kitolódott, bizony. a téli álomról meg csak annyit, hogy a hajó van értem, és ha ÉN vitorlázni akarok, hát fogok is. ha nem tetszik neki, majd szól. de persze jár nekik is a pihenő. jó, a körülmények kényszerítő erejének én sem tudok ellenállni. ne tudd meg, milyen nehezen viselem ilyen szempontból a telet....
Gyógyegér-hez:
Énisláttam DRG-t, ügyi volt nagyonn! :)
Vadsuhi-hoz:
Valamijért nem fogadta el a regisztrátor a szám nélküli Szamit, és ezért számoztam meg magam. :)
Más: kitolódott a szezon, mi? :) Lassan már nem is lesz téli álmuk a hajóknak sem... :)
Azt hittem, már nem is vagy ... és Te télleg nem vagy szinte senki:))
Csak ahogy visszaolvastam, az utóbbi pár napban már nem láttalak. Bocsánat:)
/me örül Pillének:)
Csaszi, megerősítelek. A Guinness úgy néz ki, meglesz, hacsak - mint azt írtam is - meg nem dönti valaki, mire lezárják a jövő évi kiadást. És az asszem, valamikor február környékén van. Legalábbis az óriáskerekesek is ezen izgultak még a nyáron. De bízzunk benne, hogy nem dönti meg tényleg senki. Amúgy, ha jól emlékszem, 3.562.000 dominót döntöttek le, szóval elég kevés maradt állva, pedig volt, amikor még én is megijedtem, hogy mi lesz. ;o)
Pedig,ha tudnám mikorra vagy várható... ;) Egyébként pedig már nagyon kecsegtető hírek szálldogálnak a ládikóról.Csak visszasztájkoljuk itt a kuckónkat. :)
Háááát látod már csak ez a szerep maradt nekem. Lucifer már elkelt,Szent Péter nem lehettem,Szűz Mária nem az én karakterem,hát így lettem én a világ közepe! :)))
Én néztem ám tegnap este a tv2-t, s hejből felismertem a DRG-t, s gondoltam rögvest beírom hogy adásban van a lány, csak mire vége lett már elfelejtettem ezen vágyamat. :))
Viszont mostanáig nem tudtam, hogy meglett-e a Ginisz avagy nem? de az írásodból arra tippelek, hogy igen.. de azér pls erősíts meg még engemet külön is! :-)***
Edyt:
1. Rendicsek.
2. Rögvest küldöm, idáig azért nem tettem meg, mert nem jártam igazán otthon, sorry :-)*
3. Még nem találtam ki, de vmi olyasmi lehet, hogy hijányzik a személyed! :-))
Úristen... de nem ismerek itt szinte senkit... Ti
most előttemiek, vagy utánamiak vagytok?
plz, aki tudja, válaszoljon... csaK a űkiváncsiságom kielégítése végett...
De szép szavak...:)
Najó... azért néhányatokat igen:)
Edyt: Tényleg naghyon ideje volna már találkoznunk.. azt hiszem, elég sok mesélni, +beszélnivalónk lenne mostmár...
Legalábbis itt szépen felgyűltek a dolgok az utóbbi időkben (miótais? Már nem is tudom...) de remélem azért annyira nem régóta, hogy ne legyen már mesélnivalód nekem...:)
Úgy látszik, vagy senki nem vette észre, vagy senki nem akarta szóvátenni, de azt hiszem, mindenképp idekívánkozik. Ezennel - úgy is, mint a Szövegláda ezeddig utolsó megbízott felelőse - ünnepélyesen bejelentem, hogy DRG ládatársunk Guinnes-rekorder! Bízzunk benne, hogy az eredményt az aktuális évfolyam nyomdazárásáig (vagy hogy a fenébe hívják ezt a könyveknél?) nem döntik meg sem az amerikaiak, sem a japánok. ;o)
GyE_ellendrukker
U.i.: DRG, egy egész ország büszke rád, de azért mégiscsak jó, hogy ládás voltál/vagy! :o))
(Őt miért nem sikerült még senkinek elérni és idecsalogatni??)
Elnézést kérek mindazon hiperszenzitív egyénektől, akik úgy érzik, hogy az elmúlt néhány nap folyamán mocsok módon a lelkivilágukba gázoltam.
Legközelebb igyekszem finomabban... :-)
Egész jó 5letet adtál! Elindítok egy köremilt, és mindenki ír bele, majd továbbküldi valaki másnak, és időnként nekem is küld egyet belőle. Ha már elég sokan aláírtuk, akkor elküldöm Intinek. :)