Igaz, hogy a pénzt tisztán nyeretem, de örömöm elrontja az ingemen látható fogkrémfolt Bár jutalmam adómentes,
Gallérom amodentes...
Nagyarc Hogy jól telljen a pofavizit, eszik,
Majd a kajára a pofa vizet iszik.
Jósnő győztes csata után Nem győzhet erő le,
Megmondtam előre!
A pap bejelenti a hozományvadász nő és a már agg festőzseni frigyét, megjegyezvén iránta érzett aggodalmát is Ön, hölgyem, és Dali ma pár
Szegény öreg pailmadár...
A hithű arab a böjt végeztével nem válogatós Véget ért a ramadán,
Látszik Ali madarán...
Az igen infantilis zsidó fürdés közben hejócsatát játszik. Kardját egy cigaretta képviseli A kád-tenger habját szeli Kohn,
S ránt hirtelen szabját (Helikon).
Áron alul adom el lovamat, hogy a kapott pénzzel segíthessek a bankon, mely igazán közel áll önhöz Olcsón adom most a pacit:
Megmentjük a Postamacit!
Haveromat együttesalapításra csábítom Én dobolok és énekelek,
Neked gitározni kéne, Elek.
Paripának nem járhat kártérítés tapogatónyúlvány elvesztéséért, lévén ilyennel nem rendelkezik, tehát, mivel mégis kapott, szabálysértést követett el! Nem kaphat csáp-pénzt a ló,
Tehát ő táppénzcsaló!
Az OK ,hogy e kétes ügylet miatt elbumszliztunk Afganisztánba, de mi lesz, ha közben beázik a szőlőm? Bár kockáztattunk defektet és bombázást,
Megér ez a befektetés dombázást?
hu, gro es szvacs, nagyon ott vagytok a szeren! metaxa, bako-fan, faparoka... ajjaj!
na, itt egy meltonak szant riposzt, de majd ti eldontitek ;) :
Az iskola elotereben triblizo sracra buknak a lanyok Mindent odadobna Paula eleje:
nemhiaba o az aula Peleje!
Baratom nagy tesztas, de hajlando kompromisszumot kotni Ha megkerded, Beci spagettis -
de megteszi egy speci baguette is.
Paros tenisz Ezt a szervat jol idenyeste:
sajogni fog majd az inyed este!
Uj tuzkozeli FIDESZ-sztar a lathataron? A toluk megszokott politikus:
tipikus Bibo-koli tipus!
Unalmas az elet a TSZ-ben Nagyot lendit Mariska heten,
hogy megellett ma Riska tehen.
A hajnali madardalrol kiderul, hogy atveres Mi az, mi aludni nem hagy: csalogany?
De nem, csak egy vereb: hogy csal a gany!
bocsesz... (ehhez viszont kellenek az ekezetek):
Mibe fogjon egy tancoskomikus, ha lerokkan? Mihez kezd a sánta Latabár?
egy uzlet kene: tán salatabár?
Elo kozvetites a haztombkoruli ralliversenyrol "...s az otodikrol beelozott Rab Antal,
egy tizenharom eves, szurke Trabanttal!"
A ramenos koldusnak sikerul kajat kikonyorognie a vendegloben Az ettermi tarha mokany,
jutalma marhatokany.
"...A kivizsgalas megerositette a muteti beavatkozas szuksegesseget..." Hat Bandikam, ez a here gyatra:
ne egyel, es reggel gyere hatra!
OFF
Asszem valamit sikerült elszúrnom, úgyhogy mégeccer:
OFF
Csak úgy elhinteném itt is a hírt, hogy újabb nagytali szerveződik, itten lehet a részletekről informálódni, itten pedig jelentkezni!
ON
És félig OFF:
Bár harcról szó sincs, és én még nem kaptam ilyen témájú levelet, de természetesen így lesz, ahogy kéred/kérik. És köszönöm, hogy építőnek érzed kritikus megnyilvánulásaimat, nem pedig cseszegetésnek (én is ilyennek szánom).