Ha könyved a számítás teknikával foglalkozik, akkor vidd be arra az egyetemre ahhol ezzel foglalkoznak. Ha nem akkor vidd be az Eötvös Loránd Tudomány Egyetemre. Én azt hiszem, hogyha valaha kész lesz a könyvem, megpróbálok beszélni valamelyik egyetem igazgatójával. Én irtam a Magyar Tudományos Akadémiának egy levelet, mert volt egy megérzésem. És ki akartam kérni a tanácsukat. Hát nem válaszoltak.
Nem kéne betenni a forumokra , mert ellophatják az ötleteidet. Ugyan nem olvastam a többi hozzászólásodat, és bizonnyal nem is érteném, Ez csak egy sejtés,
Nem tudom, hogy miért törölték, de már mindegy . Ezért ide teszem amit oda tettem volna . Továbbra sem rajongok az akadémikusokért, köztük a matematika akadémikusaiért sem .
Itt van egy új matematika, ami szembe meggy a politikailag motivált matematikával !
" Ez a zárójelezés egy absztrakt matematikai zárójelezés ! Én találtam ki: Erdős Attila Rimaszombatból ! És valóban agresszív, de nem csak a zárójel karakter-alakja miatt : hegyes, spicces, horgos alakú ! Egyébként már a § paragrafus karakter alakján is látszik, hogy mennyire girbe-gurba ő, ezért nem ajánlatos vele cicózni !
Ez az agresszív zárójel így néz ki: ⦓ ... ⦔ ! És három változata van: ⦓ ... ⦔ általános agresszor és ⦕ ... ⦖ speciális agresszor és opcionálisan elhagyható röviden csak ⦑ ... ⦒ elhagyható agresszor ! Ez a 6 db jel az Unicode karakterkészletben közvetlenül egymás mellet találhatók: ⦑ ⦒ ⦓ ⦔ ⦕ ⦖ = 10641 10642 10643 10644 10645 10646 .
Problémák adódtak a mély-űr örvényeinek sorozatával, és a hozzá tartozó modellemmel ! Ezek a problémák nem olyanok, hogy alapjaiban cáfolnák a modellemet, hanem olyanok, hogy ugyan előre mutatók, de nincs minden egészen rendben vele ! - "diszkrepáns tényeknek" :
...
De ha ez az elméletem ennyire jó, hogy e fenti kirívó esetek is magyarázhatók vele, akkor érdemes lenne egy - akár nem hagyományos - matematikát is mellékelni hozzá, pusztán a számítógépes szimulációk részére, hogy a számítógép grafikusoknak legyen valami konkrét támpontuk is ! - itt nem az akadémikusi korrektségre gondolok, mert azt még ők sem értik .
avagy az 4b. halmazállapot:1. szilárd, i acél 2. folyadék, j folyadék-kristály 3. gáz, k gőz 4. plazma, h sötét anyag !
Az ad hoc tudományok polcáról !
Vagyis ezek szerint a sötét anyag csak egyfajta új nagyon hideg új halmazállapot lenne !
Stephen Hawking tévedése/:
Mivel az egyre kisebb fekete lyukak egyre intenzívebben hő-sugároznak a kvantumfizikai virtuális részecskék miatt, ezért megnyugodhatunk, mert nem fogunk bele esni egy apró méretű fekete lyukba, ugyanis ezek az apró méretű fekete lyukak az ősrobbanás óta már szét is hő-sugárzódtak !
Csak hogy - maradjunk a racionalitás földjén - ha a fekete lyuk mérete már olyan kicsi, hogy e hősugárzás hullámhosszánál kisebb az átmérője, akkor épen ugyanaz a kvantumfizika miatt: nem sugározhatja már tovább szét önmagát, mert kisebb az átmérője az általa sugárzott hő hullámhosszánál !
Tehát még sem lehetünk annyira nyugodtak e hipotetikus apró fekete lyukak miatt !
A továbbiakért olvasd el a fent linkemen az új és az elméleti fizikát megrengető elméletemet !
Úgy gondolom, hogy az meglévő űrtávcsövek gond nélkül igazolhatják ezt az újabb elméletemet, ami a közelmúlt elméleteimre alapozódik !
idézet e cikkből : "Kívülről származó anyag szökik be a Tejútrendszerbe a galaktikus szökőkúttal"
" Lockman hangsúlyozza, hogy az új tanulmány „semmi esetre sem tagadja a galaktikus szökőkútnak és termékeinek létét.” Egyes közepes sebességű felhők fémessége jelentős, és kémiai összetétele (például a hidroxilhoz hasonló molekulák jelenléte miatt) hasonló a galaxis korongjában található felhőkéhez. „Ezek a közepes sebességű felhők akár egy galaktikus szökőkút termékei is lehetnek.” "
Tehát az én terminusomat használják, és arra a folyamatra utalnak, amiről én is írtam a tanulmányomat ♥
Ez jó is lenne, csak ne felejtkezzetek el rólam se !
De lehet, hogy nem érem meg a díjazásomat, mert per pillanat fáj a vesém !
Az egyesített panspermia és az kozmikus-erdő elméletek !
Az ad hoc tudományok polcáról !
"
Nyilván amikor megalkottam az új kozmikus erdő elméletemet, akkor felvetődött más vonatkozása is a biológia analógiáknak a szuper-klaszterek és a galaxisok rendszerére ! De mivel akkor a közelmúltban nem voltak tényeim hozzá, ezért hagytam ezt a gondolati szálat !
Kína meghökkentő felfedezése a Holdon megdöbbentette a tudósokat!
Ez arról szól, hogy a Holdon tömegével találtak olyan mini megüvegesedett gömböket, amik fagyot vizet tartalmaznak ! Tehát ez tényalapot ad arra, hogy tovább gondoljam a kozmikus erdő biológiai analógiáját !
Az oly annyira sikerült, hogy magam sem tudom megcáfolni, a logikája teljesen tudományos lett !
Tegnap 2024.3.27. szerdán friss felvételeket tett közzé az "Eseményhorizont Távcső (EHT) kollaboráció" !
"A Tejútrendszer középpontjában található szupermasszív fekete lyuk – Sagittarius A* (Sgr A*) – polarizált fényben, amely feltárja az objektumot körülvevő mágneses mezők szerkezetét és erősségét Fotó: EHT kollaboráció"
Ez az 1 db "Káprázatos felvétel készült a galaxisunk központi fekete lyukát övező mágneses mezőkről" közvetve nagyon erős bizonyítéka az eddigi szuper-klaszter és szuper-galaxis elméletemnek ! Mivel közvetve erősítis e elméletemet, ezért alapos magyarázatra szorul, hogy hogyan teszi ezt !
Szerencsére segített egy alapos beszélgetésem róla a ChatGPT MI -vel ! De azért még is csak én személyesen találtam ki: Erdős Attila Rimaszombatból ! De előtte látnod kell pár felvételt róla !
Hogy miért hasonlít kísértetiesen e két felvételen lévő szuper-klaszter és galaxis akkréciós-korong, azt a következő linken lévő a ChatGPT MI -vel beszélgetésemből tudhatod meg részletesen !
A jfianti-foton-komplex részecske-hullám elméletem !
Ezen a tartalmas linkemen, a ChatGPT MI -vel való beszélgetésemet tartalmazza a elméleti fizika végleteinek rendbetételéről, ami egy összefoglalóvá is kerekedett ! Közben véletlenül felfedeztem az anti-foton-komplex "izét" is, ami alapjaiban forgatja fel az "államilag ránk erőltetett fizikai világképüket" is !
Fred Hoylét igazolná a James Webb, vagy Albert Einsteint ?
A legutóbbi tanulmányaimban arról értekeztem, hogy a csillagászat legnagyobb szerkezetei összefüggő rendszert képeznek, több szempontból is ! Ez a weblapom pedig ezeknek a szerkezeteknek a végtelenbe mutató folytatását mutatja be !
Ugye a végtelenünk lehet: a végtelen kicsi méretek felé mutató is, és a végtelen nagy méretek felé mutató is ! Ezek szerint: van mikor a szuper-klaszterek a galaxisokon átívelve a végtelen kicsi szingulárisok felé tartanak, és van amikor a galaxisok a szuper-klasztereken átívelve a végtelen nagy multiverzum felé mutatnak !
Átvitt értelemben földrengés ! A nyírási hullámok meg nem feltétel, hanem következmény . Hang a viszonylag kis energiájú és nagy frekvenciájú rezgések, (föld)rengések meg a hangénál jóval nagyobb energiájú és kisebb frekvenciájú rezgések, ezért a hangéval ellentétben valóban durván alakváltoztatók !
Ugye téged nem zavar a bolond kitalációid terjesztésében, hogy a földrengésekhez SZILÁRD közeg szükséges. Olyan, amiben nemcsak a nyomáshullámok, hanem a nyírási hullámok* is terjedni tudnak.
Ha a közeg nem szilárd, akkor nincsenek nyírási hullámok, a szimpla nyomáshullámokat meg ezekben a közegekben "hang"-nak nevezzük.
(*Ilyenek okozzák a földfelszín függőleges hullámzását, és a legdurvább rombolást.)