Most komolyan kíváncsi vagyok. Nem nézem a híradó-féléket. A rádióban a bejátszáskor nácizást hallottam. (Nácik, haza!) Zsidózás is volt? Úgymint az esetleges nácik - lehet, hogy azok voltak, nem tudom - kiabáltak valamit a zsidókra? Esetleg más kisebbségre? Nonnan lehetett tudni, hogy nácik voltak? Olyat hallottam, hogy az üzletre kiírta valaki, meg molotovot dobott rá. Az a valaki ki volt? Tudni lehet, hogy ott volt?
Ebből lett a galiba. Ki kellett volna rakni a táblát mint nyugatabbra: Magyar ne lopj! Juj. Csak nehogy ebből is galiba legyen. Mindegy, úgyse tudják a fiúk merre van Bécs.
na ja, meg persze is... talán őket is meg kellene kérdezni, hogy kit tartanak annak. a legrosszabb az apai ágon lévő zsidóknak a legszarabb, senkinek sem kellenek...
ez egy hülye kérdés. Ha azt kérdezed, van-e olyan az országban, aki mindenki mást utál, akkor valószínűleg igen a válasz :)
ha azt kérdezed, hogy van-e olyan ember, aki a magyar állampolgárok közül csak az őáltala magyarnak gondoltakat utálja, tán még úgy is igazad van, bár én erre nem vennék mérget. Kering valami sértődött zsidó gyerek utállaktiteket-levele, dehát ugye az ilyen levelek valóságtartalmára nem vehetünk mérget...
Ha pedig úgy érted, hogy utálják-e sokan azokat, akik magukat kizárólagosan gondolják magyarnak, és a többi magyar állampolgárt pedig más kategóriákba sorolják (pl zsidó, vagy cigány), akkor természetesen igazad van, és ezzel nincs is semmi probléma.
Ha pedig úgy érted, hogy van-e sok olyan, aki magyar állampolgárt származása miatt utál, akkor végképp igazad van, nagyon sokan utálják pl származásuk miatt a magyar cigányokat.
ez egy egyszerű gondolkodásmentes életviteli stratégia. Vannak a jók meg a rosszak, és a jóknak mindig igazuk van, és a rosszak mindig hazudnak. Ha kiderülne, hogy a hisztiskiscsaj hazudik, akkor felrobbanna az univerzum, mert sérül ez a legfőbb törvény, hiszen egy nemzeti érzelmű fiatal fizikailag nem tud hazudni.
Azért nem kellene figyelmen kívül hagynod, hogy a Nyilak nem első tette a dolog, és hogy érdekes módon valahogy rendre a kuruc.infóhoz küldik a beszámolót, nem a Népszabadsághoz...
Ez a hisztéria nem igazán magyarbántással kapcsolatban jellemző.
Csaj botrányt csinál -- kit érdekel? Felgyújtották a boltot -- rendőrség, ezért tartjuk, oldja meg. Odamennek "próbavásárolni" -- adni kell nekik jegyeket, oszt viszont váltáska. Ha randalíroznak, akkor hívja a 107-et, oszt jóvan. Odaállt volna két járőr autó 8 rendőrrel, meg két kutyával esetleg oszt meg van oldva, maradt volna a rend, csend, fegyelem.
tudom, hogy a csaj botrány cssinált, hogy felgyújtották a boltot, és hogy odatüntiztek az ifjak. ez nem legenda, és tök egyértelmű az irálya, mindenki levonja ebből a maga következtetését, csak te azt, hogy bántják a magyart (mármint a hiszteriomagyarokat), én meg azt, hogy bántják a magyart (a normális 7köznapi embereket)
Ha már megvan, hogy ki, a miért sem lesz kérdéses.
Félek azonban, hogy ahogy a Rendőrpalotára lövöldöző(ket) sem kapták el eddig, úgy a jegyirodára molotov-koktélt dobó(k) sem lesznek meg vagy ötven évig.
ez valami vicc, ugye? tökmindegy a tyúk-vagy-a-tojás témád helyzete, a dolog a koktélozással lesz végképp setét, mert az meg ytúl az egyszerű hiszétián - bunkóságon
vagy szerinted ha valahol (esetleg vér)bunkó veled az eladó, az azért van, mert zsidó,és jogos felgyújtani a boltját?
"Aki autót gyújt fel, vagy követ szed fel, vagy boltot gyújt fel az náci?
Mert én úgy tudtam, hogy köztörvényes bűnöző."
Ha havanhetet irunk parizsban, az halado ifju, ha 68 prága az szabadságra vágyo patriota, ha 56 budapest - az mai gyololetedtol fuggo, ha 2008 lipotvaros, az takonyarcu kisnáci.
Az a politkus pedig aki ezzel kimaszni az elkurasabol, na erre nincs jelzom, mert nem adozom oda. Take a wild guess.