Egyébként, a legutóbbi két meccs ismét rádöbbentett, hogy Cuparában nem tudom milyen "nyerőgének" lehetnek, de hihetetlen, hogy akár a meccsközbeni kulcspillanatokban, akár a végjáték döntő momentumaiban, de nagyon sokszor le tudja húzni a rolót, képes valami extrára, amivel behergeli magát, és át tudja ültetni a tüzet a csapatnak, tudunk vele élni. Bírom a srácot, na :)
Az elmúlt szezonokban mindig nehéz volt a Fradi elleni idegenbeli meccs. Nagyon felszívták magukat és tényleg jól játszottak, pusztán a kézilabdát tekintve frankó meccs volt. Az már kevésbé, hogy ehhez a Veszprém asszisztált. H.A. pedig csak igazodik a trendhez, hogy ha Veszprém meccs van és szoros az eredmény, akkor rögtön bírók, MKSZ, Nagy Laci stb. Tavaly a Gyöngyös ellen Máté utolsó mp-es góljával lett meg a 2 pont (OTTHON!), előtte DD-vel zakó a Bányász ellen.
Oké, korábban azért ritka volt az ilyen, de ez egy más helyzet. És újfent: remekül játszott a Fradi, főleg védekezésben.
Kentin,valóban nagyon szimpatikus srác. A teljesítményével viszont még adós,sztem nincs a top 10 irányítók között. Az olimpián is inkább Remili irányított.
Az nem katasztrófa, ha nem minden bajnokit nyerünk díszlépésben, ráadásul ma ez a Fradi kimondottan kellemetlenül védekezett. Viszont Mahe és Maqeda formájának lassan emelkedni kellene, mert Gulyiék türelme lassan el fog fogyni. Sztem Momo üzent azzal, hogy a fiatalokat játszatta jó sokáig...
Na még csak az kéne! Árpi mondjuk aktiválható :))))
Nem tudom mikor volt utoljára ilyen szurkolás mint tegnap (Nantes és Szöged ellen messze nem, az tuti), de nagyon szép volt és megkönnyeztem a végét. Amikor Cupi bejött, tudtam hogy ebből döntetlen sem lesz, nemhogy zakó. Lebecsültek minket, de az is igaz, hogy mi jobban akartuk és jobban küzdöttünk.
Sajnos az egy klasszikus izomszakadásos sérülésnek tűnt :/ remljük, hogy nem lesz igazam.
Tegnap a Csapat győzött!! Egy végre jól játszó Mátéval! Mahé beküldése a végén tökös húzás volt Momótól, van bizalom!!! És Patrikot is csak dícsérni lehet! Egy-két játékosnak még meg kell találni a helyét, de jó lesz ez.
Köszönöm a tegnapi élményt a Csapatnak és a helyszínen buzdító Szurkolótársaknak!