Keresés

Részletes keresés

szimizso1 Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8239

djuice mester!

Szerintem ne vegyük személyesre a figurát! Több okból is:-) Engem nem bántottál meg, tehát, ha kell béke jobbot nyújtok Neked. Én nem haragszom Rád, mert úgy gondolom, hogy csak arra lehet haragudni, akit szeret az ember. Viszont akivel közömbös, azzal nem foglalkozik! Tehát én nem sárral dobálózok, csak szóltam...... be is jött. Ennyi. Mellesleg tehtube meg tudja magát védeni. Elég idős, és okos hozzá!

Egyébként meg megjött a Line 6 Roto machine. Nem adtak hozzá tápot. Milyet szerezzek be hozzá? Gyári tápja van?

Előzmény: djuice (8238)
djuice Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8238
Kedves "szimizso1"!
Ha valaki többszörösen is elnézést kér, beismerve hibáit és félreérthetőségét és próbálja tisztázni a dolgokat (mégha ez amolyan szabad vélemény nyilvánító fórum is akarna lenni), azért az egy empátikus prefektum ha ezt elfogadják és "jobbot nyújtanak", bár nyilván ez nem kötelező. (ha tetszik újból, igen, meggondolatlan voltam helyenként, de kérdezem ki nem tévedhet... Mellesleg az is egy meglehetősen sunyi hozzáállás hogy még mikor ideje lenne a szólásnak hallgatunk szépen, mikor pedig borul a bili, akkor gyorsan dobáljuk a sarat közös erővel...)
De mégegyszer és utoljára: Én kérek elnézést!
(megjegyzésnek szántam nem kioktatásnak!)

Hammond ON again!
Előzmény: szimizso1 (8235)
Qqberci Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8237
trambi Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8236

Tisztelet teljes észrevételem, hogy az esi 4000 es BIOS-a max 4.3 giga felületet tud kezelni. 

szimizso1 Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8235

Hogy is mondják ezt? Késő bánat ebgondolat?

Más. Lehet, hogy rosszul értettem, és nem ilyen eszközt keresel Zsolt. De egy régi gépem alkatrészeit előkotortam egy dobozból. Ezek SCSI wincseszterek, és két cd rom. Az egyik egy Plextor 40X olvasó, a másik egy Panasonic író/olvasó cd rom. Kábelokkal, adapterrel, és egy PCI-os SCSI gazdacsatolóval. Ha érdekel, írj. 

trambi Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8234

tök off az egész!!!

Petőfi Gameboytól

csendben ignoréra tettelek
nekem ne emesgézz
én rád nem pingelek
nem izgat, ha visz a split
remót vagy nekem
nem vagy itt

én ezen a csatin op vagyok
ha kell társaság, botokat hozok
nem bannolok, nem kikkelek
csak csendben ignoréra tettelek

Bár nekem az  Petöfitöl, a Sándortól  az a vers mindig jobban tetszett, ahol a multinacionális globális tökének üzen , miszerint

Elfoglalod ám a jó K...anyádat

de nem a Magyar Hazánkat. 

Hát....

Más, identitás zavaros világunkból, egy identitását kereső hamicord

hammicord
djuice Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8233
Totál félreértettél! Semmi gúnyolmányt nem szántam senkinek! De megkövetlek tisztelettel sokadszorra is: I'm so sorry! (legyen ez az én hibám, vállalom!)
Ps: gúnyolodás nem az asztalom, ahhoz másképp kellene fogalmaznom...
Előzmény: tehtube (8232)
tehtube Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8232
Szorítkozz a témára mert már a memóriámban van Petőfi Gameboy örökbecsű sorai.
Előzmény: djuice (8230)
tehtube Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8231

OFF. Ezt írtad:

"IGENIS! ÉRTETTEM FŐNÖK ÚR! :)
Ezentúl a hivatalos megszólítás: Teh Tube nagymester! :)"

Tudok a sorok közt olvasni, mint szinte mindannyian. Ez gúnyolódás. Nem kell iskolázottság a megfelelő hangnem eltalálásához.

1: IGENIS - olyként tüntetsz föl mintha parancsol(gat)nék. Udvarias ajánlásomat ellenem fordítod.

2: FŐNÖK ÚR! - Mókázva, de műalázattal szintén csendőrként próbálsz feltüntetni.

3: Teh Tube - Biztos tudsz olvasni (hisz sokat írtál), tehát szándékosan torzítod a nicknevem.

4: nagymester - felesleges címeket aggatsz rám, amit szintén csak a kigúnyolandó személyre szoktak aggatni.

Ha esetleg bizonytalan vagy társalgási, megszólítási technikádban, javaslom fordulj régi barátodhoz, Karn Evilhez tanácsért. ON.

Az SSD-vel semmi bajom az árán kívül. Úgy néz ki, a hivatkozott IDE átalakító és kiegészítői költségben még arányban van úgy-ahogy egy ESI árához. De még az is egy nagyságrenddel nagyobb a hagyományos és használható megoldásnál. Hogy igazán ontopik legyen, a B3 bankomat a maga 16MB-jával, vagy a fellépő bankomat a maga 32 MB-jával való betöltéséhez kissé túldimenzionáltak tudásban, árban ezek a mai csodák.

Előzmény: djuice (8230)
djuice Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8230
Ismételten ezer bocs és nem a fórumból való kizárás miatt, hanem az eltérő vélemény ellenére a tisztelet miatt. Tény és való hogy néha rosszul fejezem ki magam, de mentségemre legyen nem is vagyok "tanult" ember... de inkább hagyjuk. Úgy látom nem csak a gyufát húztam ki akaratlanul hanem meg is gyulladt, csak ezt későn mondtátok... mindegy ezt is hagyjuk és meg egyszer elnézést Teh Tube mester!
Az ssd-s kérdésben viszont egyáltalán nem értem min fortyantál fel, ezt kérhetném megmagyarázni tisztelettel? Köszönöm szépen és meg egyszer: SAJNÁLOM! Legkevésbé gondoltam hogy idáig fajul egy nézeti vita.
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8229

Csöves monofón basszusszintetizátor.

Azért szélesebb, mert 32 én nem 25 db basszpedálja van.

Előzmény: Sycsa (8228)
Sycsa Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8228
Egy rövid kérdés: az RT-3 jobb szélén található kb. 10 centis toldás és a rajta található kapcsolók(?) mire szolgálnak? Kösz!
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8227
Nekem is :-)
Előzmény: Qqberci (8226)
Qqberci Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8226
Kicsit off-topic lenne a válasz, dobj egy mélt, nyilvános a címem.
Előzmény: tehtube (8225)
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8225

OFF: Tényleg tetszetős. Egész fellelkesített. Mi lehet a különbség az ATAPI (ADAEC7722) és az IDE (ADAEC7726H) között? Az ATAPI-ra is IDE-t ír. Mindkettő mama 68-ról mama 40-re alakít. Ámbár jobb lenne az 50-es SCSI1. A 7726H 100 helyett csak 70$, ~12e.

"Csak"kell még egy 68-ról 50-re átalakító, és az IDE végére valami foglalat és valamilyen memkártya. Egy huszas biztos lesz a vége, de ezt már szerintem érdemes meglépni. Szóval mit javasolsz, mit tegyek (szép sorban) az IDE aljzatra? ON

Elnézést az offolásért, ámbár kifejezetten a sampleres B3 bankom hardverének komfortosságán emelne ez a téma.

Előzmény: Qqberci (8224)
Qqberci Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8224
Előzmény: Qqberci (8223)
Qqberci Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8223
Ez pont a fordítottját csinálja, mint ami neked kell. Ami még nem tetszik, az az, hogy driver lemezt kínálgat hozzá, ami azt jelenti, hogy nem mindennel (és fõleg nem önként és dalolva) megy együtt. A részletesebb leirás sokkal több megszorítást tartalmaz, mint a eBay ajánlat.
Előzmény: tehtube (8221)
Qqberci Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8222
Nyilván az új eszköz drága, mert egy lefutott technológiához ad támogatást, tehát kis darabszámon kell a hasznot meghoznia. Ahogy viszont a DEC megszûnése után a VAX meg Alpha gépek "kopnak ki" a használatból, negyon sok ilyen (használt, de teljes értékû) eszköz fog megjelenni, olcsón. Végülis a megújabb Alphák is már 6 évesek...
Előzmény: tehtube (8220)
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8221
Nem tudom hogy EZ működne?
Előzmény: Qqberci (8218)
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8220

ELVILEG jó ötlet. Gyorsan körül is néztem. Nagyon egyszerű. Csak piszkosul drága. Nem áll arányban a hasznosságával. 4-5 ezerből biztonsággal meglehet oldani a hagyományos írható tárolást. És abszolút feleslegesen nagy. Az olcsóbb IDE-khez meg egy drága átalakító kell. (ACARD)

Tony pont úgy játssza itt mint a mestere: The Champ

Előzmény: Qqberci (8218)
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8219
Ilyen "állat" előadásokra lenne szükség nálunk is: Tony Monaco
Qqberci Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8218
SCSI1 SSD is van,, csak az ipari kategóriákat kell végignézni. Én pár éve vettem az Attila utcában, sajnos az a bolt azóta eltûnt onnan, úgyhogy nem tudom megmondani, itthon most hol lehet kapni, de a neten mindenképp rendelhetõ.
Előzmény: tehtube (8217)
tehtube Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8217
Nem az IDE méret a gond, hanem a kilencvenes évek SCSI1 technikáját IDE-re fordítani. Utána már egy 2GB-os háttértár is pazarló módon sok. Egy vinyó, JAZ, Zip néhány ezerből megoldható. Ehhez képest az újabbfajta memóriás megoldás nagyságrenddel drágább. A Hammond B3 bankom kb. 16 mega. A hozzátett zongorákkal, mellotronokkal, szintikkel, effektekkel 32 mega. Ez még egész normális idő alatt töltődik be. Egy 80-128 megás banknál meg lehetne alatta reggelizni.
Előzmény: Qqberci (8216)
Qqberci Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8216
Előzmény: djuice (8206)
tehtube Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8215

Szórakozol? Nem tudsz olvasni?

Az mikor volt, hány éve?

Visszafoghatnád magad. Sok privát ímélt kaptam hogy miért nem küldelek el a búsba? Látod, nem tettem, nem teszem.

Gondold át az írásaid, mielőtt megnyomod a mehet gombot.

Előzmény: djuice (8214)
djuice Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8214
IGENIS! ÉRTETTEM FŐNÖK ÚR! :)
Ezentúl a hivatalos megszólítás: Teh Tube nagymester! :)
(bár hozzáteszem te is írtad már itt a polgári nevem, annyi baj legyen...)
Egyébiránt köszönjük a hozzád fogható kimerítő és kellőképp illusztrált választ! :) Már folynak is a tárgyalások egy boltos gyerekkel aki intézi az SSD háttértárat. Persze csak kísérleti jelleggel, mivel még viszonylag kis kapacitásúak, de lehet hogy ezzel az SD memóriakártyás megoldással még árban jobban lehetne kijönni, meg kapacitásban is. Amint van fejlemény közzéteszem. Amúgy meg lakat a szám izé, a billentyűmre. Ahogy visszanézek majdnem sikerült szegény Tube kollégát kikészíteni... :) Ezer bocs, csak hirtelen nem tudtam akkor hogy most mi van... :)

Egyébként állítólag van vmi hír hogy a compact flash formátumot be akarják fejezni. 2010-től leáll mindenki a gyártással mint anno a smart media-val, és már ez is haladék a sok fényképezőgép miatt, amúgy 2008-tól tervezték mivel az SD sokkal elterjettebb és biztonságosabb is. Akkor mégiscsak a Solid State Disc lesz az Emu legjobb barátja?!
Előzmény: tehtube (8208)
lion Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8213
Udv minden Hammondosnak!

Veletlenul beneztem es lattam a kepeket az CFkartyas Emu ESIm-rol.
Apro helyesbites,
az ACARD AEC 7720U tipus ami nekem a sampleremben "lakik" es az ARC760 -egyebkent helyesen- a kartyan levo chip-re utal. En is csak jokat irhatok az ESI-rol(tehtube javasolta). Hammond klonnak a legolcsobb;)
JO ZENELEST!!!
Előzmény: tehtube (8208)
tehtube Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8212
Előzmény: szimizso1 (8210)
tehtube Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8211
ysorganfreak japánból is nagyszerű videókat rakott föl, mindegyiket receptre kellene felírni. Pl: BILL HEID
szimizso1 Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8210

Keresném azt a lemezt, amin ez a szám is megvan.

Köszi előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!