A két magyar élklub 99%, hogy megkereste, a PSG-nél jobb ajánlat nem tudom honnan jöhetett volna. Még úgyis, hogy az utóbbi években érezhetően gyengülnek. Én inkább attól féltem, hogy keveset fog játszani az ogre mögött. De remélhetőleg még sokat fog fejlődni addig.
Na még ez is ahol lehet igazolás szempontból megbukott a Veszprém amúgy nagy dolog ekkora csapatba szerződni de szerintem egy kisebb mondjuk egy Nantes vagy Porto ilyen csapatba több türelem lett volna mint meglátásom szerint lesz Dominik felé Párizsban .De ne legyem igazam és jöjön ki belőle jól ez mindenkinek érdeke ! Sajnos egyébként ott tartunk ,hogy már magyar játékos se akar ide jönni!Különössen az ,hogy Veszprémi kötődésűek se már!
Igazából a következő szezonra csak Máthé Dominik maradt volna, hacsak be nem robban valaki a magyarok közül. De az ő leigazolására semmi esély nem volt. Norvégiában kipattintották, felgyorsították a játékát megfelelő edzésekkel. A nyilatkozataiból látszik, hogy mennyire tudatos, ő nem fog csak a pénzért sehova sem igazolni, mindig a szakmai előrelépését fogja nézni.
Sok sikert Dominiknak, de nem biztos hogy ez volt a legjobb választás. Szerintem egy kicsit korán kötelezte el magát. Még egy jó félév, egy jó EB és még több lehetőségből válogathatott volna
Valmi itt nagyon nem kerek… egyszerűen senkit nem tudunk leigazolni (jah bocsi 35+osokat igen…). Azt gondolom a magyarokat legalább ide tudjuk csábítani,de még ez is megugorhatatlan. Szánalom ez a banda.
Yehia El-Deraa, Ali Zein, Yahia, Hesham ők az egyiptomiak húzóemberei. Belőlük Yahia itt van, de a másik hármat is bármikor el tudnám képzelni a csapatban.
Ali Zein jó fogás a Barcának, jobban védekezik, mint Palmarsson.
Engem is felháborít ez a viselkedés. Lehet BL meccs vagy bajnoki ez előkerül. Egy normális vezetés mellett a vezérszurkolónak azért jelzik, öreg ezt nem kellene, a jövőben ilyen ne legyen. De ez még annak sem jut eszébe, aki az O szektortól jutott el a klub vezetéséig, pedig a mai napig jóban van a vezérszurkolóval (már, akinek ő az).
Meg a tisza-parti cigány parasztozás! Normális drukkerek ilyenbe nem mennek bele. Ahol én álltam, mindig felháborodtak a körülöttem lévő drukkerek. Ezt a klubnak is észre kellett volna vennie és szólni. Alább sok igazságot látok leírva. De amíg itt hajlandó 5e ember kimenni és üvölteni, addig itt nem lesz semmi változás. Én már egy ideje nem megyek és nem is fogok, csak majd ha érdemes lesz.
Ezért voltam annyira elkeseredett éjjel a Vaksz közben, nem csak itt tartunk, félek, itt is fogunk tartani. Ha lát bárki előre mutatást, vígasztaljon. Másik csapat alternatívaként VKKFT, szerethetőek. A szurkoláshoz szív kell.
Én csak próbálok némi motivációt és optimizmust összekalapálni magamnak, de látom, hogy a többség inkább pesszimista. Nyílván nem ok nélkül, ezt még én is felfogom. :) Viszont mégis szeretném hinni, hogy jó írányba fordulnak a dolgok, ha nem is rögtön, de idővel. Nem biztos, hogy mindig a tisztítótűz a megoldás.
És egy gondolat a Szegedi szentek és Veszprémi sátánkák vitához: ne gondoljátok, hogy a másik oldal fülest olvas amikor lépni kell. Sok mindent elő lehetne szedegetni a múltból (Bembi példát is hozott rögtön...), ami joggal verte ki a biztosítékot Veszprémben. Ők sem angyalok! Most tolják a marketinget, mert észrevették, hogy mindenki a Veszprémről beszél (mi történhetett a csapattal stb.) annak ellenére, hogy buktuk a bajnokságot (is). Ebben pedig most úgy tűnik partner lett a média is. Most minden jó, amit a Szeged csinál és minden rossz Veszprémben. Hát nem tudom. Szerintem a Szeged most sem volt jobb, mint a korábbi években. A Veszprém van krízisben. Dr. Szűcs és Pastor ilyenkor válik zsenivé és igazlátóvá...
Én nem szurkolnék másnak, de nyomtuk, hogy sose lesztek bajnokok - azok lettek. Aztán ment ez a 11 évezés, ami már akkor látszott, hogy nem így lesz. Oda-vissza lesimázták az idei döntőt, és még mindig itt tartunk... mintha magunkat átkoznánk el.
Ehhez jön még 6 szerencsés csapat a 12 pályázóból.
Teams with fixed places (10) CRO - HC PPD Zagreb DEN - Aalborg Håndbold ESP - Barça FRA - Paris St. Germain Handball GER - THW Kiel GER - SG Flensburg-Handewitt HUN - MOL-PICK Szeged MKD - HC Vardar 1961 POL - Lomza Vive Kielce POR - FC Porto