Neked kell, hogy megmondják, hogy mit csinálj... - tudod a másik topicban kifejtve- :) Nekem önálló döntéseim vannak. Tudom, ez neked nagyon meglepő, de hát nem vagyok nő, aki csak ennyit tud :)
Közben meg bebeszélte magának, hogy én doppingszereket szedtem és úgy sportoltam. Pedig soha nem használtam ilyeneket. A lényeg, hogy a ma sportolói a Raint használják.
Lehet a közeli ismerőseivel úgy köszönnek egymásnak, hogy a " rákegyenmeg". Aztán nem érti, hogy a fórumon miért lázadnak fel ellene az ilyen stílus miatt. Ha meg nyilvánosságra hozzák a disznóságait akkor a fórumozótársak " agyilag leépültek"a moderátor meg " igazságtalan éskettős mércével mér". Mert Ő nem csinált semmi olyan amivel vádolták. Ha meg idézi valaki ezeket a dolgokat akkor őrjöng.
Azt már megbeszéltük, hogy nem olvasok könyveket, nem nézek cd-ket mlm-mel kapcsolatban... Nem magolok ezek szerint semmit, tehát akkor hol is tartunk??? kezdjük újra előröl?
A pökhendiséged és a nagyképűséged még annál is nagyobb! Tudod mindenki magából indul ki...itt közrejátszik a család és környezet is... Amikor a kést említed, akkor ez otthoni példa, ne adj isten rossz gyerekkori élmény, de erre nem tudok megoldást, tehát máshol segítenek neked!