a pécsi árkádban: szeptember 24-én Canon gyereknap (termékbemutató) szeptember 25-én Nikon gyereknap, és szervíz Érdekesség, hogy a boltban minden drága, de ha a netes oldalukról rendeljük, akkor olcsóbb, és van pár termék, ami így olcsóbb, mint amit a netes árkeresők is kidobnak, persze ebből nincs túl sok... Tegnap bementem ötdékettőt tapizni, amit elvittek, de vígasztalás képpen elárulták a nyíltnapok dátumát, ami ki is van plakátolva :-)))
Gyerkőc, tegnap voltam odakint utoljára, bőgicséltek, oszt ennyi. Messze voltak, későn jöttek. A napokban nem mék, mert Zrínyi Napok vannak, kedden meg Erdélybe megyek, és rá egy hétre jövök haza. Hogy mi lesz addigra, azt nem tudom.
Idén is lesz október elején madármegfigyelés? Majd érdekelne....
Jóska!
Bőgnek már rendesen? Az autóbaleset miatt kicsit megcsúsztam a munkáimmal, de a jövő hétre szeretném utolérni magam, akkor én is felhívom majd a vadászt és kinézek a területre vele.... Hozzád nem lehet csatlakozni esetleg?
Aszittem, hogy ennyire rád mászott a válság. Csak 40mm f4,5-re telik.... 1/40 sec? A zendákás tripodnak meg se kottyan. Rakéta kilövő állványnak is használták. :)
Itt is teljesen rapszodikus a bőgés tegnap 7bika már 17,20-kor idegelte egymást egy 5ha területen, ma meg két tehénen kívül nem láttam semmit és 8-ig néma csend! De ez remélem átmeneti !!!