Egy érdekességet találtam az elit csoportban. Medvehangya játszott Levilev-vel és nyert, de nem kapott jutalomaranyat. Ez hogy van vajon??? A Levilev kapta a jutalomaranyat, pedig ő a vesztes!!!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Időgépnek gratulálok az elért eredményhez.
Egy pillanatra keltem ki az ágyból, úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Hajnalban 39 fokos lázra ébredtem, teljes kómában játszottam le az utolsó mérkőzést, mostanra sikerült 38 fokra levinni a lázam, de nagyon csehűl vagyok, de a lázon kívül semmi tünet, nem köhögök, nem vagyok náthás, hogy mi a franc ez nem tudom, megyek is vissza az ágyba kúrálom magam, mondjuk Covidos nem vagyok, csináltam tesztet negatív lett.
Gépnek is gratulálok!. 9 nyert játszma a 2. csoportban (ami szintén nagyon erős) nem rossz eredmény! Sőt, az sincs kizárva, hogy 10 nyert játszma lesz a végén. :)
Most néztem. A "legöregebb" játékosok Moci és Bluebotle 340 napja regisztráltak.
Őket követik: 339 napos regisztrációval: Lajhár, Medvehangya, Nike, Sophie, Perzsacica, Klarisz, Tsfmvk.
És még egy adatot találtam:
1. Hoxa 2021. febr. 17. 11:52 Régi vágyunk volt egy kvízkérdésekkel kapcsolatos játék létrehozása. Ez most teljesült, hiszen elindult a Kvizlabirintus.hu oldalunk.
Ja, ja! De azóta a kis csapatból egy- csak egy legény van talpon! A többiek kidőltek.... Pedig jó volt együtt játszani! Remélem még újra megpróbáljuk valamikor...
Nem unom. Holnap lesz 300. napja, hogy rátaláltam a játékra, és bár a kezdeti lendület jócskán alábbhagyott, azért minden egyes alkalom más és más. A kérdés ismétlés ilyen játékokban nem küszöbölhető ki, az lenne jó, ha minden játékban csak új kérdéseket kapna az ember, így a valós tudás jobban kidomborodna, de nem valósítható meg. Szerintem itt sincs több kérdés ismétlés, mint annak idején a Honfoglalóban volt. A kiváló memóriával rendelkezők itt is, ott is előnyben voltak. És ezt a gyorsasággal sem nagyon lehet korrigálni, mert annak is vannak határai. Másrészről sok kérdést egyáltalán nem érdemes megjegyezni annyira gyagyák, vagy teljesen érdektelenek, és azért a memóriának is vannak határai- főleg az én koromban-.
A baj még az is, hogy sok újítás miatt veszített a játék népszerűségéből- legalább is nálam-, például nagy hiba volt a kaszinó addigi menetébe beavatkozni, azóta szinte semmit nem lehet nyerni. Nemcsak én , de más is alig talál el valamit. A másik oldala a dolognak, hogy a kevesebb játék miatt teljesen leapadt a kártyakészletem, ami szintén tovább lassítja a játékot. Sok a ládáknál a várakozási idő, és gyenge a tartalmuk. A megvásárolható kártyák drágák, tizedrészét sem érik annak amennyibe kerülnek. Így számomra marad a szellem irtás és a trón megszerzése- amit Medve és még pár játékos tudása nagy mértékben megnehezít. De hogy valami jót is írjak: bejött a boszorkánykonyha, ahol viszonylag kevés ráfordítással jó és használható kártyákhoz lehet hozzájutni. És végezetül még ott van a statisztika, ahol vannak célkitűzéseim.
Szép napot Neked, és jó játékokat, ha mégis úgy döntesz, hogy játszol néha.