Ha valaki ismeri személyesen Alindát vagy tudja az email címét, magánban megírhatná nekem, főleg én de mások is szeretnénk ha a Borda.ca honlapon bekapcsolódna,hogy még jobban,még többen megismerhessék Őt a Bordázók. Az MTV-ből Novodomszky Évát,Süveges Gergőt személyesen is ismerem,a tv-ben többször is jártam.
A Bordán már több közéleti női tv-s vagy modell képviselteti magát,ezt a kört szeretném bőviteni Alindával.
Természetesen Alinda email címét bizalmasan kezelném.
Alinda a sültcsirke azt akarja, hogy megint írj a fórumodba bele! Nyilván azt szeretné, hogy őt szólítsd meg, hogy tovább henceghessen itt oldalakon át! Amit persze én sem bánnék, mert mulatságos!
...és ehhez még hozzá szeretném tenni a tegnapi nap fejleményét, mely szerint e csodálatos istennő (Veiszer Alinda - csak ha valaki nem olvasta volna előző hozzászólásomat) lehülyézett. igen, nem olvassátok rosszul. lehülyézett. értitek? abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy egy ilyen óriási személyiség, egy világhíresség véleményt formált... rólam. rólam, egy kis senkiházi parajról.
Hihetetlen eseményről szeretnék beszámolni. Máig nehezen hiszem el magam is. Szombaton, március 25. napján imám meghallgattatott. Találkozám ekkor nagy televíziós sztárunkkal, imádatom netovábbjával, az egyetlen emberrel, akiért hajlandó lennék életem áldozni, hajlandó lennék minden csepp posványos véremet szent anyaföldünkre hullajtani, végtagjaim megcsonkítván hörögve hemperegni lószaros sárban. Azzal az emberrel találkoztam, aki a fény, a remény, a kérdés és egyben a válasz is. Azzal az emberrel, ki, mint megannyi kis falevél fedi el védtelen és ostoba elménk dágványos, hányásforma, matt fényét. És hogy egyik képzavaromat másikba öltsem, e személy fekete fényként csillan meg e matt felület apró hepehupáin. Akivel én találkozám nem más, mint a világbéke Sziszifusza, a közművelődés Anyaszentszűzmáriája és a hazafiasság Matuska Szilvesztere. Ez az ember mindemellett a legtökéletesebb nő, kit hátán hordott e sebhelyes orcájú sárgolyó. Egy nő, kit egyetlen férfi sem érdemel, hovatovább kinek csodálatából fakadó élményt sem érdemel férfi. Nevének papírra vetése olybár hat, mintha Isten nevét írnám le. Akivel én találkoztam, egy alapvetés, egy axióma. Egy a sárban tündöklő vakító axióma, mely lassan kiemelkedni látszik és bevilágítván a mocsár minden kis zugát, életet ad e süllyedő világ kétségektől fuldokló, rothadó fogaskerekeinek. Veiszer Alindával találkoztam.
jelzem tovabba minden marklarnak...pontosabban Alindanak, hogy marcius 4-en es 5-en HUFOCON 2006 cimmel ufokongresszus lesz, melyre mindenkinek el kell jonni! Alindanak is.
én is nagyon kedvelem Alindát, a www.borda.ca celeb oldalon van egy gyűjtőtopicom róla ha gondoljátok regisztráljatok és lehet gyűjteni,frissíteni a képeket róla.