Nos igen, azért gondoltam, hogy valamennyire "bele lett nyúlva" a meccsbe. Előzőleg nem is figyeltem kik a bírók, aztán amikor olvastam, hogy mi volt, egyből tudtam, hogy a Valovics az egyik...
Ami a balhét illeti, hát az nagyon durva bazmeg. Erre nem lehet mit mondani.
Debrecen-Olajon az első Crowe elleni ítélet kb a második percben szintén egy sportszerűtlen volt... Toya labdát szerzett, egyedül vitte rá, zsákolni szeretett volna, de előtte véletlenül megbotlott, s mivel közvetlenül a 'nyakán lógott' Crowe, így a bíró szándékosan elkövetett faultnak látta...
Üdv! A balhéról írtam az MNK-ban, amit én láttam, sajnos más topicos nem volt, ahogy néztem. Szerintem Valovics csúnyán belenyúlt a meccsbe, az már böven elég volt, hogy a legelsö percben (!!) a legelsö faultnál már sportszerütlent fújtak Moseley ellen, aztán megkapta a másodikat is... plusz még nemistudommennyi további sportszerütlenek, meg technikai Wylienak (mikor Góbi ment neki....), Kunc kipontozása (2 fault elöttünk volt, egyik sem volt semmi....) Amíg Moseley pályán volt végig vezettünk (nemhogy az Alba vezetett tehát, hanem még mi!!), de ekkor jött Valovics.... Farkas egész meccsen a pályán ordított, most még a szokásosnál is "örültebb" volt. Persze technikai semmi.... Primc is go home - hogy folytassam, szégyen az az ember.... Trepi most jó volt az elején.
Én bízom a pénteki sikerben. Remélem a tegnapiak jó hatással lesznek a csapatra, és 120%-ot nyújtanak.
Nagy elégtétel lenne egy győzelem.
HAJRÁ KAPOSVÁR !
Kizártnak tartom, hogy a mostani Körmend nyerjen Pécsett. Sztojanban bízhatunk:-)
A mi két zakónk már elképzelhetőbb, de szerintem nyerünk az Alba ellen.
Én is bíztam a továbbjutásban, de sokkal fontosabb, hogy pénteken nyerjünk... Bár nem valószínű, de azért még megtörténhet, hogy a Körmend nyer kettőt, mi meg bukunk kettőt.
Volt valaki tegnap a fehérvári balhén?
Az eddigi beszámolókból úgy tűnik totálisan leégettük magunkat mindnen szinten.
Ami a pályán történteket illeti, Kovács is elismeri, hogy Moseley kiállítása jogos volt, úgyhogy valószínű az volt. Bíztam benne, hogy Moseley rendkívülit fog Fehérváron produkálni, de nem így képzeltem. Ami a nézőtéri affért illeti, azt kell írjam nem lep meg:-(
Valakitől beszámoló? Lecsó?
Mindezekután van egy olyan érzésem, hogy nyerünk pénteken.
A súlyos vereségre vonatkozó rossz előérzetem szerencsére nem jött be. De így talán mégrosszabb elviselni ezt a vereséget, ez már MEGINT egy párpontos volt... már a nemistudomhányadik ebben a szezonban. Úgy tűnik a legjobb 8 így is meglesz... dehát... Kedden tényleg nagyon fontos meccs lesz, Wylie nélkül nehéz dolgunk lesz.
Szerencsére volt tartás a csapatban az eredmény alapján és úgy néz ki Moseley állandósította a dobóformáját. Wiley és Varga nélkül ez az eredmény Debrecenben elfogadható. A Körmend is kikapott úgyhogy egy lépéssel ismét közelebb vagyunk a nyolchoz.
Jövő héten kétszer is Albacomp, be kellene jutni a MK négyes döntőbe.
Ma Tanács Attila lesz a 10. ember a keretben, persze játszani nem fog, csak már nincs más, akit be lehetne tenni :P Joe bácsi el sem utazott természetesen.
Ami azt illeti tartok én egy esetleges nagy zakótol ma este... Még 5 perc: azért persze HAJRÁ KAPOSVÁR!!!
Igazad van! W.L. minden héten haza akar küldeni valakit... :-) A múltkoriban DagiDavidet, most meg Trepit. DD biztos hallott erről, és ezért javult fel az utóbbi meccseken... Remélem Trepi is olvas minket... :-)
Na jó, Trepi tényleg olyan játékos, akit nagyon fel tud dobni, ha megy neki, de ugyanez igaz sajnos fordítva is. Sőt fordítva talán még inkább. Gondoljatok a pécsi meccsre! Ott az első félidőben porig alázta Stojant... Igaz Zoki a 2.-ban nem igazán játszatta, nem is értettem miért... Szóval Trepi teljesítményével kapcsolatban felelőtlenség előre bármit is jósolni.
Mondjuk én azért remélem, hogy ma Trepi magára talál, és kivág egy laza 20/6-ot! :-)
Rossz napja volt... Neked talán sose volt még ilyen napod? Ő legalább harcolt, lelkiismeretesen játszott.. Most sajna nem jött össze minden neki (sőt, szinte semmi), de voltak ennél sokkal jobb meccsei.
Pl mikor dob egy triplát, akkor mindenki az egekig magasztalja...
Most hogy Joe megsérült, ő fog játszani, nem is keveset... Barátkozz vele! ;-)
Ez a mai nagyon jó meccs lehetett, kár, hogy ki kellet hagynom! Erre a +18-ra már lehet alapozni a visszavágóra. Reméljük Wiley sérülése nem súlyos és úgy fog bizonyítani Debrecenben az ex-csapata ellen, ahogy ma Moseley tette azt.
Szép volt fiúk!
Remélem ma nyerünk az Alba ellen, a kérdés az, hogy mennyivel :)
Jó lenne bejutni a néegydöntőbe a kupában, mert ebben az esetben akár még meg is rendezhetnénk szerintem, és abban az esetben lehet, hogy nyernénk legalább valamilyen érmet idén (is).
A TV-újságban láttam jövő keddre írva a Sport1-en a Debrecen-Kaposvár meccset meg valaki a Kakasok topicban is említette. De úgy néz ki ez a téves info és valóban szombaton lesz. Akkor viszont nem lesz közvetítés. Kedden pedig a kupavisszavágó. Vagy meglátjuk:-)