Ja, nálunk is volt 1 jó meccse Szombathelyen, akkor is 17-et dobott, persze mi is vesztettünk...
Simi!
Ha a papíformát nézzük (...) és pesszimisták vagyunk /:)/, akkor 12-14-el végzünk, a Falco hozza mindkettöt (MAFC-h, Dombóvár-i), 14-12, a Körmend nyer otthon az Eger ellen és kikap Pécsen 12-14. Az egymás elleniböl meg tényleg mi jövünk ki jobban, mert a Körmendet oda-vissza vertük. De azért jó lenne nyerni az Alba ellen, mert Pakson biztos, hogy kikapunk, és nehogy az legyen, hogy a Körmend vmi csoda folytán nyer Pécsen.....
Igen, asszem Dénes dobta vitte el a gyűrű alatt és próbálta visszatenni, nem tudom miért adták meg (jah, te tudom, mert Valovics is lassan Szabó IV szintre emelkedik:) Sajnos a zóna ellen semmi nem ment (ha jól figyeltem 2-3as zóna volt), talán Moseleyval jobban ment volna, de a többi bedobónk teljesen alkalmatlan erre (Dénes alibi, Szőke csak védekezni tud(...), Primc meg egy agyrém, ennyire szar azért nálatok sem volt szerintem, én a pécsi meccseteket láttam, ott nagyon megszórta magát). Hazai pályán talán jobban sülnek majd a kinti dobásaink mint kedden (mondjuk nem lesz nehéz, az volt a röhej, hogy a két magasember Trepák és Kunc dobott csak hármast, a többiek semmit) Meg kulcs volt, hogy Strnad egyszerűen nem bírja sorozatban a 38-40 perceket, eddig Bobó cseréje volt, most meg neki kellene megváltania a világot. Ha pénteken kikapunk játszhatunk a 9-14. helyért... :(
Csak egy kis történet a keddi meccs utáni fehérvári véleményekről (nem mondom, hogy ez az általános,de én ezt hallottam...). Ballagok az utcán, három magas, tarkóig érő homlokú fiatalember vitatja meg a "nagy balhét".
- Te,hogy ezek mekkora parsztok! Nem is érdekelte a meccs egyiket se, csak a balhé !
- Az ilyeneket egyből ki kellene vezettetni....
-... ha meg nem mennek ki, erőszakkal kell kivinni őket. Ha pedig nem nyugszanak le, oda kell vezényelni 40-50 rendőrt, és az egész szektort ki kell üríttetni!
Hát,kösz ! Komolyan mondom, ha a klubok is átveszik ezt a gondolkodámódot, 2 év múlva minden csapat üres vendégszektorok előtt fog játszani. Isteni jó hangulat lesz!
Félreértés ne essék, ellenzem a balhét, de mindig azt mondják, hogy a játékosra úgy kell tekinteni, hogy más a meccsen, mint egyébként, mert végletikig felfokozott idegállapotban játszik (na, már amelyik.....biztos nem a Primc...). Akkor a szurkolókra is tekintsenek így, ne fúják fel a jelentéktelen eseteket, és ne vezényeljenek ki hadosztályokat egy kosármeccsre. (Ha összevetjük a kosárlabda és futtballmeccsek közönségét, és a focipályákon hasonló arányú biztosítást akarnának, lassan már tankokat kellene kivezényelni....de nem?).
Aki tényleg nem tudja hol van, és direkt a balhét keresi, azt viszont ki ki kell szűrni, vagy valami....de nehogy már a kosárlabdát szerető, azért fizető szurkoló legyen a rossz, mert olyat kiabál, ami esetleg egy-két másiknak nem tetszik...
Hát igen erre gondoltam, amit írtál, mert Valovicsnál másra nem nagyon lehet gondolni, amikor Fehérváron vezet az ellen 4-6 ponttal 17perc után és kiállítanak egy meghatározó emberünket és már 3perc alatt ledolgozza hátrányának felét az Alba és utána persze ki is üt minket. Nem kellett ahhoz látni a meccset, hogy erre rájöjjön az ember, csak ismerni a magyar helyzetet. A fehérváriaknak ezek a momentumok kimaradtak a meccsből. Ők egész meccsen csak a balhénézésre készültek!:))
Sajnos nekem is csak délután derült ki, hogy megyek, de csak azért mentem így is el, mert meccs után egyböl tudtam menni Szegedre... jó kis túra volt :)
Látod ez van, ha nincs veled egy megfontolt, JÓZAN gondolkodású kisérő! Elmész nélkülem Fehérvárra és máris balhéba keveredsz??? Talán cola helyett sört is ittál!? :-))
Örülök, hogy végül eljutottál a meccsre! (Ha a Csongiék nem délben indulnak, akkor én is ott vagyok és találkoztunk volna, de nem tudtam elszabadulni olyan korán.)
A pályán és a nézőtéren történtek miatt szomorú vagyok...
Nos igen, azért gondoltam, hogy valamennyire "bele lett nyúlva" a meccsbe. Előzőleg nem is figyeltem kik a bírók, aztán amikor olvastam, hogy mi volt, egyből tudtam, hogy a Valovics az egyik...
Ami a balhét illeti, hát az nagyon durva bazmeg. Erre nem lehet mit mondani.
Debrecen-Olajon az első Crowe elleni ítélet kb a második percben szintén egy sportszerűtlen volt... Toya labdát szerzett, egyedül vitte rá, zsákolni szeretett volna, de előtte véletlenül megbotlott, s mivel közvetlenül a 'nyakán lógott' Crowe, így a bíró szándékosan elkövetett faultnak látta...
Üdv! A balhéról írtam az MNK-ban, amit én láttam, sajnos más topicos nem volt, ahogy néztem. Szerintem Valovics csúnyán belenyúlt a meccsbe, az már böven elég volt, hogy a legelsö percben (!!) a legelsö faultnál már sportszerütlent fújtak Moseley ellen, aztán megkapta a másodikat is... plusz még nemistudommennyi további sportszerütlenek, meg technikai Wylienak (mikor Góbi ment neki....), Kunc kipontozása (2 fault elöttünk volt, egyik sem volt semmi....) Amíg Moseley pályán volt végig vezettünk (nemhogy az Alba vezetett tehát, hanem még mi!!), de ekkor jött Valovics.... Farkas egész meccsen a pályán ordított, most még a szokásosnál is "örültebb" volt. Persze technikai semmi.... Primc is go home - hogy folytassam, szégyen az az ember.... Trepi most jó volt az elején.
Én bízom a pénteki sikerben. Remélem a tegnapiak jó hatással lesznek a csapatra, és 120%-ot nyújtanak.
Nagy elégtétel lenne egy győzelem.
HAJRÁ KAPOSVÁR !
Kizártnak tartom, hogy a mostani Körmend nyerjen Pécsett. Sztojanban bízhatunk:-)
A mi két zakónk már elképzelhetőbb, de szerintem nyerünk az Alba ellen.
Én is bíztam a továbbjutásban, de sokkal fontosabb, hogy pénteken nyerjünk... Bár nem valószínű, de azért még megtörténhet, hogy a Körmend nyer kettőt, mi meg bukunk kettőt.
Volt valaki tegnap a fehérvári balhén?
Az eddigi beszámolókból úgy tűnik totálisan leégettük magunkat mindnen szinten.
Ami a pályán történteket illeti, Kovács is elismeri, hogy Moseley kiállítása jogos volt, úgyhogy valószínű az volt. Bíztam benne, hogy Moseley rendkívülit fog Fehérváron produkálni, de nem így képzeltem. Ami a nézőtéri affért illeti, azt kell írjam nem lep meg:-(
Valakitől beszámoló? Lecsó?
Mindezekután van egy olyan érzésem, hogy nyerünk pénteken.
A súlyos vereségre vonatkozó rossz előérzetem szerencsére nem jött be. De így talán mégrosszabb elviselni ezt a vereséget, ez már MEGINT egy párpontos volt... már a nemistudomhányadik ebben a szezonban. Úgy tűnik a legjobb 8 így is meglesz... dehát... Kedden tényleg nagyon fontos meccs lesz, Wylie nélkül nehéz dolgunk lesz.
Szerencsére volt tartás a csapatban az eredmény alapján és úgy néz ki Moseley állandósította a dobóformáját. Wiley és Varga nélkül ez az eredmény Debrecenben elfogadható. A Körmend is kikapott úgyhogy egy lépéssel ismét közelebb vagyunk a nyolchoz.
Jövő héten kétszer is Albacomp, be kellene jutni a MK négyes döntőbe.
Ma Tanács Attila lesz a 10. ember a keretben, persze játszani nem fog, csak már nincs más, akit be lehetne tenni :P Joe bácsi el sem utazott természetesen.
Ami azt illeti tartok én egy esetleges nagy zakótol ma este... Még 5 perc: azért persze HAJRÁ KAPOSVÁR!!!
Igazad van! W.L. minden héten haza akar küldeni valakit... :-) A múltkoriban DagiDavidet, most meg Trepit. DD biztos hallott erről, és ezért javult fel az utóbbi meccseken... Remélem Trepi is olvas minket... :-)
Na jó, Trepi tényleg olyan játékos, akit nagyon fel tud dobni, ha megy neki, de ugyanez igaz sajnos fordítva is. Sőt fordítva talán még inkább. Gondoljatok a pécsi meccsre! Ott az első félidőben porig alázta Stojant... Igaz Zoki a 2.-ban nem igazán játszatta, nem is értettem miért... Szóval Trepi teljesítményével kapcsolatban felelőtlenség előre bármit is jósolni.
Mondjuk én azért remélem, hogy ma Trepi magára talál, és kivág egy laza 20/6-ot! :-)
Rossz napja volt... Neked talán sose volt még ilyen napod? Ő legalább harcolt, lelkiismeretesen játszott.. Most sajna nem jött össze minden neki (sőt, szinte semmi), de voltak ennél sokkal jobb meccsei.
Pl mikor dob egy triplát, akkor mindenki az egekig magasztalja...
Most hogy Joe megsérült, ő fog játszani, nem is keveset... Barátkozz vele! ;-)