Köszi Minco a videót, és igen szeretem az ilyen dolgokat! Igaz már az elsőképkocka sem stimmel és akkor még a többi! ;-) Ugyanis én nem 7:00 kor kelek, hanem jó esetben 5:00 kor, szóval, szép és csodálatos világot látunk, látok a szememmel, csak éppen az én esetemben ez full sci-fi kategória, de majd talán egy másik életben!;-)
A verseny lebonyolítása: A 2órás mezőnnyel indulnak egyszerre, ami lehetőséget ad arra, hogy mindkét futamban nevezzenek. A versenyzőknek nevezni kell a 2 órás és a 4 órás futamba. A leintés a tavalyi béri futam szerint lesz, a 2 órás futam leteltével mindenkit leintünk, de a 4 órás páros verseny résztvevői folytatják a versenyt. A párok közül az a tag aki folytatja, tovább megy, a másik tagja a párnak kiáll a boxba és felragasztja a versenyben lévő párja rajtszámát. Ez után a páros verseny szabályai szerint úgy cserélnek, ahogy akarnak. Akik mindketten mentek a 2 órásban is, azoknak hátrányuk van, de ezt el kell viselnünk, mert különben nem lenne CC sorozat. Mindkettőnek nem kötelező indulni a 2 órásban, de így lesz EC 2 órás eredményük is. A rajtolás az endurocross szabályai szerint lesz lebonyolítva.
Sziasztok ,kaptam egy e-mailt Csikoséktól,mi sajna nem megyünk,másnap lesz az évadnyitó EC futam.
Sziasztok!
Ezúton szeretnénk sok szeretettel megívni Titeket egy kis mulatságra. A hozzánk járó motorosoknak szervezünk bálat. A versenyektől elszakadva, most csak a szórakozásról, jókedvről és a csapat összekovácsolásáról szól. Szakíts időt a barátokra!
Időpont: 2011.03.12 szombat 18:00-6:00 Helyszín: Lakitelek, Motoros Tanya rendezvénycsarnok Belépő: 2500Huf (ami tartalmazza a vacsorát: pörkölt vagy sültestál) + Zenekar Büfé nem lesz. Mindenkinek magának kell gondoskodnia az italfogyasztásról.
Asztalfoglalás és jegy elővétel Nálam. 2011.02.25ig 30/944-6866 Bárkit hozhatsz magaddal.
Add tovább a meghívást! Sajnos nem tudok mindenkit elérni.
még ezt találtuk! de az előzőleg amit felraktunk az jobbnak tűnik.:)
A felfogatása az ott van a miénken is mint ezzen a képen:a lengő villa belső oldalán van hegesztve egy 8-as anya kb. ott lehet ahol a láncvezetőnek az első része van!!!!