Azonban két emilt is kaptam, melyben megkértek, hogy harcunkat a továbbiakban magánlevelezés útján folytassuk, mert annak semmi köze a topik témájához. Talán te is kaptál ilyen levelet.
Tehát ezentúl emilben várom, és előre is köszönöm, jószándékú észrevételeidet, mindig tanul az ember. De megkérettél, hogy a legközelebbi beszólásod ezen topikba egy kecskerím legyen.
Köszönettel:
Gr0
(UI: A végett szó értelmét ismerem. Tudok az okhatározó, illl célhatározó közti külömbségről. Csak épp nem érdekelt.)
Nekem csak pár apróka van, bocsi. De legalább selejtesek:
A kontárság gyanújába keveredett rutintalan orvost csak operációinak sikere moshatja tisztára Hogy a kopasz doki tényleg vétkes-e,
Attól függ, hogy műxik-e a két vese.
Ebben a munkakörben kimondottan alap, hogy mindig energikus legyen! Egyenesen elvárt,
Hogy ne legyen enervált!
A dzsungellakó ezúttal botorul viselkedett, aminek egyik állata látta kárát. Nem volt most Tarzan okos,
Ezért néz ki torzan a kos.
Nődnek volt ciki, hogy aszitte, a spanyol festő képét vette meg a bolhapiacon Valid égett
Dali végett.
Ide csak azt akartam beírni, hogy Teodor régi formáját hozza - hál istennek!!!
Eszpee szaki, sajna belesazladtál abba, amit ezen hasábokon csak "újrafelfedezés"nek hívunk - ez régebben már használt rím véletlen újrafelhasználását jelöli. Magam koronázatlan királya vagyok a műfajnak, tehát kollegiális üdvözletem :)
Az ilyenkor szokásos protokoll szerint a "vétkes"nek írnia kell egy kecskét, mely valahogy a lopáshoz kötődik. Ily módon az utóbbi évben ez vált a legnépszerűbb témánkká :))
Hajrá, és még soxor gyere sok ilyen jóval te is!!!
Köszi, doki, de asszem csak véletlen elsülés volt, a vak szerencse.
amúgy magam is aszittem, hogy van humorom, megnyitottam e topikot, aztán kiderült, hogy... :(
ses, remek a sorod, annyira, hogy nem is kérek lopósat az amish/hamisra! Télleg remek, csakúgy, mint mostnéában mindenkié.
Elnézést, hogy mostanában nem voltam itt gyakran, de először elveszett a kis noteszem, emlybe a rímeket írom, majd alőkerült ugyan, de akkor azok a cetlik vesztek el, amelyekre az időközben születetteket írtam. Nem voltak túl jók, nem is volt túl sok, úgyhogy pótolható veszteség. Tán este rakok fel, OK?
Artúr morfondírozása a megállóban kedvenc barátnoje házimunkában kifejtett teljesítményérol, majd kifakadása, mert mindegyik járat már csak garázsmenet:
Odaadom ingemet, ha végre Lilla mos...
Nem jön ma már többet szabad légre villamos?!!
A sok felszentelt férfinak vajmi kevés köze van a világtalant papírmasé-készítés közben ért balesethez:
Nem tartozik véka papra:
Ráborult a pép a vakra.
Rasszista beszélo örvendezo kirohanása amerikai súlyfelesleg ellen:
Hú, mily istenkirály--
Rút is, mi jenki háj!
(Egy magánhangzócserével)
Nem tetszik ez a nap; a kocsim foleg nem, mer' nem indul be:
Zavar e szerda:
Szar ez a verda.
Óda Timothyhoz és feka-teljesítményéhez:
Ted akkora kúlagép,
Szarik, tárul gúlakép.
Madame Rökamié magyarázata arra, vajon miért nem hajaz gyermeke férjére, Monsieur Díványra:
Cserébe az enyém - sajna most ölég csökött, és szerény minőségű kis gyűjteményke :(
A kiskirály nem tudja megakadályozni, hogy az ópium-alapanyag a kis falu tulajdonába kerüljön Bármit próbál Csák Máté,
Nem számít: a mák Csáté!
Az UTE balhátvédjeimádja a jugó cukortablettát, azért még tán a lerobbant kocsidat is segyt mobilizálni! Ha kocsid áll, jön Pető Zoltán:
Hogyha jutalma Pez, ő tol tán!
És ha már az újpesti csapat... A csatár vajh milyen titulussal illessen? Hogy szólítson Herceg Miki?
Az "úr" nem stimmel, a "herr" meg ciki...
Lehet, hogy laszkadőrként ablakokon ugrálsz keresztül, a front az más! Bár meg nem vág üveg téged,
Ha eltalál az üteg, véged!
És végül a nap talánya: szexárdi barátunk vajh télleg a szex oltárán készül áldozni? Tolni megy-e a
Tolna megyei?
Szabálytalan "kecskében" arról, hogy a Gonosz éppen megfenyíti kisfiát az elégtelen osztályzata miatt, miközben kiadja az ukázt terrorista beosztottjainak
A terrorvezér épp fenekel,
"Az akcióhoz lépfene kell!"
Lábtöréssel fekvő fiatalember nem tud rendet rakni a szobájában, ami ettől szörnyűbb látványt nyújt, mint egy leveleitől megfosztott örökzöld Eltörött a boka szépen,
s látszik is a szobaképen:
rosszabb, mint egy kopasz ében.
GZ: papíron már több megvan, de a gépen nehézkes...átformázás meg minden...mintha már pedzegettem volna régebben is, mielőtt elküldtétek az anyagot, hogy nyugodtan nyesegessétek...bocs mégegyszer...
bűnbánó vurugya