A festő az írja, hogy a saját művei számos országban megtalálhatóak magántulajdonban Magyarországon kívül is, páldául Spanyolországban, Mexikóban, Írországban és Angliában. Számos hazai és néhány külföldi kiállítást is tudhat már maga mögött.
De azok az részeg kurucok vagy mi a franc lenne a képen alul??
Járó Ferenc:Bízom benne, hogy örült neki, és talál helyet a lakásában, ahol kiteszi majd – reménykedett a mezőkövesdi férfi
Régóta ismerem Tállait, korábban együtt fociztunk. Ő kért meg arra még 2013-ban, hogy fessem meg a miniszterelnök urat az Öcsivel. A kép témáját közösen találtuk ki. Én is imádom a focit, megfestettem az Aranycsapat összes játékosát is. Az Orbán-képpel körülbelül 100-120 órát dolgoztam. Azt a címet adtam neki: A két sporbarát.
Mint a Blikk megírta, Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert államtitkára, L. Simon László lepte meg egy félmilliós festménnyel, de kollégája mellett Tállai András sem maradt el. Sőt a gazdasági tárca államtitkára még magasabb helyen igyekezett figyelmességével jó pontokat szerezni: ő Orbán Viktort ajándékozta meg.
1968. 08. 22.-én születtem Csehszlovákiában, Tőketerebesen, (ma Szlovákia) Gróf Andrássy kastélyában – ugyanis ott volt a szülőotthon – és valószínűleg ott kezdődött a művészet iránti érdeklődésem. Gyerekkorom óta a festészet érdekelt, és próbálkoztam is vele. 1985-ben érettségiztem, Lembergben, 1991-ben orvosi diplomát, 1992-ben sebészeti szakképesítést szereztem az Orvosi Egyetemen Lembergben. 1993 óta sebészként praktizálok Magyarországon. 1997-ben sebészeti szakvizsgát tettem, jelenleg Vásárosnaményban élek családommal, és a Szatmár-Beregi Kórházban dolgozom. A 3 gyermekem mellett a maradék szabadidőmet néhány éve a festés tölti ki. 2012. februárjától tagja a David Arts Képzőművészeti Szekciójának (Budapest).
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei[...] Bővebben!Tovább »
A festmény címe: EGYÜTT. Technika: olaj, vászon. Méret: 55x33 cm.
1951-ben az Alföldön , Hajdúhadházon születtem. Tanítói diplomát szereztem rajz szakon. Jelenleg Pilisvörösváron élek. Képeimet az életem meghatározó élményei alakítják. A festést a pedagógus munka mellett kezdtem.Ma már csak a festéssel foglalkozom. Több száz kép készült el , amelyeket különböző kiállításokon mutattam be. Egy részük a hozzátartozó verseimmel együtt külön kiadványban jelent meg Szavak és színek címmel.