A bemelegítésnél átfutott a bucimban, hogy itt még egy nagyobb zakó is benne van. Rodrigo megakadályozta. Szerintem nem volt elég hit bennünk.
Sajnos Liget esetében most jött ki igazán, hogy mi a probléma az Ő támadójátékával, amikor kicsit rákészülnek. Kreativitás, gondolkodás sebessége...
Ami pozitív, hogy Lauge egész jôl mozgott a vége felé, Ő sok "lyukat betömhet".
Márcsak 3 gól egyébként. És elvesztjük az első 15 perceket, mert nem tudunk gólt lőni. Közben a csapat legveszélyesebb támadója -jelenleg 8 gól- meg ül a padon kb 15 percig
vannak néha bravúrjai Cuparának de összességében nem tud annyit hozzá tenni szerintemse .Ha jól tudod ő azért jött ide mert Appelgrénnel nem tudtak meg állapodni a klub .
Egyébként, a legutóbbi két meccs ismét rádöbbentett, hogy Cuparában nem tudom milyen "nyerőgének" lehetnek, de hihetetlen, hogy akár a meccsközbeni kulcspillanatokban, akár a végjáték döntő momentumaiban, de nagyon sokszor le tudja húzni a rolót, képes valami extrára, amivel behergeli magát, és át tudja ültetni a tüzet a csapatnak, tudunk vele élni. Bírom a srácot, na :)
Az elmúlt szezonokban mindig nehéz volt a Fradi elleni idegenbeli meccs. Nagyon felszívták magukat és tényleg jól játszottak, pusztán a kézilabdát tekintve frankó meccs volt. Az már kevésbé, hogy ehhez a Veszprém asszisztált. H.A. pedig csak igazodik a trendhez, hogy ha Veszprém meccs van és szoros az eredmény, akkor rögtön bírók, MKSZ, Nagy Laci stb. Tavaly a Gyöngyös ellen Máté utolsó mp-es góljával lett meg a 2 pont (OTTHON!), előtte DD-vel zakó a Bányász ellen.
Oké, korábban azért ritka volt az ilyen, de ez egy más helyzet. És újfent: remekül játszott a Fradi, főleg védekezésben.
Kentin,valóban nagyon szimpatikus srác. A teljesítményével viszont még adós,sztem nincs a top 10 irányítók között. Az olimpián is inkább Remili irányított.
Az nem katasztrófa, ha nem minden bajnokit nyerünk díszlépésben, ráadásul ma ez a Fradi kimondottan kellemetlenül védekezett. Viszont Mahe és Maqeda formájának lassan emelkedni kellene, mert Gulyiék türelme lassan el fog fogyni. Sztem Momo üzent azzal, hogy a fiatalokat játszatta jó sokáig...