Keresés

Részletes keresés

Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -22 2 14064

Filmszerepeiről alkozott véleményed itt érdektelen.

Ahhoz mit szólsz, hogy a felesége bántalmazta és hamis vádakkal tette tönkre az életét?

Előzmény: özvi (14062)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 0 2 14063

Én tettem fel előbb a kérdést, ha megválaszolja , akkor én is.

Előzmény: Abszolút Igazság (14061)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 -1 2 14062

Nekem kapitányként sohasem teccett, de van egy nagy kedvencem, ahol egy tudatlan fiút játszik, aki beáll háztartási alkalmazottnak.

Előzmény: Abszolút Igazság (14059)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -22 1 14061

Téged megsimogatott az apád?

Az hogy esett?

Előzmény: özvi (14060)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 0 1 14060

Ha nem bunkóság akkor tekergés.

Ez egy anonim fórum, a kérdésben nincs semmi sértő, hiszen minden apa megsimogatja a lányát.

Olykor.

Előzmény: Abszolút Igazság (14054)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -22 0 14059

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/johnny-depp-megmutatja-a-vilagnak-hogy-egy-ferfit-is-felholtra-kinozhat-egy-hazassagban-egy-no/

Az ítéletig még több hét – és Amber vallomása – is hátravan, de tény, hogy Depp támogatottsága a közösségi média és a net világában napról napra erősödni látszik. Amikor a bíróságon megkérdezték, miért vállalta fel ezt az egészet, azt mondta:

“Az igazságért. Mert mondhatnak rám bármit, soha életemben nem ütöttem meg nőt, meg senkit, és nem is fogok. Az nem én vagyok. De mégis rámfogták, és elvesztettem mindent. A karrieremet, rengeteg pénzt, a gyerekeimnek is ebben kell élniük. Semmim sem maradt. Az igazságot akarom. Ezért csinálom.”

özvi Creative Commons License 2022.04.27 -1 2 14058

Erre reagáltam a kérdéssel.ebben állitások voltak.

Előzmény: ásítósmacska (14027)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 -1 2 14057

Ez csak egy feltett kérdés. 

Erre reagáltál te 2 több kérdőjeles mondattal.

Átélted e lányként  az apai  simogatást vagy sem, miért olyan nehéz erre a válasz ?

Ez újrakérdezés.

És lett volna továbbkérdezés is , hogy esett?

Előzmény: ásítósmacska (14053)
Csam úr Creative Commons License 2022.04.27 0 0 14056

Talált, süllyedt!  :D

Előzmény: ásítósmacska (14053)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -22 1 14054

Ha személyeskedni akarsz, menj máshová.

Visszakérdezni pedig nem bunkóság, és ezt már sokszor elmagyaráztuk neked.

Előzmény: özvi (14050)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.04.27 -3 1 14053

A visszakérdezés bunkóság.

Hmm...

özvi  3 órája    0 3 14029

Átélted már lányként az apai simogatást?

Előzmény: özvi (14050)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 -2 3 14052

Na látod. Megszokhatta volna, de nem képes.

Csak hisztizik. Pedig aki fórumozik, az nem tudományos konferencián van ahol elvárás a kioktatás.

Itten kérem kefélés van.

Előzmény: ásítósmacska (14049)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.04.27 -2 1 14051

Legközelebb nem írok kérdőjelet, és akkor nem fogod vallatásnak minősíteni.

ugye azt már kinyilvánítottad, hogy ha nincs kérdőjel, az nem kérdés. 

:-D

Előzmény: özvi (14042)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 0 3 14050

Ha megint beírom, hogy csodálatos pár vagytok, nyilván törölve lesz.

Egyébként azt értékelném, ha képes lenne olykor Ő valamire válaszolni. A visszakérdezés bunkóság.

Ez más véleménye, de egyetértek.

Előzmény: Abszolút Igazság (14045)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.04.27 -1 0 14049

megszokhattad volna már, hogy csakis szó- és betű szerint értelmez mindent.

Persze tudom, hogy nem neki írsz itt kommenteket. :) 

Előzmény: Abszolút Igazság (14046)
Brewial Whore Creative Commons License 2022.04.27 0 0 14048
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -23 1 14047

Ilyenkor kellene annak jönnie, hogy a hamisan vádoló szépen kártérítést fizet: az összes elmaradt hasznot, plusz fájdalomdíjat az okozott erkölcsi kárért. Akik pedig tudósítottak a vádjairól, azok ugyanott és ugyanakkora terjedelemben meg kéne hogy írják az igazságot. (Csak aztán arra ébredünk, hogy a bilibe lóg a kezünk)

Előzmény: dobozos petpalack (14041)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -23 1 14046

Ismét sikeresen megértetted a hozzászólásom lényegét...

Előzmény: özvi (14044)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -23 1 14045

Inkább értékelnéd, hogy rákérdez a butaságaidra. Akar neked adni még egy esélyt, hátha kiderül, hogy mégis csak volt valami értelme annak, amit írtál. Köszönd meg, ha kérdeznek, ez nem vallatás hanem érdeklődés.

Előzmény: özvi (14042)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 -2 2 14044

Te vagy a hüje.

Nem általánosságban terjeszti hanem hogy vele mit tett.

Emberhúst eszik. Óriási túlzás.

Ha tapasztad magadon, hogy téged evett ásítós az lenne párhuzam.

Előzmény: Abszolút Igazság (14038)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -23 0 14043

Természetesen. És még meg is magyaráznák, hogy ilyen komoly váddal nem dobálóznak csak úgy, és ha a perben ki is mostad magad valahogy, ők azért tudják ám, hogy nem zörög a haraszt...

Előzmény: ásítósmacska (14040)
özvi Creative Commons License 2022.04.27 -2 3 14042

Soha véletlen sem válaszolnál egyenesen.

Csak a vallatás megy neked.

Előzmény: ásítósmacska (14033)
dobozos petpalack Creative Commons License 2022.04.27 0 4 14041

Jó kérdés, hogy anyu miért nem szólt hamarabb, de nyilván készen van rá a femcsi válasz, miszrrint nem is tudott róla, ő is meg volt félemlítve stb.

Te is tudod:

Áldozathibáztatás. Rendszerszintű a probléma. Intézményi árulás.

Aztán öt év múlva meglenne az ítélet arról, hogy alaptalan volt a vád, de addigra már mindegy is lenne... :-/

Lásd a most zajló Amber H. - Johnny Depp pereskedést.

Tök mindegy, mi derül még ki a szende és ártatlan Amberről (már az eddigiek is durvák) Depp már így is elesett és elesik egy rakás munkától és nőverő, erőszakos leprásként kezelik.

Ezután is. És soha senki nem fog annyit se mondani neki, hogy 'bocs'. Pláne nem kap kártérítést semmiért.

ásítósmacska Creative Commons License 2022.04.27 -1 1 14040

A velem kapcsolatos példádra:  :-) 

És lenne itt a fórumon is, aki ezt aztán TÉNYKÉNT kezelné, és terjesztené... 

ásítósmacska Creative Commons License 2022.04.27 -1 0 14039

Engem az borzaszt el az egész mitúzásban, hogy sutba dobják ag egyik legalapvetőbb jogelvet, az ártatlanság vélelmét.

Igen!  Érdekes módon más esetekben még a jogerős ítélet után is csak monogramokat írnak (a jogerős bűnözőnek is vannak személyiségi jogai????) - ilyen csbe / mítú/ stb. esetekben meg szimpla (elfogult) vádaskodás esetén is ki lehet írni a teljes nevet, és teríteni a sztorit a bulvársajtóban??? Sajtóetika itt nem játszik??? 

Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -22 1 14038

Jó kérdés, hogy anyu miért nem szólt hamarabb, de nyilván készen van rá a femcsi válasz, miszrrint nem is tudott róla, ő is meg volt félemlítve stb.

Engem az borzaszt el az egész mitúzásban, hogy sutba dobják ag egyik legalapvetőbb jogelvet, az ártatlanság vélelmét.

Most képzeld el, ha elkezdeném azt terjeszteni, hogy az ásítós emberhúst eszik. És nem azt mondanák erre, hogy bizonyítsam vagy kussoljak, hanem áradoznának a bátor kiállásomról és követelnék az emberevő ásítós azonnali kirúgását (amit a cég készségesen meg is tenne, nehogy bűnpártolónak tűnjön), de még kenyeret is csak a szomszéd városban vehetne, álszakáll rejtekében. Aztán öt év múlva meglenne az ítélet arról, hogy alaptalan volt a vád, de addigra már mindegy is lenne... :-/

Előzmény: ásítósmacska (14036)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.04.27 -22 1 14037

Én arra tippelek, hogy mint minden igazán jó hazugságnak, az egyik fele igaz: a mindenkit domináló, saját elmaradt sikerét a lányából kihajtó, kontroláló és zsarnoki személyiség. Aztán a válófélben lévő anyucinak egyszer bevillant, hogy mivel lehetne a legjobb dealt elérni a válóperben, és jót rúgni apucin még utoljára, így születtek meg az erőszakvádak. Ideális alany hozzá, biztos sokan hallották a medence széléről kiabálni...

De a per során remélhetőleg majd kiderül, mi is történt valójában.

Előzmény: Csam úr (14035)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.04.27 -2 0 14036

Mire a pasi bizonyítani tudja, illetve  rámutat arra, hogy semmi bizonyíték nincs az erőszakosságra addigra a hírneve, egzisztenciája már romokban. Anyuka elégedetten hátradőlhet.

Bizony, ez is egy lehetséges szcenárió. :( 

És messze nem állítom, hogy ez így történt. De lehetséges! 

Tele van a nemzetközi sajtó is ilyen "false allegations" történetekkel, akár csbe, akár meetoo esetekben. :(  

És jessz.... Jogos a kérdésed: az anyuka mindeddig miért tűrte, miért hallgatott??? 

Ilyenkor mit mondanak a femik??? 

Eddig nem követtem az eseményeket, de most már én is figyelni fogom. 

Előzmény: Csam úr (14035)
Csam úr Creative Commons License 2022.04.27 0 1 14035

Tételezzük fel egy szédült pillanatra, hogy semmi sem igaz Liliána állításaiból. (bár ezt magam sem hiszem) Csupán a pasival perben álló kedves anyuka sugallta, hogy a kemény edzések, tulajdonképpen  bántalmazások voltak.

Fel nem jelenti, be nem pereli mert azt bizonyítani is kellene, de  keres olyan újságírót aki a sztoriját megírja. Ezek után persze elindul a lavina riportok, nyilatkozatok.

Erre a történetre erősen fogékony alacsony iskolázottságú egyszerű lelkek kórusban pfújolnak, köpködnek dicsérik a  leányka hatalmas bátorságát, és követelik a pasi felnégyelését. (- gyengébbek kedvéért képletesen)

Mire a pasi bizonyítani tudja, illetve  rámutat arra, hogy semmi bizonyíték nincs az erőszakosságra addigra a hírneve, egzisztenciája már romokban. Anyuka elégedetten hátradőlhet.

Ugyan akkor, ha igaz minden szó és történet, amit a leányka állít akkor tessen már mondani Anyuka miért hagyta ezt folyni éveken keresztül?

Nagy a valószínűsége, hogy az igazság valahol a két véglet között lapul, de hogy kiderül-e az bizony kérdéses.( SZVSZ)

Brewial Whore Creative Commons License 2022.04.27 0 0 14034

Mert szerinted pert mi miatt indítanak?

Püfi, nem az a baj hogy hülye vagy dolgokhoz, hanem az, hogy ezt azt hiszed hogy nem és olyanokat akarsz oktatni, akik nem azok.

Előzmény: özvi (14032)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!