Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Nem személyeskedünk a hangerőmmel :-)))) Vagy 25 éven keresztül mindig olyan helyen dolgoztam, ahol szinte kiabálni kellett a kollégával, mert nagy zaj volt. Nos ez nálam beidegződés, és kisebb mértékű halláskárosodás, úgyhogy sorry mindenkitől, akit zavar.
Más. A helyettes igazából a papír miatt kell, és ha én nem tudnék valahová elmenni, ott helyettem képviseli a klub érdekeit. Különben is, a klubban mindenki egyforma jogokkal, és kötelezettségekkel rendelkezik, nincs kivétel! Az alapító tagoknak van több lehetőségük egy kicsit. Remélem így tiszta minden. Vita lezárva erről. Sok a dolgunk, Joxy leírta a fennmaradó munkákat, koncentráljunk azokra!
A valóságban asszem elnökhelyettes vagyok, mert ahoz, hogy meg tudjunk alakulni
ki kellett osztani papíron a posztokat.
Talán azért jött ki így, mert hála Attilának ketten kezdtünk el filózni egy klubbon. De főleg Ő forszírozta, mert én annyira nem hittem, hogy ennyien összejövünk...Így evidens volt számomra és sztem másoknak is, hogy Ő legyen a "főnők". Egyébként nem irígylem a posztjáért, mert nagyon nyűgös és alig van köze a vonatozáshoz.
Aztán jöttek sorban a tagok és így lett kb. eldöntve a titulusok kiosztása.
Ezeknek inkább papíron van jelentősége meg esetleg ha valami országos összejövetel van, de ott sem nyom sokat a latba.
Na de ezt lehet még fejtegetni... amúgy a felvetést jogosnak tartom és nem sértőnek.
A képzeletbeli hierarhiát meg szerintem a "rátermettségünk" alakítja. Ezért írtam a múltkor, hogy akárki lehet a keménymag része, csak "nyüzsögni" kell és így plusszban az építés is halad előre.
Már nekem is feltűnt, hogy vannak, akik téged meg engem úgy tekintenek, mint Attila helyettesét. Pedig NEM! Mik is vagyunk? Felügyelőbizottsági tagok? Vagy mik? Ennek meg semmi köze a helyettes státuszhoz. (Ami nem is létezik nálunk.)
Különben is: Ugyan ki tudná helyettesíteni Attilát?! (Főleg hangerővel!)
Én pl. NEM IS AKAROM! Az meg egy másik dolog, hogy túl sokat jár a szám.
Már az elején (mikor a családi viszály kitört :) ) beszéltünk erről az Attilával.
Sajnos a hivatalos procedúra rengeteg papírmunkával jár, így ettől eltekintettünk.
De már akkor jeleztem, hogy válasszatok mást, bár szerintem ahogy István említette, gyakorlati jelentősége nincs szerintem a posztnak. (Max. pénzbeli juttatások, cégesautó,ingyen kiállításbelépő stb. :) )
Bár az igaz, próbáltam a dolgokból, munkákból ennek megfelelő szinten kivenni a részem.
Hol van még a szünet vége.. Még csak egy hét telt el belőle..:)
De természetesen nem felejtettem el, majd valamikorra beidőzítem. Ha marad pénteken a klubnap, biztos tudok majd menni. Csak most itthon is van modellesemény, és az leköt.:) Köszönöm a dícséretet.:)