérke). Én ott voltam: mosolygó, bizakodó, lelkes rendezvény volt; nyomokban sem fordult elő durvaság, közönségesség, fenyegetés. Nem volt szükség a parlament erkélyén feketeruhás mesterlövészekre, Orbán Viktor nem vonultatott fel néhány tucat gyermeket pajzsként. Nyilván azért, mert nem félt. (demokrata az, aki nem fél.) Gábor