Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
ezek családilag ilyenek ... nem járnak pl. bevásárolni, és helyette ezt csinálják familiárisan ... látott már vki kínai embereket plázázni, vagy a lidliben???
nyahh, hát ez azért van, mert ezzel töltik az időt ...
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentést tesz - áll a Miniszterelnökség meghívójában. A miniszter tájékoztatója várhatóan hétfőn 12:15-kor kezdődik.
édesuramatyám! fel van állványozva az egész földszint, mindenki kapucnis kengurukban, sokzsebes melóscuccban ... itt egy fángli, ott egy spakli, pemzli, keverő ... ohh .. és 20-50-ig van minden ... van cingár, köpcös, kétajtós szekrény ... jahhjjj ... és az egyik brummog is ... elvesztem ...
viszont hétfő óta elfelejtettem szedni a gyóccert a reumára, és jobban vok ... ha ez így alakul, akkor átcsapok takkerbe .. feltéve, ha lesz igény rá ...
nem embernek való .. aszittem lesz változás, de nem ...
a nénimet a süket-demens váltókolléga teljesen ... kiradírozta a maradék agyát, a tévében 72-sen ment az M1, és a néni mellett ordított a Kossuth ... ha eddig nem volt hülye, akkor most végképp az. csendkúrát tartunk ...
nem tom, most ki van mosva az agyam.
egy olyan emberrel vagyok, aki bármit csinál, előtte-közben-utána közvetíti, narrálja, konstatálja a cselekedeteit. a leghétköznapibb ügyekre kell itt gondolni. pl. "Akkor most megiszom a vizet. megfogom a poharat, és megiszom belőle a vizet. megittam a vizet. leteszem a poharat. kiürült a pohár. megittam a vizet belőle. Akkor most fölállok. így ni, fölálltam. megkeresem a botot. ott van a bot. most odanyúlok a bothoz. odanyúltam a bothoz, és most megfogom. Megfogtam a botot, és most kimegyek. Hova megyek?Ja, odamegyek az előszobába. Akkor most elindulok az előszobába. Megyek oda az előszobába. stb ... kinyitja a szemét, és rákezdi ... akkor most kinyitottam a szememet ... Guantanamo ...