Keresés

Részletes keresés

Wagner Lopez Creative Commons License 2005.04.07 0 0 488

Remélem, elég lesz az előny. sajnos, ez a csapat képes a tegnapihoz hasonló bravúrokra, de az ellenkezője sem áll távol tőle.

Trepák, takarodj!!!!

Előzmény: Lecso11 (487)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 487
Ugye? :))

Na, kedden most meg még Fehérvárra is kell menni szegény szurkolónak :)
Előzmény: Wagner Lopez (484)
kaposvari Creative Commons License 2005.04.06 0 0 486
Ez a mai nagyon jó meccs lehetett, kár, hogy ki kellet hagynom! Erre a +18-ra már lehet alapozni a visszavágóra. Reméljük Wiley sérülése nem súlyos és úgy fog bizonyítani Debrecenben az ex-csapata ellen, ahogy ma Moseley tette azt. Szép volt fiúk!
norris21 Creative Commons License 2005.04.06 0 0 485
Tyű, mekkorát változott a világ... :-)

Hajrá Kaposvár!
Előzmény: Lecso11 (483)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.04.06 0 0 484
Ja, tele vagyunk pénzzel a rendezéshez...
Előzmény: Lecso11 (483)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.06 0 0 483
Remélem ma nyerünk az Alba ellen, a kérdés az, hogy mennyivel :)

Jó lenne bejutni a néegydöntőbe a kupában, mert ebben az esetben akár még meg is rendezhetnénk szerintem, és abban az esetben lehet, hogy nyernénk legalább valamilyen érmet idén (is).
kaposvari Creative Commons License 2005.04.05 0 0 482
A TV-újságban láttam jövő keddre írva a Sport1-en a Debrecen-Kaposvár meccset meg valaki a Kakasok topicban is említette. De úgy néz ki ez a téves info és valóban szombaton lesz. Akkor viszont nem lesz közvetítés. Kedden pedig a kupavisszavágó. Vagy meglátjuk:-)
Előzmény: Simi23 (481)
Simi23 Creative Commons License 2005.04.04 0 0 481

Szerintem a harmadik negyed volt igazán sorsdöntő, a 4.negyedben csak meg kellett tartani az előnyt. Így szvsz gratula a 3. és a 4.negyedért.

Honnan van az infótok, hogy 12-én játszunk a kakasokkal? Mert én a kaposkosáron, a férfikosáron és a hunbasketen is az eredeti menetrendet találtam, tehát hogy most szombaton játszunk Debrecenben és jövő kedden lesz az Alba elleni kupameccs visszavágója, sőt jövő keddre van írva a Debrecen-Paks kupameccs első meccse is.

Előzmény: kaposvari (478)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.04.03 0 0 480
Trepák: !%/=(!+"&@
Előzmény: Lecso11 (479)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.03 0 0 479

Így van a végéért mindenképpen jár a szép volt, fiúk!!!

Nagyon hajtott a csapat, küzdöttek végig, ezzel nem volt baj most sem.
Majd' mindenki hozzátett valamit a sikerhez! (Trepi-Trepi..........)

Most akkor szerdán kupameccs, és akkor hétvégén szünet, 12-én meg Debrecen, aztán újra Alba itthon. De akkor mikor lesz a kupavisszavágó?!

Előzmény: kaposvari (478)
kaposvari Creative Commons License 2005.04.02 0 0 478
KKK- Körmend 84-67, csak összejött! Az első félidő borzalmas volt, de azért végig bíztam benne, hogy meglesz. Nagyon gyenge csapat a mostani Körmend de mi se vagyunk sokkal jobbak. A lényeg a győzelem volt most. Azért a negyedik negyedért: Szép volt fiúk!
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 477

Na, kikerestem a múltkorit :)

Kaposvár
-ZTE (h) GY
-Nyíregyáza (i) GY
-Univer (h) V
-Falco (i) V

-Körmend (h)
-Debrecen (i)
-Albacomp (h)
-ASE (i)

Körmend
-MAFC (i) GY
-Dombóvár (h) GY
-ZTE (i) V
-Univer (h) V

-Kaposvár (i)
-Albacomp (i)
-Eger (h)
-PVSK (i)

Falco
-Eger (h) GY
-PVSK (i) V
-Szolnok (h) V
-Nyíregyháza (i) V
-Kaposvár (h) GY

-Debrecen (h)
-ASE (i)
-MAFC (h)
-Dombóvár (i)

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 476
Sajnos az átigazolási időszak már a hónap elején lejárt...
Az az igazság, hogy nem néztem utána, hogy ők kivel játszanak (vagyis utánanéztem csak elfelejtettem:)), a Falcora emlékszem, hogy elég könnyü meccseik lesznek, úgy tünik akkor ők mindenképp bent lesznek a 8-ban.
Hát akkor tényleg minden eldőlhet szombaton!!!
Pozitívum volt Primc játéka tegnap, sült a keze rendesen.
Moseley viszont továbbra is botrányos volt. Kunc, Wylie O.K., Strnad is jó volt, talán átérzi most majd a helyzet fontosságát.
Hajtottak a srácok, ezzel nem volt gond, szombaton szurkolni kell, mint az állat :)
Előzmény: kaposvari (475)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.31 0 0 475
Az Alba elleni meccset tuti a SportTV miatt tették ötre, héttől már a Cornexi- Fradi EHF kupameccset adják aznap. Ha nyerünk szombaton akkor szerintem 90%-ra megvan a 8 hiszen egy ponttal a Körmend előtt leszünk ami azt jelenti, hogy nekik a maradék 3 meccsen kettővel többet kellene nyerniük (hiszen az egymás elleni nekünk fog kedvezni). A három meccsükből mennek Fehérvárra és Pécsre is ahol szerintem nem fognak nyerni. Így még három vereséggel is beférünk. Azért gáz, hogy bajnokként így kell bejutnunk a nyolcba, de most már a lényeg, hogy ott legyünk. Kmézics kérdésben most úgy vagyok, hogy nem akarok véleményt nyilvánítani. Én nagyon tisztelem a tavalyi eredmények miatt, de most már kezd kritikus lenni a helyzet, amiben neki is meg lehet a szerepe. Várjuk meg az alapszakasz vagy ha bejutunk a nyolcba akkor a bajnokság végét az ítélettel. Annyit mindenképp megérdemel azok után amit itt eddig letett az asztalra. Az nagy baj, ha Bobó befejezte az idei bajnokságot. Az igazolási idő lejárt már vagy még mindig lehet?
Előzmény: Lecso11 (474)
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 474
Ezt a kavarást nem értem, még "jó" hogy terveztük, hogy indítunk buszt Debrecenbe 9-én, de így, hogy hétköznap lesz...
Az is jó, hogy péntekre rakják ráadásul az Alba ellenit, ráadásul 17 órára?!?!

Szombaton minden eldőlhet... Tartok tőle, hogy most már az nem elég, hogy "csak" hozzuk a Körmend ellenit és bent vagyunk a 8-ban, most már utána is hozni kell meccseket., amik közül szinte mind bravúr lenne most már...

Tegnap már többen kikezdték Kmézicset a szurkolók közül egyébként...

Ami Bobót illeti... hát úgy tűnik ő már nem nagyon fog tudni játszani... két ilyen súlyos sérülés ugyanazzal a térddel... :(( Nélküle elég kilátástalannak tűnik a helyzet, Strnad egyedül nem fogja bírni a szezont. És ami nagy baj egyetlen olyan játékosunk sincs, aki képes lenne kényszerből akár csak pár percre is, de irányítót játszani (maradt Kiss Kornél a juniorból...) régen legalább voltak ilyen játékosok (Báne, Bencze Tomi)...
Előzmény: kaposvari (473)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.31 0 0 473
Valahogy éreztem, hogy nem fogunk Szombathelyen nyerni, azért persze csalódás a vereség. Varga sérülése reméljük nem súlyos. A szombati meccs fontosságát azt hiszem nem lehet eléggé hangsúlyozni. Sajnos nem tették el a Rákóczi meccs elől, de azért remélem sokan leszünk. Ez most sorsdöntő lesz, az pedig nem lehet, hogy bajnokként a 9-14 helyért vergődjünk. Biztos jó sok körmendi is jön, a hangulat garantált. Megint van egy kis kavarás a kezdési időpontokkal kapcsolatban. A TV műsor szerint a bajnoki meccs az Albával 15-én pénteken ötkor lesz, a debreceni bajnoki pedig (szintén a Sport1 adja) 12-én kedden, amikor a kupavisszavágónak kéne lenni Fehérváron. Akkor mikor lesz a kupavisszavágó?
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 472
Ez már megint egy "jó" meccs volt.......

Ha Bobó idén már nem játszhat, akkor ennyi volt a szezonunk.
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.30 0 0 471
Moseleyvel faszán kiegészítik egymást:-)
Előzmény: norris21 (470)
norris21 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 470
Hát szerintem az első meccsén kapott elég labdát, de aztán megismerték a többiek is.
Előzmény: kaposvari (464)
norris21 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 469
Az OJK 8. helyezett Kaposvári KK utánpótlás csapata
Lecso11 Creative Commons License 2005.03.29 0 0 468
Ezzel teljesen egyetértek!
Előzmény: hali381 (466)
ttamás_ Creative Commons License 2005.03.28 0 0 467
én is, de nem kellett volna....  :(
Előzmény: Lecso11 (465)
hali381 Creative Commons License 2005.03.27 0 0 466

piuzuző

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.27 0 0 465
Én állat visszanéztem a tv-ben a meccset...
kaposvari Creative Commons License 2005.03.27 0 0 464
Moseley az elején bennem is fel...ta az ideget az előkészítetlen elszórt összevissza dobásaival, de aztán később összeszedte magát. Primcet viszont egyáltalán nem értem. Ennyire nulla vagy csak a többiek utálják és azért hagyják ki rendszeresen a figurákból?
Előzmény: Wagner Lopez (463)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.27 0 0 463
B@sszák meg! Moseley go home!
Előzmény: kaposvari (462)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.26 0 0 462
Azért az jó, hogy a Falco bukott Nyíregyen és a ZTE is elkapta a Körmendet a szomszédvárin.
Előzmény: kaposvari (461)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.26 0 0 461
Erről a mai meccsről nehéz bármit mondani. Jobb csapat a Kecskemét, de nyerhettünk volna. Vért fogunk izzadni a nyolcba kerülésért.
kaposvari Creative Commons License 2005.03.25 0 0 460
Bár azt hiszem inkább a TV-közvetítés és nem az én kérésem miatt tették át az Alba meccset péntekre:-) Eltehetnék a Körmend meccset is. Holnap nyerni kéne.
Előzmény: kaposvari (459)
kaposvari Creative Commons License 2005.03.24 0 0 459
Pont most olvastam a Kaposkosáron. Király! A kupában is őket kaptuk.
Előzmény: Elvi Szinger (458)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!