hu, gro es szvacs, nagyon ott vagytok a szeren! metaxa, bako-fan, faparoka... ajjaj!
na, itt egy meltonak szant riposzt, de majd ti eldontitek ;) :
Az iskola elotereben triblizo sracra buknak a lanyok Mindent odadobna Paula eleje:
nemhiaba o az aula Peleje!
Baratom nagy tesztas, de hajlando kompromisszumot kotni Ha megkerded, Beci spagettis -
de megteszi egy speci baguette is.
Paros tenisz Ezt a szervat jol idenyeste:
sajogni fog majd az inyed este!
Uj tuzkozeli FIDESZ-sztar a lathataron? A toluk megszokott politikus:
tipikus Bibo-koli tipus!
Unalmas az elet a TSZ-ben Nagyot lendit Mariska heten,
hogy megellett ma Riska tehen.
A hajnali madardalrol kiderul, hogy atveres Mi az, mi aludni nem hagy: csalogany?
De nem, csak egy vereb: hogy csal a gany!
bocsesz... (ehhez viszont kellenek az ekezetek):
Mibe fogjon egy tancoskomikus, ha lerokkan? Mihez kezd a sánta Latabár?
egy uzlet kene: tán salatabár?
Elo kozvetites a haztombkoruli ralliversenyrol "...s az otodikrol beelozott Rab Antal,
egy tizenharom eves, szurke Trabanttal!"
A ramenos koldusnak sikerul kajat kikonyorognie a vendegloben Az ettermi tarha mokany,
jutalma marhatokany.
"...A kivizsgalas megerositette a muteti beavatkozas szuksegesseget..." Hat Bandikam, ez a here gyatra:
ne egyel, es reggel gyere hatra!
OFF
Asszem valamit sikerült elszúrnom, úgyhogy mégeccer:
OFF
Csak úgy elhinteném itt is a hírt, hogy újabb nagytali szerveződik, itten lehet a részletekről informálódni, itten pedig jelentkezni!
ON
És félig OFF:
Bár harcról szó sincs, és én még nem kaptam ilyen témájú levelet, de természetesen így lesz, ahogy kéred/kérik. És köszönöm, hogy építőnek érzed kritikus megnyilvánulásaimat, nem pedig cseszegetésnek (én is ilyennek szánom).
Azonban két emilt is kaptam, melyben megkértek, hogy harcunkat a továbbiakban magánlevelezés útján folytassuk, mert annak semmi köze a topik témájához. Talán te is kaptál ilyen levelet.
Tehát ezentúl emilben várom, és előre is köszönöm, jószándékú észrevételeidet, mindig tanul az ember. De megkérettél, hogy a legközelebbi beszólásod ezen topikba egy kecskerím legyen.
Köszönettel:
Gr0
(UI: A végett szó értelmét ismerem. Tudok az okhatározó, illl célhatározó közti külömbségről. Csak épp nem érdekelt.)
Nekem csak pár apróka van, bocsi. De legalább selejtesek:
A kontárság gyanújába keveredett rutintalan orvost csak operációinak sikere moshatja tisztára Hogy a kopasz doki tényleg vétkes-e,
Attól függ, hogy műxik-e a két vese.
Ebben a munkakörben kimondottan alap, hogy mindig energikus legyen! Egyenesen elvárt,
Hogy ne legyen enervált!
A dzsungellakó ezúttal botorul viselkedett, aminek egyik állata látta kárát. Nem volt most Tarzan okos,
Ezért néz ki torzan a kos.
Nődnek volt ciki, hogy aszitte, a spanyol festő képét vette meg a bolhapiacon Valid égett
Dali végett.