Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
67 ezerért adta. AZT ÍRTA ANNYIÉRT ADJA AMENNYIÉRT VETTE."
Épp ez nem volt igaz a hozzászólásokban szereplő információk alapján és abból a két sorból is látszik amit leírtál.
" De benne van az egy doboz töltény ára is. "
Csak hogy leessen már neked is.
A vitatott 3 hozzászólás kapcsán kialakult kavarásban résztvevők veled együtt elfeledkeznek arról a nem elhanyagolható tényről, hogy ez a szóban forgó hozzászólásokban -és ezek alapján reagáltam azt amit- sehol sem szerepel!
Naaa érted máááár?
Persze, hogy érted és értitek mindannyian csak ezzel olyan jól lehet bandázni ellenem!:-)))
Végre valaki más is értelmezi amit írtam és megérti miről szól ez az egész.:-)
Nem kell hozzá semmi más csak elolvasni és értelmezni azt ami szerepel a 3 hozzászólásban úgy, hogy sem hozzáképzelni sem elvenni belőle nem kell semmit.
Csak szárazon és egyértelműen azt ami ott szerepel!
Igen,mint ahogy az ominózus mondattal is!Nagyon jól kiviláglik belőle a jogalkotói szándék!
Védjük,óvjuk,vagy inkább védjétek,óvjátok(modik),mi pedig tartsuk tiszteletben a nickek mögött rejlő(nem pedig az ott bujkáló) EMBEREK személyiségi jogait!
(mondjuk-az ördög,mint minden esetben,itt is a részletekben lakozik.)
Na jó!Akkor nézzük:Trollgyalu mit is emelt ki?!Munkahely,beosztás,passz!Na!A kettő közül,EGYIK SEM fedi le a nőgyógyászt,mint ahogy az atomfizikust sem!
Az X megyei kórház,mint munkahely és a szülészet osztályvezető főorvos,mint beosztás!Na, az már igen!
De mondjuk a "gépkezelő"?!
Direkt írtam,hogy nem állásfoglalásnak és nem vitaindítónak szántam!
Mint ahogy azt is,hogy egy rossz értelmezés,nehogy "divatba jöjjön"!!
A"de nem kizárólag" pedig szerintem egy remek jogászi jolly joker!Majdnem olyan remek,mint indoklásként a "csak"! ;-) De,mindezt,csak zárójelbe!Semmi köze a "nőgyógyász"-hoz!
Látom sokaknak tényleg szövegértelmezési matematikai és logikai gondjai vannak ahogy Dönci írta.
Érdekes, hogy ő egyből átlátta a dolog lényegét.
Hol szerepel bármi a három hozzászólásban abból amin a hirtelen egybegyűlt néhány nick rugózik?
Maradjunk azoknak a hozzászólásoknak a tartalmánál amikről szó volt és szó van ne tereljünk és ne képzeljünk bele mást.
Ne keverjünk hozzá semmit csak ami bennük szerepel és ne vonjuk bele a később született dolgokat.
Az amit írtam és törölve lett csak és kizárólag azok alapján íródott és én kizárólag azok tartalmának fényében tartom magam az igazamhoz és ez elég egyértelmű, hogy azok alapján igazam is van.
De ismerve a munkásságat azoknak akik most mint a keselyűk rámrepültek nem várom el tőlük, hogy megkövessenek, pedig elég egyértelműen ezt kellene tenniük!
Na további jó rugózást!
Keressetek magatoknak valami más témát és valaki mást akivel kötözködhettek.
Már rég elhatároztam, hogy nem írok csak olvasgatok és azt se túl sűrűn.
Ezt most felfüggesztem egy hsz. erejéig.
Bárhogy nézem, a tények számomra azt mutatják, hogy Pistának bizony igaza van!
Mennyire fogalmazta ezt meg bántóan, nem tudom, mert ha jól látom, törölve lett.
Valakiknek vagy szövegértelmezési, vagy matematikai tudádbeli, esetleg a logikai készségek terén van gondjuk, vagy csak simán kötözködnek némi balhé reményében.
Alaposan átnéztem a hivatkozott 3 hsz.-t és nekem összefoglalva ez jött le:
1. Adott néhány kép egy fegyverről és megadva 67000 árnak.
2. A hsz.-ban egy bizonylat és egy nyugta képe szerepel az adott fegyverhez.
A nyugtán 65000 szerepel.
3. Egy hsz.- ban közli az eladó, hogy annyiért adja, amennyiért vette.
Bárhogy nézem, akárhogy próbálom keresni az eddigi ismereteimben, 67000 nem ugyanannyi, nem egyenlő 65000!!
Szvsz bárki állítja ennek ellenkezőjét valótlanságot állít!
Ez bizony tudományosan és egyszerű gondolkodással vizsgálva is száraz tény, nincs mit belemagyarázni.
Persze utólag már lehez szépíteni magyarázkodással és tereléssel.
További kellemes fingreszelést, belemagyarázást.:-)
Te konkrétan hazugnak nevezted és bicskanyitogató módon szólaltál meg!
Váltig állítottad, hogy igazad van!
Szépen, illemtudóan, segítőkészen szóvá tetted neki, hogy valami nem stimmel, mert a számlán 2 ezer forinttal kevesebb van, mint amit ő megjelölt árnak?
Nem!!!
Te egyből és diadalittasan lehazudoztad. Azért diadalittasan, mert azt hitted, ma is érdemes volt felkelned, mert egy átverőt lepleztél le és ezután várod mindenki dicséretét és simogatását!
És mi történt? Elfelejtette odaírni, hogy munició is van az árban! Megesik minden nem félistennel, vagyis halandó emberrel!
Most is a nyakasságod helyet csak annyit kellett volna írni, hogy:
Hoppá, ezt hamarjában ítéltem meg! Ennyi!
A fejcsóva és a legyintés annak szólt, hogy sajnos ez megy már egy ideje itt és csak nem akarnak az önkéntes gondolatrendőrök és önkéntes fórumcsendőrök elgondolkozni azon, hogy ezt talán nem is olyan jóóóó amit csinálnak, erőltetnek!
Nem a vitáért szól neked sem akárki, hanem mert kirívó a dolog! Kirívó a normális fórumozásból!
Legyen minden kellemesbe részed az est hátralevő időszakában!
Távol áll hogy kötözködjek bárkivel. Még egyszer nyomatékosítom nem szeretnék vitába bocsátkozni senkivel. De miért nem tudsz legyinteni nem észrevenni és elmenni a dolgok mellett. Miért kell neked igazságosztó sherifet játszanod nap mint nap. Ne vedd észre ne vegyél tudomást ilyen jelentéktelen dolgokról. Nem a te feladatod békebíróskodni Challenger űrhajóst játszanod esténként. Szega