A héten nekifogtam egy új sztereó hangfal építésébe. Okulva a "hibákból", kiegészült a hangszóró szett +egy-egy magas tölcsérel 15 fokkal egymás felé forgatva a hangfal síkjában. Remélem jól fogalmaztam:-) Plusz kap egy két sztereó csatornás, és egy mikrofon erősítős keverőt. Eredetileg DJ. keverő, de szerintem két sztereó billentyűnek, és egy mikrofonnak teljesen jó lesz. Illetve a Roto machine pedálnak is jó helye lesz, ha rácsatlakoztatom. A hangerő, és a hangminőség talán egy kicsit jobb lesz. Ahogy haladok teszek fel képeket. Ha érdekel valakit:-)
OFF: Köszönjük! Azt nem tudjuk hogy a zeneiskolában mi van, mert a srác jazz bőgőgőzni akar és magántanárnál. A tanár meg nem "kartonbőgőkkel" foglalkozik. Annyit mondott a kölöknek hogy Pesten kell szétnézni... De majd mondom nekik, mégegyszer köszönjük! ON:
A Liszt Ferenc téren (esetleg környékén) van egy hangszer javító mester. Nála is láttam régebben eladó hangszereket. De ezeknél is érdemes böngészni, illetve be szerzik a listán nem szereplő hangszert.
Off: előre elnézést még mielőtt valaki ismét elküldene a Πcsába, egy ismerősöm keresne tanuló kategóriás nagybőgőt fiának. Nem tudja vki hol v kitől lehet ilyet beszerezni, ami nem tűzifának való?
Egy plusz hír: TOSHIBA SSD-vel megy az Emu! Tár probléma megoldva, de ahogy írták az SD kártyás megoldás is müxik. ON...
Köszi, őszintén szólva én is kivonultam az országból... Londonban vagyok. Közben megcsináltattam az üveget egy török autószerelőnél, 65 font volt. Többre számítottam... Bocs az OFF-ért :)
Köszönöm Posaune, Ez jól esett. Különösen most, miután fél órája észrevettem, hogy egy állat poénból betörte a kocsim egyik ablakát. Ez az egyik kedvenc számom. Kicsit megnyugtatott.
Tudom, hogy OFF, de szeretném megosztani Veletek . Biztos vannak páran közülünk, akikek elrepít a látvány, és az ami csak Nekik van ilyen természetesen. Feeling, http://www.youtube.com/watch?v=AF-KagTq7qY
OFF: Szia Tehtube, Kérlek, ha majd van időd, bővebb infód és tudsz válaszolni az utolsó levelemben megfogalmazott kérdésekre, írj. Addig is csak annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor vállalod-e a cuccok megvásárlását, átadását? Tűkön ülve várom a választ. Kösz! ON:
Én is ismerek még pár nevet, akik a német jazz-scene-ben elől vannak ! Ime :http://www.myspace.com/organiac Peter Adamietz http://www.7digital.com/stores/productDetail.aspx?shop=28&pid=229206 Matthias Bätzel
Cipekelés ? No Problém. Kövessétek, és hallgassátok, és lássátok ! http://www.larrygoldings.com/ ...........klick......CDS..........klick balra fennt:: MORE CDS.......... klick a második balról jobbra : // WHATEVER IT TAKES // Golgings is egyike a legjobbaknak.
Sima úton egy molnárkocsi tényleg nagyon jó! Lépcsőn lefelé, szét szakítja a kezed, és a gerinced, ha nem akarod összetörni a hangszert! Felfelé, meg el kell felejteni:-) Aki 150kg felhúz két kézzel, az vagy erőemelő, vagy műhelydaru! Én részemről egy jó széles bútor szállító gurtnit javasolnék! Ezt simán beakasztod a nyakadba, és kézzel csak a balanszot kell tartani. Nem megy szét a kezed, és a koncerten is tudsz játszani. Bár ez a hernyótalpas nagyon jól néz ki, főleg, ha villanymotoros is! De ahhoz már tényleg teherautó kell:-) Emelő hátfalas!
Most vettem észre. Ha visszanézed a koncertedről a beszámolómat, a legalsó képen egy tökéletes glóriával rendelkezel :-)
A számok többségét a zsűri vastapssal jutalmazta és szerintem ennyien nem lehettek bennfentesek.
Sajnos a cipekedés egy nagy nyűg a szegény zenésznek. És azzal a kézzel utána még zenélni is kellene! Ráadásul minden megoldás kompromisszum valahol.
Lengyel Zolinál láttam egy gumi hernyótalpas lépcsőjárót. Az nem rossz, de vele már a személygépkocsi mint szállítóeszköz abszolút kizárt és nagy költség.
A magam részéről az AB3-asom meglepően könnyen mozgatom míg lépcsőhöz nem érek. Oda lehet hogy ez lenne a megoldás? Molnárkocsi lépcsőjáró kerekekkel.
Sajnos a tegnapi koncerten nem tudtam ott lenni, és a fórumba írással is kűzdöttem pár hétig, de.....!
- Szombaton Take5 Smárton Trió + 1 hammond már a helyszínen van, tehát lesz. Vadonat új Leslie-vel, komplett friss lemezanyaggal, amit a héten vettünk fel, mindenkit várunk szeretettel.
Mégegyszer nagyon köszönöm/jük ,hogy megtisztelted a koncertünket és természetesen a kedves szavakat is a koncert után............Rendkívül nagy dolognak tartom ,hogy kis ország létére itt is milyen összetartó erőt tud kovácsolni egy réges régóta a gyártásból kivont régi hangszertípus szeretete ,de ahogyan én látom a hangszer csak másodlagos dolog az első a Zene szeretete ami összehozta azt a közel 100 embert aki eljött a tegnapi koncertünkre.Elmondhatatlanul jó érzés olyan embereknek/közönségnek játszani akik kifejezetten fogékonyak az adott stílusra és értékelik a szinpadi történéseket............ezért érdemes a közel 200 kilós cuccot(csak a billentyű szekció) húzni vonni koncertről koncertre :-))) Krisz/tonewheel