Ezekben a katasztrofa filmekben mindig van igazsàg. Ugy készitik egyébként mindet futoszalagon, ugyanarra a kaptafàra. Persze, történhetne igy a valosàgban is. Kivévé a happyend-et, ami szintén a hollywood-i filmek velejàròja.
Mélyebbre àsva azt gondolom, hogy gyorsan csinàltak egy filmet a témàròl, mivel foglalkoztatta az embereket a valòsàgban, hogy ezàltal megnyugodjanak. Elterelik a figyelmet a valòsàgròl, mivel ez csak egy fikciò, s természetesen azt ihletve a nézôknek, hogy ha van is ilyen összeesküvés, megvan az ellenszere is, tehàt nem kell aggòdniuk. Kb. ez jutott eszembe hirtelen a filmrôl.
tudom, látom, hogy haldoklik a topik, (én sem nagyon járok erre, pontosabban "futva" olvaslak benneteket, mert sajna mostanában nincs időm hozzászólásokat irogatni, persze lehet, hogy van aki azért örül ennek :-P )... de hátha sikerrel járok, mert vkinek, aki fel fel néz ide, jól jön egy részmunkaidős állás.
szóval, amiért itt vagyok:
Roquebrune Cap Martinban (06), pizzériában, ebédidős műszakra kellene vki (kb.12-14-ig, keddtől szombatig), aki segít a konyhán. elsősorban pizza készítésében. némi francia nyelvismeret szükséges, egyébként semmi ördöngősség, tésztára szósz, sajt, ... meg amit a vendég kér.
ja, és sűrgős! akár most lehetne kezdeni, de szeptembertől mindenképp.
Benéztem a chemtrails-topikba, màr töröltek is bennünket. Pedig tegnap làttam, h föltettél valami videot, de nem volt idôm megnézni. Nekem is kitörölték, ami nem közvetlenül chemtrail-lel foglalkozott (de közvetetten igen).
Szia! Tudod, nagyon ritkàn téved erre valaki. Neked is csak azt tudom tanàcsolni, hogy a Facebook-on probàlkozz. Ott van két csoport, az egyik: MagyarOnline.Net a màsik: Franciaorszàgi magyarok - többszàz taggal, szétszorva egész Fr.o-ban. Biztos talàlsz valakit, aki Angers-ban lakik. Bon Courage! :)
Egy 23 éves egyetemista lány vagyok, aki tanulni menne ki négy hónapot (szeptember 23-tól január 31-ig) Angers-be (Maine-et-Loire megye, Franciaország). Sajnos az egyetem nem biztosít szállást, ezért ott élő magyarokkal próbálom felvenni a kapcsolatot hátha tudnának segíteni a keresgélésben, viszont eddig sikertelenül próbálkoztam: ott élő magyar közösséget nem kaptam.
Engem érdekel mindez: a történelem (ôstörténelem, régészet, rejtélyes dolgok a Földön) mindig a kedvenc témàm volt. Altalàban az Alternativ elméletekben szerepeltem sokàig - ahonnan a pasik idônként elzavartak a konyhàba. :) De sajna a sütés-fôzés soha nem érdekelt annyira.
Amugy a Fb-on van több nô az ismerôseim között, akik gondolkoznak is.
Azt hiszem jobb lesz befejezni az offolàst, mert még ezt az egyetlen maradék nick-emet is kitiltjàk. Aki fogékony, annak ugyis elég az adott informàcio és majd kutakodik, tapasztal. A többi pedig fölösleges idôpocsékolàs...