jól lemaradtam én is, de már itt vagyok.
jelezny továbbra is egy isten, egy zseni, egy ... szóval nyer.
Dóri kétesélyes. ha elhiszi végre, hogy jó, nagyon jó, akkor meglehet a dobogó. leguttóbbi nyilatkozatából úgy tűnt, hogy visszatért az önbizalma, csak versenyen is megmaraggyon.
Jajajajjj! Kicsit elmaradtam!! Elmentem Runyant nézni, oszt megakadtam Kenterisnél!!!
Dropa: Igy egyből világosabb... Nem tudom... Én iszonyatosan becsülöm őt, de úgy gondolom, hogy nem sok esélye van! Ez persze korántsem jelent semmit.... Majd meglátjuk.
Frankee: Az angol csapat nálam is nyerő lehet..., de miután mi mindig rossznak szurkolunk nem mondok semmit!!
Juj!!! 4*400 mennyi esélyt adtok a lengyeleknek a jamaikaiakhoz képest?? Tudom ideji legjobb idejük között a különbség közel 2 mp, de akkor is! (Az USA váltója most nem szempont)!
Annyit lát a csaj amennyit kell.Jól nyomja. Amugy ebben az a poén hogy nekem a sportorvos nem akarta megadni a -0.5 ös szememre (Nem volt nálam a szemcsim) a spotorvosit mert nekifutok az előttem lévőre. Mondjuk vérvétel v. vérnyomás az nem számit. Ez nálunk az orvosi háttér.
Kicsit le vagyok maradva, de kiváncsi lennék, hogy miért veszik akadályon az utsó vizesárkot gátba? Én mindig azt látom hogy aki igy csinálja az v. elesik v. akkor lépnek el mellette.
van egy merész gondolatom ezzel kapcsolatban, ugyanis az amcsik híresen rosszul váltanak. Viszont azt hallottam hogy a britek nagyon sokat dolgoztak együtt.
Malcolm, Chambers, Devonish, Lewis-Francis
hmmm....
Segítek:
Egy amerikai futónőről van szó, aki tulajdonképpen teljesen vak. Az ellenfeleinek csak a "árnyait" látja, és a mozgásukról különbözteti meg őket.
Sydneyben 8. volt 1500-on, most pedig 9. lett csoportjában 5000 méteren a selejtezőben, és nem jutott döntőbe.
Bocsi, bocsi, bocsi!!! Azt hiszem nem tudok használható választ adni, mert nem igazán tudom, hogy kiről van szó, de igérem most rohanok körülnézni, és akkor véleményt mondok ha úgy megfelel.... Bocska!!! :o/.