Keresés

Részletes keresés

tehtube Creative Commons License 2008.10.18 0 0 8283

Feltettek Joey DeFrancescótól egy új Key-B demó-t. Méghozzá műlezlivel.

Szerintem egész jól szól még igazi Leslie nélkül is. Talán a végén a full-ban kicsit nyávog a szimuláció, de nem vészes.

almost famous Creative Commons License 2008.10.18 0 0 8282
Sziasztok!

Richard Wrightról emlékezik ma este az Echoes of Pink Floyd zenekar a Jókai klubban (www.jokaiklub.hu). Mindenkit szeretettel váruk!

Üdv,
Attis
tehtube Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8281

Bolt, valahol a Dohány utca környékén. Egy kínai nő van a boltban, meglepően jól ért hozzá.

Hogy on legyen, szerintem hamár más hozza a basszust, a bőgő hangja szerintem jobban kiegészíti a B3-ast a basszgitárnál.

Előzmény: djuice (8278)
tehtube Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8280
Naná! :-)
Előzmény: szimizso1 (8279)
szimizso1 Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8279

A héten nekifogtam egy új sztereó hangfal építésébe. Okulva a "hibákból", kiegészült a hangszóró szett +egy-egy magas tölcsérel 15 fokkal egymás felé forgatva a hangfal síkjában. Remélem jól fogalmaztam:-) Plusz kap egy két sztereó csatornás, és egy mikrofon erősítős keverőt. Eredetileg DJ. keverő, de szerintem két sztereó billentyűnek, és egy mikrofonnak teljesen jó lesz. Illetve a Roto machine pedálnak is jó helye lesz, ha rácsatlakoztatom. A hangerő, és a hangminőség talán egy kicsit jobb lesz. Ahogy haladok teszek fel képeket. Ha érdekel valakit:-)

djuice Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8278
off:
Amúgy az a kínai megfejtés milyen? Bolt van vhol vagy csak ponyva alól az utcasarkon osztogatják?
on:
djuice Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8277
OFF:
Köszönjük! Azt nem tudjuk hogy a zeneiskolában mi van, mert a srác jazz bőgőgőzni akar és magántanárnál. A tanár meg nem "kartonbőgőkkel" foglalkozik. Annyit mondott a kölöknek hogy Pesten kell szétnézni... De majd mondom nekik, mégegyszer köszönjük!
ON:
Előzmény: gyrk (8276)
gyrk Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8276
zeneiskolában elvileg adnak. (legalábbis régen így volt) meg néha selejteznek is le onnan viszonylag jó állapotú hangszereket.
Előzmény: djuice (8273)
szimizso1 Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8275

A Liszt Ferenc téren (esetleg környékén) van egy hangszer javító mester. Nála is láttam régebben eladó hangszereket. De ezeknél is érdemes böngészni, illetve be szerzik a listán nem szereplő hangszert.

tehtube Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8274
Valahol a VII. kerületben árulnak meglepően jó minőségű bőgőt kínaiak. Kis utómunkával egy ilyet mesterhanxerré tették. Tudnak.
djuice Creative Commons License 2008.10.17 0 0 8273
Off: előre elnézést még mielőtt valaki ismét elküldene a Πcsába, egy ismerősöm keresne tanuló kategóriás nagybőgőt fiának. Nem tudja vki hol v kitől lehet ilyet beszerezni, ami nem tűzifának való?

Egy plusz hír: TOSHIBA SSD-vel megy az Emu! Tár probléma megoldva, de ahogy írták az SD kártyás megoldás is müxik.
ON...
KarnEvil Creative Commons License 2008.10.16 0 0 8272
Köszi, őszintén szólva én is kivonultam az országból... Londonban vagyok.
Közben megcsináltattam az üveget egy török autószerelőnél, 65 font volt. Többre számítottam... Bocs az OFF-ért :)
Előzmény: trambi (8271)
trambi Creative Commons License 2008.10.15 0 0 8271

OFF

Dezinformáció, Pilkington kivonult az országból,  Gyma néven /Köbánya/  éledt ujra. 

+3 év adókedvezményért . Éljen és virágozzék a restrikció !!!!

Előzmény: tehtube (8270)
tehtube Creative Commons License 2008.10.15 0 0 8270

->Pilkington. Részvétem.

A 7 "dalos" zseniális! :-)

Előzmény: KarnEvil (8269)
KarnEvil Creative Commons License 2008.10.14 0 0 8269
Köszönöm Posaune,
Ez jól esett.
Különösen most, miután fél órája észrevettem, hogy egy
állat poénból betörte a kocsim egyik ablakát.
Ez az egyik kedvenc számom. Kicsit megnyugtatott.

Előzmény: posaune (8268)
posaune Creative Commons License 2008.10.14 0 0 8268
Tudom, hogy OFF, de szeretném megosztani Veletek .
Biztos vannak páran közülünk, akikek elrepít a látvány, és az ami csak Nekik van ilyen természetesen. Feeling,
http://www.youtube.com/watch?v=AF-KagTq7qY
tehtube Creative Commons License 2008.10.14 0 0 8267

Szia, sajnálom, ezt mindenkinek magának kell intéznie. Esetleg segíthetek a felkutatásában ha gondolod.

Jörgen Angel fantasztikus fényképeket készített a legjobbkor.

Előzmény: Sycsa (8266)
Sycsa Creative Commons License 2008.10.13 0 0 8266
OFF:
Szia Tehtube,
Kérlek, ha majd van időd, bővebb infód és tudsz válaszolni az utolsó levelemben megfogalmazott kérdésekre, írj. Addig is csak annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor vállalod-e a cuccok megvásárlását, átadását? Tűkön ülve várom a választ. Kösz!
ON:

Előzmény: tehtube (8264)
posaune Creative Commons License 2008.10.13 0 0 8265
Zsolt ! Naaaagyon Jó !

Én is ismerek még pár nevet, akik a német jazz-scene-ben elől vannak !
Ime :http://www.myspace.com/organiac Peter Adamietz
http://www.7digital.com/stores/productDetail.aspx?shop=28&pid=229206 Matthias Bätzel
tehtube Creative Commons License 2008.10.13 0 0 8264

Egy újabb név: Jermaine Landsberger 

Frankfurt és környéke előnyben. Pont az ilyen stílus hiányzik továbbra is itthonról.

Aki pótolná a Debrenecben kihagyott James Cartert, Bécsben megteheti nov. 3-án a Reigenben. Most nem trió hanem quintet! Beugró: 20E.

posaune Creative Commons License 2008.10.11 0 0 8263
Ha van időtök, és kedvelitek Goldings játékát, érdemes kivesézni a weboldalát, videóit, cd-it biográfiáját . http://www.larrygoldings.com/
posaune Creative Commons License 2008.10.11 0 0 8262
Cipekelés ? No Problém.
Kövessétek, és hallgassátok, és lássátok ! http://www.larrygoldings.com/ ...........klick......CDS..........klick balra fennt:: MORE CDS.......... klick a második balról jobbra : // WHATEVER IT TAKES //
Golgings is egyike a legjobbaknak.
tehtube Creative Commons License 2008.10.11 0 0 8261
Két hete volt a Billentyűsök éjszakája. Erről is sajna sokan lemaradtak. Egy cikk róla itt
tehtube Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8260
Csakis vízszintesre jó a molnárkocsi. Szintkülönbségre több emberes a téma.
Előzmény: szimizso1 (8259)
szimizso1 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8259

Sima úton egy molnárkocsi tényleg nagyon jó! Lépcsőn lefelé, szét szakítja a kezed, és a gerinced, ha nem akarod összetörni a hangszert! Felfelé, meg el kell felejteni:-) Aki 150kg felhúz két kézzel, az vagy erőemelő, vagy műhelydaru! Én részemről egy jó széles bútor szállító gurtnit javasolnék! Ezt simán beakasztod a nyakadba, és kézzel csak a balanszot kell tartani. Nem megy szét a kezed, és a koncerten is tudsz játszani. Bár ez a hernyótalpas nagyon jól néz ki, főleg, ha villanymotoros is! De ahhoz már tényleg teherautó kell:-) Emelő hátfalas!

Előzmény: tehtube (8258)
tehtube Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8258
Egy porta B3 a molnárkocsival tényleg ennyire könnyű rendesen egyensúlyozva a súlypontján:
Előzmény: tehtube (8257)
tehtube Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8257

Most vettem észre. Ha visszanézed a koncertedről a beszámolómat, a legalsó képen egy tökéletes glóriával rendelkezel :-)

A számok többségét a zsűri vastapssal jutalmazta és szerintem ennyien nem lehettek bennfentesek.

Sajnos a cipekedés egy nagy nyűg a szegény zenésznek. És azzal a kézzel utána még zenélni is kellene! Ráadásul minden megoldás kompromisszum valahol.

Lengyel Zolinál láttam egy gumi hernyótalpas lépcsőjárót. Az nem rossz, de vele már a személygépkocsi mint szállítóeszköz abszolút kizárt és nagy költség.

A magam részéről az AB3-asom meglepően könnyen mozgatom míg lépcsőhöz nem érek. Oda lehet hogy ez lenne a megoldás? Molnárkocsi lépcsőjáró kerekekkel.

Előzmény: tonewheel (8254)
LittleBig2 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8256
Sajnos a tegnapi koncerten nem tudtam ott lenni, és a fórumba írással is kűzdöttem pár hétig, de.....!

- Szombaton Take5 Smárton Trió + 1 hammond már a helyszínen van, tehát lesz. Vadonat új Leslie-vel, komplett friss lemezanyaggal, amit a héten vettünk fel, mindenkit várunk szeretettel.

Matyooo
Sycsa Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8255
Tegye fel a kezét, aki ezt szokta csinálni vezetés közben :D
tonewheel Creative Commons License 2008.10.10 0 0 8254

Kedves Zsolt,

Mégegyszer nagyon köszönöm/jük ,hogy megtisztelted a koncertünket és természetesen a kedves szavakat is a koncert után............Rendkívül nagy dolognak tartom ,hogy kis ország létére itt is milyen összetartó erőt tud kovácsolni egy réges régóta a gyártásból kivont régi hangszertípus szeretete ,de ahogyan én látom a hangszer csak másodlagos dolog az első a Zene szeretete ami összehozta azt a közel 100 embert aki eljött a tegnapi koncertünkre.Elmondhatatlanul jó érzés olyan embereknek/közönségnek játszani akik kifejezetten fogékonyak az adott stílusra és értékelik a szinpadi történéseket............ezért érdemes a közel 200 kilós cuccot(csak a billentyű szekció) húzni vonni koncertről koncertre :-)))   Krisz/tonewheel

Előzmény: tehtube (8250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!