Na még csak az kéne! Árpi mondjuk aktiválható :))))
Nem tudom mikor volt utoljára ilyen szurkolás mint tegnap (Nantes és Szöged ellen messze nem, az tuti), de nagyon szép volt és megkönnyeztem a végét. Amikor Cupi bejött, tudtam hogy ebből döntetlen sem lesz, nemhogy zakó. Lebecsültek minket, de az is igaz, hogy mi jobban akartuk és jobban küzdöttünk.
Sajnos az egy klasszikus izomszakadásos sérülésnek tűnt :/ remljük, hogy nem lesz igazam.
Tegnap a Csapat győzött!! Egy végre jól játszó Mátéval! Mahé beküldése a végén tökös húzás volt Momótól, van bizalom!!! És Patrikot is csak dícsérni lehet! Egy-két játékosnak még meg kell találni a helyét, de jó lesz ez.
Köszönöm a tegnapi élményt a Csapatnak és a helyszínen buzdító Szurkolótársaknak!
az eredmény is szép de ami felülírja az az akarat amit kitettek a pályára.Nekem ez az eredménynél is többet ér .Végre küzdöttek a fiúk ! Le a kalappal a szurkolók elött is ! Tv képernyő elött libabőr volt .Mi lehetett ott ? Nélkülük nem ment volna !
Nagyon kellene már egy jó és főleg fix heteslövő ennek a csapatnak. Véleményem szerint még mindig Mahé a legjobb ebben... én annak ellenére hagynám ha még hibázik is néha. Viszont az nekem nem tetszik, hogy összevissza lövöldözi mindenki, egyszer ez egyszer az
eszméletlen volt. egy pillanatra sem adtuk fel, nagyon nagyon akartunk, a védekezés egyre jobb, a támadáson van még mit csiszolni, de ahogy Pista is mondta, eléggé behatároltak a lehetőségek.
ha minden meccsen tudjuk ezt hozni, azzal már elégedett leszek.
Momo meg kezd beletanulni :) már örömteli, hogy az játszik, akinek megy (Strlek)
Ettől a tetszetős szélsőhasználattól teljesen elszokott a szemem az utóbbi 10 spanyol évben. Kicsit irigykedve néztem ezen a téren a bundás-csapatokat. Tisztában vagyok vele, hogy ez némileg kényszerpálya, mivel belső posztokról mentek el pótlás nélkül játékosok, de jobban szeretem az ilyet, mint a beállónak gyömöszölt labdákat.
20:24-ről produkáltunk egy 14:7-et az utolsó kb. 20 percre.
Yahia és Strlek lettek a legeredményesebbek, Corrales sokat hozzátett, Cupara pedig elképesztő beszállást produkált. És én még mindenképpen kiemelném támadásban Mátét, aki önmagát legyőzve állt a csapat élére a végjátékban.
Ligetvárinak kellenek az ilyen meccsek, ha még jobban bízni fog magában, még hasznosabb lehet elöl, hátul meg nincsenek rá szavak. Ahogy Sipi és Blagi is a lelküket kidolgozták.