Köszi a precíz kijavítást. De azért érjük egy mást úgy is ha nem pontosan utasítás szerint fogalmazunk. Szerintem egyikünk sem utasítás mániás. :-)) Klassz a vonalismereti útmutató! Javasolni fogom átadáson, hogy csináltassanak veled egy új digitális vonalismereti katalógust! :-))))))))
Na ki?Szerintem ugyan az a kollega aki aki a kommunális hulladékot is átadta egyszer egy megtámadhatatlan kollegának azzal a megjegyzéssel hogy VAKÓzni se volt ideje. :-))))))))))
Az írás, egyedisége, és tömörsége alapján, semmi kétség az elkövető személyét illetően. (De, ha egyszer rendben működik minden, akkor minek azt tovább cifrázni?) Ja, és úgy látom azt is felismerted, hogy ez a Btx termeli a gázolajat. Ugye jól látom, hisz ezért készült a felvétel? Bakker már az írásomat is a netre teszik, mi jöhet még ezután.... :)))
Nem kell ehhez grafikus csak kis forda ismeret. Két helyen lehet Btx a bakon.Vagy Mohács vagy Gyékényes.Reggel csak Gyékényes.De azért szép kísérlet volt. :-))) Nagypallal és Harsánnyal beégtem.Ennyi. :-((
Ha színhelyes lenne a kép, és talán egy kicsit a jobb, vagy a bal oldali partoldalt is lehetne látni, vagy talán láthatnám azt hogy a vonóvezeték melyik jelzőhöz van kihúzva, ( ja az előjelzőhöz, mert, csak egy vezeték párt látni), vagy kicsit feljebb emelted volna azt a qrva objektívet,, akkor talán látni lehetne a Villány táblát is. Tippem ezek hiánya, és a színek megváltoztatása miatt a Villány b.j, és a főjelző közötti részen van egy ilyen iszap lefolyás.
A Bézé árnyékából számot, kávézacból jövőt jósolni ÉN nem tudok, de úgy látom van aki erre is képes.
Meglásd bakter ezért még behúzlak a csőbe egyszer én is. A terv már kész, csak hely és idő, kb egy hónap, ja és nem lesz dátumozva, mert ezek alapján a grafikusból megnézik egyesek a fordát, és a menetrendet, és ebből sikert kovácsolnak...
Valóban Gyékényes, és az általad jelölt hely..., bár "bak" azé nem nagyon volt a dzsungelbe, ott kezdődött az erdő, ahol a vasút véget ért... :))) Nekem azt mondták a kettes gurítóra húzzak ki, mert kell a hely, majd szólnak.
Nem voltam amatőr, valamennyi kép dátumozva van, ha akartam volna természetes, hogy kikapcsolom, vagy átszabom a képet, de nem akartam.
"Rutin meg az évek.":))) Csínján a szavakkal, aki a Nagypall vasúti átjárót nem ismeri fel...meg a Nagyharsányt... meg a XI. vágányt. :))) (Azagrafikusbóldolgozikugyeígykönnyebbezértérdekeltasugallathogyhonnanazelképzelés)
Rutin meg az évek.Plusz ott az időpont a fényképen.Így kissé amatőr voltál. :-) Abban időpontban a vezérlőkocsival más bak előtt nem lehettél. Ennyit a kulissza titkokról. De azért szép volt.Gratula!!
És ez a kép, hogy alakult ki benned, ha nem indiszkrét a kérdésem? Mert szeretném én is tudni. Talán telefonos segítség, vagy a közönség, esetleg a számítógépet vetted igénybe? :))) Fontos!!!