Köszi a linket. Én is az Ilic, Gulyás pletykát hallom, bár itt nagy gond lesz, hogy a megfelelő licenc hiányzik. Nyilván a vezetők őket jobban tudnák kezelni, és a puhos addig is további családtagokat visz be a klubhoz. A napvégén ez az ő játszóterük, és mi csak kívülállók vagyunk.
Nagy László helyébe (mert gondolom részese volt a Bodó megkeresésében a bajnoki döntő kellős közepén) nem lenne pofám be menni és Bodó szemébe nézni így meg ámblok az egész csapat szemébe .Dehát ugye tudjuk az a pofa elég vastag a Lackónál !
Most belemehetünk ebbe a nyelvészeti kötözködésbe, de szerintem pontosan tudod, hogy hogyan értettem... Egy felesleges dolgon rugózol, de akkor elmagyarázom, hogy arra próbáltam utalni, hogy komolyan ilyen alattomos eszközökhöz kell nyúlnunk, mert annyira kilátástalan a helyzetünk, hogy nincs más megoldási ötletünk vagy gondolatunk, mint ez a sportszerűtlen húzás? Nem külső kötelezésre gondolok, hanem arra, hogy már ilyenek megfordulnak a fejünkben, és hogy ennyire kínlódunk vezetőségi szinten.
Akkor minek neki ez a klub? Egyébként, ha ez a Bodó dolog igaz, akkor Lacinak a szövetségtől is mennie kellene. De a másik kettő Is menjen a totális alkalmatlansága miatt.
Lapítanak. Innen látszik, hogy komolytalan a tulajdonos is, mert ezt engedi. Annyi történet van dal ezzel az évvel kapcsolatban, hogy az szánalmas. Nem az a legnagyobb probléma, hogy nem volt F4, de még csak az sem, hogy nem lettünk bajnokok (rossz mindkettő, de), hanem ami zajlik. Ennyi amatőr egy csapatnál döbbenet. És az méginkább, hogy erre valaki ennyi pénzt ad.
Biztos mindenre lenne magyarázat Veszprémi részről is utána meg eldönthetné mindenki kinek hisz. Egyébként meghallgatnám Nagy Lacit a bejelentések után is majd a Vakszban.
Igen, itt és a Vujin-szerződés megfúrása emlegetésekor különösen szekunder szégyent éreztem. Értem én, hogy rivális, de szerintem ez a módszer nagyon alja... :(
Nem szeretnék a Szegeddel foglalkozni, de most nézem ezt a beszélgetést a Vakszban Szűcs Ernő Péterrel... és a saját vezetőinkre gondolva nagyon kényelmetlenül érzem magam.
Lehet volt valaki a kalapban, akire azt hitték, hogy tuti jönni fog, aztán úgy tűnik, pofáraesés lett a vége... (Chema) :( Tartom magam ahhoz, hogy ez egy végtelen felelőtlen döntés volt úgy, hogy nem volt meg valaki Davis elengedésének pillanatában, aki biztosra jött volna, mert most mehet a kétségbeesett kapkodás...