Arnnak muszáj lenne a győzelem, a wtaworldön már levonták tőle a tavalyi tornagyőzelmét, amivel most a 180. helyre csúszott vissza (Czink: 136., Nagy: 144.)
"Három mérkőzést nyert meg Czink Melinda (142.) a 145.000 dollár összdíjazású IV-es kategóriás prágai WTA verseny selejtezőjében, majd a főtáblán az első körben kikapott.
A sorsolása ugyan kegyes volt hozzá, hiszen egy másik selejtezőssel, a 204. helyen álló horvát Pandzic-csal hozta össze a sors, Melinda azonban nem bírt 25 éves ellenfelével és meglepően sima, 60 62-es vereséget szenvedett, így a páros után egyesben is búcsút intett a versenynek. "
Mivan?????
Jah amúgy a tennishungary vendégkönyvében kérdezett vki Gubacsival kapcsolatban és ezt írták rá: "én úgy tudom, hogy már nem csinálja versenyszerűen, a szülei vállalkozásában dolgozik"
Most jött el nálam az a pillanat, hogy azt mondjam, hogy Kapros Anikónak jobb lenne, ha befejezne a teniszt! Idén 6 tornán indult, és abból 4 úgy fejeződött be, hogy meccs közben visszalépett. Nem értem mi értelme van erőltetni, ha látja, hogy egészségügyileg nem bírja.
Gubacsi Zsófiról tudtok valamit? Idén 1 tornán sem indult.... Visszavonult?