Keresés

Részletes keresés

Elminster Aumar Creative Commons License 2024.09.21 -1 2 4883

Kell a kapott válasz megértéséhez is.

Lám, neked is számtalanszor már adtak tudományosan helyes válaszokat, te viszont csak forgattad a kapott infót, mint majom a cipőpasztás tubust, és mivel nem jöttél rá, hogy mi is az, megetted meg a hajadra kented.

Előzmény: destrukt (4882)
destrukt Creative Commons License 2024.09.20 -3 0 4882

A szakmai felkészültség a válaszadáshoz kell.

Neked az nincs. 

Előzmény: overdog (4881)
overdog Creative Commons License 2024.09.20 -1 1 4881

Milyen alapon kezdjenek bárkinek magyarázni ? Kérdezni olcsó dolog, a válasz megértéséhez szakmai felkészültség kell.

Neked van szakmai felkészültséged ? Tanultál fizikát, szuperfizikus ?

Előzmény: destrukt (4880)
destrukt Creative Commons License 2024.09.20 -2 0 4880

Mellébeszélsz, de azt nagyon. 

Előzmény: overdog (4879)
overdog Creative Commons License 2024.09.20 -1 1 4879

szuperfizikus, miért is nem mondjuk a kémiai reakciósebességek dinamikájáról kérdezel másokat ? Mert tudod, hogy nincs semmi iskolázottságod, előképzettséged a magyarázat megértéséhez.

Miért is nem Bach kettős fúgáiról kérdezel másokat ? Mert tudod, hogy nincs semmi iskolázottságod, előképzettséged a magyarázat megértéséhez.

Mire alapozod, hogy a fizika magyarázatokat megérted ? Van valamilyen iskolázottságod, előképzettséged a magyarázat megértéséhez ?

Előzmény: destrukt (4878)
destrukt Creative Commons License 2024.09.20 -2 0 4878

Egyszóval nem tudsz válaszolni.

Sejtettem.

A vécésnénid okosabb nálad. 

Előzmény: overdog (4876)
overdog Creative Commons License 2024.09.20 -1 1 4877

A vécésnéni nincs lenézve szuperfizikus. Dolgozik, teszi a dolgát és büszke lehet magára ezért.

Nálad meg a nagy semmi.

Előzmény: destrukt (4875)
overdog Creative Commons License 2024.09.20 -1 1 4876

Oké, de miből gondolod, hogy alkalmas vagy a megértésre ? A magyarázat olyan ismereteket feltételez, amelyeket iskolában megtanulnak és megértenek.

Tanultál fizikát iskolában szuperfizikus ?

Előzmény: destrukt (4875)
destrukt Creative Commons License 2024.09.20 -2 0 4875

Most javíthatsz egy kicsit az önbecsüléseden.

Mutasd meg, hogy a tiéd több, mint az általad lenézett vécésnéninek!

Magyarázd el nekünk, hogy hogyan keletkezett a téridő!

Remélem menni fog, különben végleg oda az önbecsülésed. 

Előzmény: overdog (4873)
destrukt Creative Commons License 2024.09.20 -3 0 4874

Hamarosan az anti-relativisták lesznek többségben. 

A relativisták kihalnak, mint a dínók.   ;)

overdog Creative Commons License 2024.09.19 -1 2 4873

egy deficites vécésnéninek is több lehet az önbecsülése, mint neked, szuperfizikus

Előzmény: destrukt (4872)
destrukt Creative Commons License 2024.09.19 -1 0 4872

Szuperfizikusok és anti-relativisták társasága. 

Ez hogy hangzik?

Run like hell Creative Commons License 2024.09.19 -1 0 4871

Figyelmeztettelek.

Előzmény: destrukt (4870)
destrukt Creative Commons License 2024.09.19 -1 0 4870

"Anti-Relativity Company"

Ez teccik.   ;)

Run like hell Creative Commons License 2024.09.19 -1 1 4869

https://planetofstorms.wordpress.com/2021/02/13/the-herbert-dingle-affair/

Háttér annak, akit esetleg a tények is érdekelnek. Rögeszméseknek ellenjavallt, nekik csak súlyosbodik tőle az állapotuk.

destrukt Creative Commons License 2024.09.19 -1 1 4868

Ráakadtam egy könyvre, amely arról szól, hogy a relativitáselmélet téves.

Herbert Dingle: Tudomány válaszúton. 

Ez a Dingle fizikus és természetfilozófiai doktor. 

Persze ezt csak akkor merte megjelentetni a relativitáselmélet butaságait elemző könyvét, miután nyugdíjba vonult. 

destrukt Creative Commons License 2024.09.17 -2 0 4867

El készülöd hagyni ezt a siralomvölgyet?

Előzmény: MemetikaTan (4864)
destrukt Creative Commons License 2024.09.16 -4 0 4866

Te inkább siralmas vagy, mint vicces.

Neked is járna már egy kitüntetés, például a Nagyvalag-rend.  

Előzmény: Elminster Aumar (4865)
Elminster Aumar Creative Commons License 2024.09.16 -1 2 4865

"Van három fő témaköröm, ami nekem bőven elég egy Templeton Prize azaz Díj bezsebelésére."

Ja.

Mert a Templeton Díjat annak osztják, aki a leghangosabban ágál, hogy ő kaphassa meg, mert az neki bizony jár.

Legalább olyan vicces vagy, mint a másik magábafeledkezett fórumbohóc.

Egy ki tájékoztatás, mivel láthatóan ez elkerülte a figyelmedet: a Templeton Díjat a hit és a tudomány összeboronálásában kiemelkedőt alkotó embereknek ítélik oda. Éppen emiatt van egy kimondatlan szabálya: a díjazottnak istenhívőnek kell lennie.

Te az vagy? Mert a saját bevallásod szerint semmiben sem hiszel. Úgyhogy éppen ezzel zárod ki magad a Templeton Díj várományosai közül. (Nem mintha lenne bármilyen érdemi tudományos eredményed, ami a díjazáshoz szükséges szint tizedét elérné, úgyhogy a kuratórium látókörébe sem kerülhetsz.)

Előzmény: MemetikaTan (4859)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 0 4864

Mire megjelenik a könyved, a témában, már itt sem leszek. :-) 

Előzmény: destrukt (4863)
destrukt Creative Commons License 2024.09.16 -1 0 4863

Már elköszöntél vagy hatszor.

Nem akarod beteljesíteni?

Előzmény: MemetikaTan (4862)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 2 4862

A relativitás elméletek további pontosításainak, milyen társadalmi hatásai lehetnek?

Megbukni aligha fog, tehát ezt nem is kérdezem.

Választ sem várok, magadban töprengj rajta. 

Nos tehát lelépek innét megint és csak néha-néha fogok betekinteni. Az okát is leírom neked, hogy tudd. Egyáltalán nem miattad és az indított témáid miatt vagyok itt. Nem is azért, hogy emberbaráti segítséget nyújtsak neked, hogy mi lenne a jó, amit tenned kellene. Az első könyvem az ateizmus és a teizmus értelmetlenségét, ál-tudományos, ál-filozófiai és ál-ideológiai voltát bizonyította. Sokan leellenőrizték és tesztelték már és rendben van és jó és működik. Van az eredményes kutatás lezárásának egy olyan része is, hogy átmegy a széles köztudatba is és társadalmi változásokat is eredményez. Ezen okból végzek bizonyos utó-követő humánetológiai megfigyeléseket harcos ateistákon. Ebbe a rovatba is jött néhány olyan kényszerképzettel rendelkező, hogy az ateizmus egy tudományos világnézet és ezért ők a tudomány felkent őrző is egyben. Nos csak őket figyelgetem. 

Előzmény: destrukt (4861)
destrukt Creative Commons License 2024.09.16 -1 0 4861

Ezt a nárcisztikus személyiségzavart inkább az orvosoddal kellene megbeszélned.  

Előzmény: Run like hell (4860)
Run like hell Creative Commons License 2024.09.16 -1 2 4860

A nárcisztikus személyiségzavar egyik markáns tünete, hogy a beteg nem bírja elvisleni, hogy valahol ne az ő nagyszerűsége és a zseniális eredményei legyen a téma.

Legyen az akár egy relativitáselmélet témájú  topik is, mindegy.

MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 0 4859

Az eléggé sok munkával jár. Tudom, mert én már ezeken túl vagyok. Nos ha itt írogatsz, ahelyett hogy nemzetközi anyagokat kutatnál helyette, meg elkezdenéd egybe rendezgetni a gondolataidat egy összefüggő írásmunkába, akkor amit írtál a bekamuzás csak és soha sem fog megvalósulni. Mert azért tenni is kell és sokat és kitartóan. 

Gödel első nemteljességi tétele alaplogikai hibás. Attól még a matematika, lehetne teljes.  témának a kutatására nekem ráment, igen intenzív 4-5 évem körülbelül. Ennyi kellett ahhoz is, hogy mára már kiadható formába került könyv formátumban is. Tehát több évig kutattam és több évig javítgattam a szöveget is. 

Másrészt ne engem próbálj meg rávenni arra, amit neked kellene megtenned! Mert ha megteszem, akkor a vele járó elismerés is hozzám jönne. Engem meg nem nagyon érdekel a Nobel-díj sem. Mert csak egy memetikus rossz hírnév kijavítása miatt keletkezett. Nobel fegyvergyáros volt és a rossz hírnevét promotálta át jóra csak. Nos nekem nem eléggé jó, lád a Nobel-Béke díjat kapó háborús bűnöseket, meg diktátorokat.  Van három fő témaköröm, ami nekem bőven elég egy Templeton Prize azaz Díj bezsebelésére. Ott a plecsnin nem egy fegyvergyáros arcképét kell néznem, és több a pénz is vele. (kb 500 millió forint átszámolva) Sőt a díjat megkapók közt sincs akkora erkölcsi önellentmondás. 

Tehát én nem itt fogom az időmet a jövőben sem elcseszni, hanem haladok. Céljaim felé.

Előzmény: destrukt (4858)
destrukt Creative Commons License 2024.09.16 -2 1 4858

Nyugodj meg, hamarosan névvel együtt fogom megtenni az előrejelzéseimet. 

Meg fogom osztani számos hazai és nemzetközi tudományos helyen is. Több tucatnyi hazai MTA akadémikus is tudni fog róla. Tehát tudni fogják, hogy én tettem és mit és mikor. Könyvben is ki fogom adni. Több könyvben is, részletesen.

Elégedett vagy?

Előzmény: MemetikaTan (4857)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 1 4857

Jómagam a valós polgári nevemmel és az arcképemmel és rengeteg logikai érveléssel és alátámasztó hivatkozással tettem TUDOMÁNYOS ELŐREJELZÉST. Ezt megosztottam számos hazai és nemzetközi tudományos helyen is. Több tucatnyi hazai MTA akadémikus is tud róla. Tehát tudják, hogy én tettem és mit és mikor. Könyvben is ki fogom adni.

Nos a név és arc nélküli, álneves fórumokon való írogatás nem számít tudományos előrejelzésnek. Mert ugye ki is tette? Meg mit is? Senki sem fog keresgélni több tízezer bugyuta komment közt. 

Előzmény: destrukt (4856)
destrukt Creative Commons License 2024.09.16 -1 1 4856

Az ősrobbanásról írod:

"Tudományos Előrejelzést tettem  3-4 évvel ezelőtt, hogy törvényszerű lesz a bukása."

Ugyanígy fog járni a relativitáselmélet is. Leírtam, hogy törvényszerű lesz a bukása. 

Az ősrobbanás elmélet "amelyről 3-4 éve még azt gondoltam, alaposabb vizsgálat és belemerülés nélkül, hogy biztosan jó lehet."

Ugyanígy fogsz járni a relativitáselmélettel is. Ha belemerülsz rájössz, hogy mekkora átverés. 

Merülj csak el benne bátran!

Előzmény: MemetikaTan (4854)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 0 4855

Megjegyzem, hogy a BigBang hiedelem számításakor, ha a képletek közt ott volt és van valamiféle "relativitási elmélet képlet" is, akkor az visszahathat. 

Előzmény: MemetikaTan (4854)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 1 4854

Az alábbi, figyelemfelkeltő és bizonyítékokat kérő beírástól eltelt ~ 15 hónap. Viszont a mai napig nincs egy összefoglalt és nyilvános helyre feltett írás, névvel, arccal vállaltan, ami bizonyítani tudna valami lényegeset, ebben a témakörben és azt tesztelni is lehetne, másoknak is, hogy igaz-e?   Ez ebben a formában a magyar köznyelv minek is nevezi? ; Hőbörgésnek. 

"ErkölcsTan  2023.05.28   14

Nem akarnék ebbe a topikba érdemileg belefolyni, akkor sem, ha már a TUDOMÁNY és ÁLTUDOMÁNY általam megfogalmazott fő keretei tőlem lettek idézve. Mint egyfajta tudományfilozófiai alapok.

Több fajta relativitás elmélet van és viszonyítás előtte is volt a fizikában.  Tehát az egész nem lehet rossz és hibás, csak legfeljebb egy részlete.  Viszont ha az adott témát nem is érintem érdemben, a vizsgálat tudományfilozófiai kereteivel megtehetem. 

Tehát egy adott tudományosan elfogadott dolgot is bármikor jogában áll bárkinek újra tesztelni és felülvizsgálni. Csak ugye a tesztelésével bizonyítani is kell bizonyos dolgokat.

Az hogy valami valaki szerint rossz az nem elégséges.

Az hogy valami biztosan jó, nos az sem nagyon elégséges.

Bizonyítás is kell és ráadásul mások által is tesztelhető bizonyítás. 

Tehát a valódi tudományos eljárás ilyenkor a nyitott várakozás.

Tehát magam is kíványcsi vagyok, mert ebbe a témakörbe még nem merültem bele, hogy miért is lenne áltudományos a és melyik része a relatívitás elméleteknek? 

Tehát ideje lenne elkezdeni ennek a felvázolását legalább. 

( Minimum olyan kezdő mélységben szerintem, mint magam is megtettem az ŐsRobbanás elmélettel, amelyről 3-4 éve még azt gondoltam, alaposabb vizsgálat és belemerülés nélkül, hogy biztosan jó lehet. Bár magam nem mentem el a bizonyításig. A NagyMonoBummra csak Tudományos Előrejelzést tettem  3-4 évvel ezelőtt, hogy törvényszerű lesz a bukása. Mert memetikusan és nem a tudományos módszertan alapján keletkezett és terjedt el. Tehát akár tévedhetek is, de pimaszul igazam is lehet. Idővel el fog válni. A bizonyításokat nálam mások teszik majd meg és nem én. ) "

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!