Vártam, hogy lesz majd jobb alkalom is. Nem elmulasztottam. Itt volt alant megemlítve a fogcsikorgatás mint kórság.
Annyit akartam mondani csupán, hogy már nem csikorgatok éjjelente. Hö! A forrás ugyan nem hiteles, mert csupán egy döglött, azaz sosem élt kitömött plussállat tanúsíthatja.
áh, felfogtam, szóval semmi :x <- nézd, ezt most találtam ki
el kellett volna olvasni nekem is, eredetibe, de azzal riogatott mindenki, hogy az utolsó negyven oldal egy mondat:)
Elolvastam, vazz. Vakerban már régóta a Szentkuthy-fordításból élek, hö. Összevissza olvastam, és legelőször a végét olvastam, amikor Bloomné álmodik mindenféle erotikusat, meg hogy miket nem csinázik a szájával, hö.
Ps: az első kiadás végén azonban nagy undorító az Ungvári-utószó, hö.
Én is találtam ehhez hasonlót, a másik gépemre mentettem ki a K. Dezső téren, de nagyjából arról van szó, hogy a kisdedek 1-2 éves korig rendszeresen csikorgatnak, de aztán kinövik.
A Biblia az egyik kedvenc olvasmányom volt, nagyjából akkor kezdtem tüzetesen tanulmányozni, amikor olvasni kezdtem Joyce-tól az Ulyssest, vagy mit, hö.
Mind a két cuccnak az az előnye, hogy bármilyen irányból, előlről, hátulról, középről olvasható. Mindkét könyvben minden szó a kezdet és a vég, hö.
Ha jól emléxek, a Bibliában két vagy három helyen említik a fogcsikorgatás szót, nevezetesen Máté evangéliumában.
A Bibliában (ez a szó Könyveket jelent) a fogcsikorgatás kifejezetten negatív dolog, ügy, izé. Van, amikor kemencébe pakolják az elkárhozott lelkeket, és akkor lesz "sírás és fogcsikorgatás", vagy kihajtják eme fogcsikorgatásra kijelölt személyeket a pusztába, és ott lesz "sírás és fogcsikorgatás".
A fogcsikorgatással kapcsolatos élményeim nekem ezzel szögesen ellentétesek, mintha nem lenne kedvenc olvasmányom a Biblia.
Szokásos napi munkasikereim után van szerencsém elfoglalni helyemet itt, a világháló húsdarálónak is nevezett csomóján.
Amikor megláttam a hírt, fogcsikorgatás helyett tenyeremet kezdtem dörzsölni, ami most nem a kivénhedt kéjenc megelégedettsége, hanem az őszinte öröm, illetve az örömhír megkapásának jele, sőt afféle manifesztációja, hö, surlódásilag.