hiába fohászkodott a maga pancser módján az Úrhoz a kórista, nem ússza meg, hogy hatalmasat ne fosson Nem segített az énekkaros szar imája,
Kalapjának ezért szaros karimája.
CSABEE, mint mindig... Hihetetlen!!! Azt az egy szem újrafelfet (kétlaki/lét kaki, Copyright by ses) bőven kárpótolja a többi!!!
Ezek után merem én benyomni az én szerénykéimet???
Merem:
Az a fiú tuti elmondja nektek a régi magar sport szabályait! Kérdezzétek Mátét,
hogy játsszák a métát!
És ők megkérdezték! Hogy van ez a méta?
Érdekel a téma.
Sztárügyvéd stratégiája a repülőalkatrész megszerzésére Sok kis apró perrel
Meglesz a propeller!
Sebesen vágtat a szláv paripa, idejében hazaérünk főzni! Gyor ez a cseh ló,
Meglesz a lecsó!
Tudjátok meg a parasztembertől, miként sikerült autó nélkül becsajoznia! Kérdezzétek Balog Gyulát,
Hogyan szerzett gyalog bulát!
A volt pártelnökéknél elmaradt a gyerekáldás, ennek ellenére a családfő babakeléengyét talál otthon... Ez meglepő. Meglepte Giczyt a pólya,
Mert nem hozott picit a gólya...
Azért a nem önkéntes véradásban is van valami jó Lecsapolják bár a véred,
De közben már vár a béred.
Felújítják az újpesti pályát, ám a várva-várt mesteremberek helyett csak a drukkereket vidékre szállító jármű érkezett meg -Megjöttek a burkolók, Szusza?
-Á! Ez csak a szurkolók busza!
Bundesliga-bankett Egy jól sikerült buli után
Néz maga elé Uli bután.
Ez van, ha nem szakemberre bízzák a permetezést Megint ez a hólyag irt?
Pusztít zsályát, gólyahírt…
Az élôvilág-tanár elmereng szomorú sorsán Nyitvatermô, kétlaki...
A biosztanár-lét kaki!
A katolikus egyház állásfoglalása Hivatalos
Hit a valós!
Cikizték a beszédhibást Mindenki azért piskált,
Mert szerettem a Kispált…
Maga összetéveszti a munkahelyét a mellékhelyiséggel! Mondja, miért szarik oda?
Ez nem WC, ez szakiroda!
A volt Vasas-játékos megbírálja a jelenlegi gyôri sztárokat, ám ôk ahelyett, hogy tanulnának az öreg mestertôl, megsértôdnek -Rosszul rúgtok, Böjte, Lakos…
-Ha így tudod, lôj te, Bakos!
Úgy emlékszem, szeptemberben csapták arcba Valamikor ôsz táján
Találták el ôt száján…
Azt hiszem, a népi szülész volt az, aki tragikus véget ért Ki is volt az? Tán a bába?
Ki belehalt a bánatába?
Szokásos hülye szavaztatás a tv2-n Száz emberbôl véli tíz:
A jég voltaképp téli víz…
Kifakad az agronómus Miért mindig csak én vegyem észre,
Hogy az állomány rámegy e vészre?
A párbajtôr-bajnok lelkes akvarista is Gyors szúrással zárja a vívást,
Hazarohan, s várja az ívást…
ses, nem bánom, legyen párbaj (mint tudjuk, sokkal jobb egy véres párbaj, mint egy páros vérbaj...)
Gyárból hogy lehet kilponi a védőruházatot? Használtnak álcázva! Még a nacira pár csepp mész, és
Máris indulhat a ruhacsempészés!
Meg nem mondanám, hogy a Fradi egykori - és a Siófok mostani - trénere mennyire embertelen tud lenni! Nem látszik Muchán,
Hogy mily antihumán!
Ha a bíróságon próbáljuk kiharcolni a temető gyepének rendbehozatalát, tuti nyerünk! Ismét szép lesz a Kerepesi-kert
Garantálják a perek e sikert!
Aze gész napját az internetnek szentelő igazgató miatt nem nyereségesebb a szeszgyár Azért tejel a sörfőzde szerényen
Mert a tulaj a neten szörföz, de serényen.
Favorizált városrészed a legnagyobb magyar folyó partján terül el A te kedvenc Pested
A duna partján tesped.
Igaz, hogy Fekete István gyólyatörrténete érdekes, de nem éri meg dotálni a megfilmesítését! Jó sztori a Kele bár,
Sok pénzt ölni bele kár!
Sivatagi természetfilm operatőre sürgeti cigire vágyó kollegáját, látván, hogy a kétpúpú teve közeledik, és a végén még lekésnek róla Cigidet sodrod-e már?
Mert mindjárt jön a dromedár!
Csak akkor kapsz drága cigit a főnöktől, ha elég neves cuccot hozol neki! Ha nem jó a márkajel,
akkor nem jár Camel!
Meglepődtem, mikor a sufniba lépve a satupadnál Ankét, az egykori világelső német teniszezőnőt láttam A kamrában Huber állt,
És valamit buherált!
Oroszországi utikalauz Az a tó, ott, Lala, Bajkál,
S ott egy muzsik balalajkál!
Haver, nem fogjuk rúgni a bőrt a TSZ-pályán, mert a mellettünk lévő istállóban nem bírnák a zajt a kistehenek... Nem lesz ebből, Béla, foci,
a szomszédban fél a boci...