Még az is benne lehet, hogy ez a meccs sehová sem fog számítani, ha a hollandok nem mennek tovább. Ezt a meccset viszont megérdemelten nyerték. A mi játékunk meg elég halovány volt elöl és hátul is.
Ma írtam, hogy fejben lehetnek problémáink, sajnos egyből elő is jöttek más egyebek mellett.
A szimpatikus, amatőr magyar csapat veszít a sok pénzből gazdálkodó, vérprofi hollandusok ellen. Nem szégyen ez, a lányoknál már megszoktuk. Hiszem, hogy egyszer utolérjük őket, hisz mi járunk a jó úton.
Igen, erre emlékszem, de ezt most nem a "tanuljanak csak belőle a fiúk" szakasz, hanem elvileg a fő attrakció, amire felfuttatták az egész kapitányi munkát. Itt a kispadnak is 120%-on kellene égnie.
Sajnos Gulyásból is inkább a kétségbeesés áradt ma, mint bármi egyéb pozitívum.
Tudom, hogy csak nyitómeccs volt, de most valahogy nem látom, hogy ebből a mélységből van kiút. Az egész csapat hitehagyott volt, 2-3 játékosnak voltak jó periódusai, de 60 percen keresztül senki nem nyújtott jót. A hollandok teljesen megérdemelten nyerték meg a meccset.
Az is hiba volt, hogy a csapat a meccs előtt egyszer sem gyakorolt a csarnokban! Szerintem kurva fontos lett volna felmérni a pályát, belőni a kapukat.
Lékainak, Bodónak jó EGYÉNI megmozdulásai voltak támadásban, de amúgy mit akartunk játszani, hogy játszottunk, hogy védekeztünk, hogy rendeződtünk vissza?
Miért mentünk ki nyitottra egy ilyen fürge holland csapat ellen?
Remélem azért továbbjutunk mert Izland ennél a holland csapatnál sokkal jobb. Most már az is necces. A hollandok megérdemelten győztek, sokkal modernebb, gyorsabb, kreatívabb kézilabdát játszottak.
A válogatott, amely az elmúlt két évben taktikus, szerethető, összetartó csapatként küzdött, ma csak idegbeteg emberek halmaza volt, akik ugyanolyan mezben vannak.
Azért a kispad is eléggé alulteljesített ma - annyira jók voltunk, hogy semmi mondanivalónk nem volt a második félidőben?