Lám, neked is számtalanszor már adtak tudományosan helyes válaszokat, te viszont csak forgattad a kapott infót, mint majom a cipőpasztás tubust, és mivel nem jöttél rá, hogy mi is az, megetted meg a hajadra kented.
szuperfizikus, miért is nem mondjuk a kémiai reakciósebességek dinamikájáról kérdezel másokat ? Mert tudod, hogy nincs semmi iskolázottságod, előképzettséged a magyarázat megértéséhez.
Miért is nem Bach kettős fúgáiról kérdezel másokat ? Mert tudod, hogy nincs semmi iskolázottságod, előképzettséged a magyarázat megértéséhez.
Mire alapozod, hogy a fizika magyarázatokat megérted ? Van valamilyen iskolázottságod, előképzettséged a magyarázat megértéséhez ?
"Van három fő témaköröm, ami nekem bőven elég egy Templeton Prize azaz Díj bezsebelésére."
Ja.
Mert a Templeton Díjat annak osztják, aki a leghangosabban ágál, hogy ő kaphassa meg, mert az neki bizony jár.
Legalább olyan vicces vagy, mint a másik magábafeledkezett fórumbohóc.
Egy ki tájékoztatás, mivel láthatóan ez elkerülte a figyelmedet: a Templeton Díjat a hit és a tudomány összeboronálásában kiemelkedőt alkotó embereknek ítélik oda. Éppen emiatt van egy kimondatlan szabálya: a díjazottnak istenhívőnek kell lennie.
Te az vagy? Mert a saját bevallásod szerint semmiben sem hiszel. Úgyhogy éppen ezzel zárod ki magad a Templeton Díj várományosai közül. (Nem mintha lenne bármilyen érdemi tudományos eredményed, ami a díjazáshoz szükséges szint tizedét elérné, úgyhogy a kuratórium látókörébe sem kerülhetsz.)
A relativitás elméletek további pontosításainak, milyen társadalmi hatásai lehetnek?
Megbukni aligha fog, tehát ezt nem is kérdezem.
Választ sem várok, magadban töprengj rajta.
Nos tehát lelépek innét megint és csak néha-néha fogok betekinteni. Az okát is leírom neked, hogy tudd. Egyáltalán nem miattad és az indított témáid miatt vagyok itt. Nem is azért, hogy emberbaráti segítséget nyújtsak neked, hogy mi lenne a jó, amit tenned kellene. Az első könyvem az ateizmus és a teizmus értelmetlenségét, ál-tudományos, ál-filozófiai és ál-ideológiai voltát bizonyította. Sokan leellenőrizték és tesztelték már és rendben van és jó és működik. Van az eredményes kutatás lezárásának egy olyan része is, hogy átmegy a széles köztudatba is és társadalmi változásokat is eredményez. Ezen okból végzek bizonyos utó-követő humánetológiai megfigyeléseket harcos ateistákon. Ebbe a rovatba is jött néhány olyan kényszerképzettel rendelkező, hogy az ateizmus egy tudományos világnézet és ezért ők a tudomány felkent őrző is egyben. Nos csak őket figyelgetem.
A nárcisztikus személyiségzavar egyik markáns tünete, hogy a beteg nem bírja elvisleni, hogy valahol ne az ő nagyszerűsége és a zseniális eredményei legyen a téma.
Legyen az akár egy relativitáselmélet témájú topik is, mindegy.
Az eléggé sok munkával jár. Tudom, mert én már ezeken túl vagyok. Nos ha itt írogatsz, ahelyett hogy nemzetközi anyagokat kutatnál helyette, meg elkezdenéd egybe rendezgetni a gondolataidat egy összefüggő írásmunkába, akkor amit írtál a bekamuzás csak és soha sem fog megvalósulni. Mert azért tenni is kell és sokat és kitartóan.
Másrészt ne engem próbálj meg rávenni arra, amit neked kellene megtenned! Mert ha megteszem, akkor a vele járó elismerés is hozzám jönne. Engem meg nem nagyon érdekel a Nobel-díj sem. Mert csak egy memetikus rossz hírnév kijavítása miatt keletkezett. Nobel fegyvergyáros volt és a rossz hírnevét promotálta át jóra csak. Nos nekem nem eléggé jó, lád a Nobel-Béke díjat kapó háborús bűnöseket, meg diktátorokat. Van három fő témaköröm, ami nekem bőven elég egy Templeton Prize azaz Díj bezsebelésére. Ott a plecsnin nem egy fegyvergyáros arcképét kell néznem, és több a pénz is vele. (kb 500 millió forint átszámolva) Sőt a díjat megkapók közt sincs akkora erkölcsi önellentmondás.
Tehát én nem itt fogom az időmet a jövőben sem elcseszni, hanem haladok. Céljaim felé.
Nyugodj meg, hamarosan névvel együtt fogom megtenni az előrejelzéseimet.
Meg fogom osztani számos hazai és nemzetközi tudományos helyen is. Több tucatnyi hazai MTA akadémikus is tudni fog róla. Tehát tudni fogják, hogy én tettem és mit és mikor. Könyvben is ki fogom adni. Több könyvben is, részletesen.
Jómagam a valós polgári nevemmel és az arcképemmel és rengeteg logikai érveléssel és alátámasztó hivatkozással tettem TUDOMÁNYOS ELŐREJELZÉST. Ezt megosztottam számos hazai és nemzetközi tudományos helyen is. Több tucatnyi hazai MTA akadémikus is tud róla. Tehát tudják, hogy én tettem és mit és mikor. Könyvben is ki fogom adni.
Nos a név és arc nélküli, álneves fórumokon való írogatás nem számít tudományos előrejelzésnek. Mert ugye ki is tette? Meg mit is? Senki sem fog keresgélni több tízezer bugyuta komment közt.
Megjegyzem, hogy a BigBang hiedelem számításakor, ha a képletek közt ott volt és van valamiféle "relativitási elmélet képlet" is, akkor az visszahathat.
Az alábbi, figyelemfelkeltő és bizonyítékokat kérő beírástól eltelt ~ 15 hónap. Viszont a mai napig nincs egy összefoglalt és nyilvános helyre feltett írás, névvel, arccal vállaltan, ami bizonyítani tudna valami lényegeset, ebben a témakörben és azt tesztelni is lehetne, másoknak is, hogy igaz-e? Ez ebben a formában a magyar köznyelv minek is nevezi? ; Hőbörgésnek.
Nem akarnék ebbe a topikba érdemileg belefolyni, akkor sem, ha már a TUDOMÁNY és ÁLTUDOMÁNY általam megfogalmazott fő keretei tőlem lettek idézve. Mint egyfajta tudományfilozófiai alapok.
Több fajta relativitás elmélet van és viszonyítás előtte is volt a fizikában. Tehát az egész nem lehet rossz és hibás, csak legfeljebb egy részlete. Viszont ha az adott témát nem is érintem érdemben, a vizsgálat tudományfilozófiai kereteivel megtehetem.
Tehát egy adott tudományosan elfogadott dolgot is bármikor jogában áll bárkinek újra tesztelni és felülvizsgálni. Csak ugye a tesztelésével bizonyítani is kell bizonyos dolgokat.
Az hogy valami valaki szerint rossz az nem elégséges.
Az hogy valami biztosan jó, nos az sem nagyon elégséges.
Bizonyítás is kell és ráadásul mások által is tesztelhető bizonyítás.
Tehát a valódi tudományos eljárás ilyenkor a nyitott várakozás.
Tehát magam is kíványcsi vagyok, mert ebbe a témakörbe még nem merültem bele, hogy miért is lenne áltudományos a és melyik része a relatívitás elméleteknek?
Tehát ideje lenne elkezdeni ennek a felvázolását legalább.
( Minimum olyan kezdő mélységben szerintem, mint magam is megtettem az ŐsRobbanás elmélettel, amelyről 3-4 éve még azt gondoltam, alaposabb vizsgálat és belemerülés nélkül, hogy biztosan jó lehet. Bár magam nem mentem el a bizonyításig. A NagyMonoBummra csak Tudományos Előrejelzést tettem 3-4 évvel ezelőtt, hogy törvényszerű lesz a bukása. Mert memetikusan és nem a tudományos módszertan alapján keletkezett és terjedt el. Tehát akár tévedhetek is, de pimaszul igazam is lehet. Idővel el fog válni. A bizonyításokat nálam mások teszik majd meg és nem én. ) "