Keresés

Részletes keresés

Kymry Creative Commons License 2006.08.04 0 0 712
Nem, sajnos nem olvastam:( Még csak nem is hallottam róluk. Basszus, máshol is ilyen hideg van? EGyedül az északra menő transzferek működnek, mert a déli team-ek egytől egyig meleg takarókba csavarva és teával a kezükben vegetálnak a fénymásológépnek dőlve, ami egyfolytában megy, hogy kicsit melegebb legyen;-P
Előzmény: Lupin's fairy (711)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.04 0 0 711
Itt senki se olvasta az Emberrablókat meg a Catrionát? Mindig csak a Kincses sziget, na majd rákérdezek Aribethnél, tele van skótokkal, talán ő olvasta ...:)))

Előzmény: Lupin's fairy (710)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.04 0 0 710

Olyan ,mint Colin Campbell, a Vörös Róka!!!........ Le vele, éljen Alan Breck Stewart!:))))
Előzmény: Kymry (709)
Kymry Creative Commons License 2006.08.04 0 0 709
Ugye, hogy áruló? Aki nem képes harcba menni, mikor szólítja a haza becsülete?:DDDD
Előzmény: Hélia (708)
Hélia Creative Commons License 2006.08.04 0 0 708

Figyelmetlen voltál, Hugh semelyik oldalon nem harcolt! :-)

Csak nem gondolod, hogy Házt meghatják olyan dolgok, mint hazafias érzelmek? :-P

Előzmény: Kymry (706)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.04 0 0 707

Hát már megint megnéztem ezeket a skót klánokat (lehet, hogy Aribeth mániája fertőző?) de Laurie nincs a családnevek között:(... van viszont Lawrie ők a McLaren klánhoz tartoznak és ilyen a tartanjuk

és ez a címerük

Előzmény: Kymry (706)
Kymry Creative Commons License 2006.08.04 0 0 706

Én azon röhögtem, hogy Hugh skót! Az áruló, nem rossz oldalon harcolt a háborúban?;-P

Arthur Dentre nekem nem volt jelöltem, mert az egyetlen ember, akire számomra ráillett a leírása, sajnos nem színész, hanem sportoló. Úgyhogy mindegy volt, ki játssza, de Ford szerepére azért tudtam volna bökni valakit:)

Előzmény: Lupin's fairy (704)
Kymry Creative Commons License 2006.08.04 0 0 705
Nem, hanem aki azt írta, hogy az Wilson:)
Előzmény: Lupin's fairy (701)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.04 0 0 704

Vááá enyém volt a 700-as:))))))

Benéztem az oldaltokra- szavaztam is ahogyrendes kislányhoz illek, eza tudjátok, hogy király! Majd lepadlóztam, amikor olvastam, hogy régész és még antroplógus is -durva!

És ő lett volna Artur Dent? - azt megnéztem volna (bár nekem más jelöltem volt), de Carry mint Zaphod *fanyalog* nem is tudom, hogy egy olyan szerepre, mint egy kétfejű  teljesen dilis létforma miért nem Gary jutott az eszükbe, rászabott szerep (nagyon szexi és teljesen őrült)!!!  *kicsit monomániás*

FeanorB Creative Commons License 2006.08.04 0 0 703

én a vizsgálós álmom óta nem álmodtam vele...:)))) úgy látszik, annyit kaptam, oszt kész :))

sztem az egy női láb, tuti!! :)) bár tényleg lehet, hogy a Foxnál, az izgalom fokozására direkt egy olyan jelenetből szúrtak be képet, aminek semmi köze sincs a dokiékhoz :)))))  volt az a rész, mikor a házaspár szerepjátékos szexet űzött, azt hittem az elején ,hogy mivaan, ez nem is a House sorozat, mivanmá, betettek vmi b-kategóriás ákciófilmet?? aztán persze leesett, mi van, mikor a "betörő" elkezdett fulladozni :DD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (702)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.04 0 0 702

:-DDD

Ahogy mondod, még annyi, de annyi HOT hely van, ahol ezeknek szexelniük kéne...ez a téma kifogyhatatlan. :-) Örülök hogy tetszett, azt hiszem, mindhármunk nevében mondhatom, hogy mi is élveztük az írást! :-)

Nekem meg már kezdődnek a szexi álmaim a Dokival, tegnap éjjel már elkezdődött, húúú, de izzasztó volt, végre nem olyanokkal álmodok, akiktől rosszul vagyok...

Előzmény: Lupin's fairy (700)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.03 0 0 701

Már úgy érted az a nő a trailerben?:))))))
Előzmény: Kymry (698)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.03 0 0 700

Húúúúúúúúú most végeztem vele, állat volt, hiába nagyon tud ez a Greg (látom mindenkit jól beindított) én is más szemmel nézek mostantól a zuhanyozóra, meg a kanapéra! De még annyi bútor van.....és ott a szőnyeg, meg a konyhapult...
Előzmény: Desperate HOUSEwife (695)
Pelle381 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 699

Igen, elképzelhető, hogy valamelyik rész eleji intróban lesz ez a totál vadidegen nő egy totál vadidegen pasival, aki majd rosszul lesz, és Háznál köti ki a kórházban:-)))) 

Előzmény: Desperate HOUSEwife (696)
Kymry Creative Commons License 2006.08.03 0 0 698
Nem én voltam;-P
Előzmény: Desperate HOUSEwife (697)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.03 0 0 697

Ja igen, és a slusszpoén: a hosszas elemezgetés végére valami elmeháborodott beírta, hogy "I think it's Wilson."

:-DDDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (696)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.03 0 0 696

Na, ez vicces, ugye itt is volt téma, hogy ki a fene lehet a trailerben az ágyra roskadó nő, meg bizonyos nemzetközi fórumokon is ezt elemzik napok óta, nem normálisak az emberek... :-) Na, most a képen szereplő LÁMPÁT használják bizonyítéknak, mert:

Ez a 2. kép ugye a Humpty Dumptyból van, HÁZkutatás Cuddynál, ez az ő hálószobája, és valóban ott van a  lámpa!!! :-D Mondjuk szerintem simán lehet, hogy csak a kellékes volt figyelmetlen, hogy 2 teljesen különböző szobába, két teljesen különböző jelenetbe berakta ugyanazt a lámpát...mindenesetre vicces, mennyire "elvetemültek" tudnak lenni az emberek. :-) Ez erősen emlékeztet arra, amikor a Lostban egyetlen tárgynak a jelenlétére épültek komplett elméletek, és kiderült, hogy a kellékes bénázta el, és egyszerű hiba volt... :-D Állítom itt is kiderül majd, hogy a nő csak egy beteg, és totál lényegtelen az egész. :-P
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.03 0 0 695

Akkor katt ide, mert felnyomtam az egészet a fanfiction meüpontba!

http://hughlaurie.fw.hu

Ezzel azt hiszem, súlyosan 18+ -ossá tettem az oldalt.... ;-)))

Előzmény: Csillagkutya (693)
Kymry Creative Commons License 2006.08.03 0 0 694
Fenn van a hughlaurie.fw.hu-n, tegnap óta:)
Előzmény: Csillagkutya (693)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.08.03 0 0 693

Megkaphatnám a végét a ficnek? addig olvastam, h a csak Gregnek szólította :DDDD

És itt is nagy gratula Csajok, mert nagyszerűt írtatok, fergeteges lett!!! :DDD Imádtam amit eddig olvastam, már csak a befejezést nem láttam még :DDD

Előzmény: FeanorB (691)
Kymry Creative Commons License 2006.08.03 0 0 692

Jó gyorsan kész lett ez a fic:) Én imádtam! És nagyon tetszik a befejezése, ha ez a befejezése, de sztem ha folytatjátok, akkor új cím alatt, jó? Mert ez szerintem így tökéletes.

Tegnap sem láttam a dokit (volt helyett Schumacher and co.), meg jövő héten sem fogom (Franz Ferdinand -yeah!). Vazz, lesz már egyszer egy szabad szerdám? Nem baj, szeptembertől vasárnap reggelente lesz Háznézés:D

Előzmény: FeanorB (691)
FeanorB Creative Commons License 2006.08.02 0 0 691
candy, beus, elküldtem a befejező részt, illetve majd még lehet folytatni, hiszen nem ásó kapa nagyharang :DDD
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.02 0 0 690

de miért raknának bele futó embert, ha nincs vmi nagyobb jelentősége? :DDD

Ez minden kombináció alapja! :-DD

Engem is a NIKE cipő gondolkodtatott el egyébként...House FUT, azért ez önmagában is mennyire abszurd... :-)

Előzmény: Csillagkutya (689)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.08.02 0 0 689
Mintha Nike cipő lenne a közeli képen, lehet, h House :DDD Bár a szemből fényképezett képen meg olyan kerek a feje :DDD ki tudja. Na de miért raknának bele futó embert, ha nincs vmi nagyobb jelentősége? :DDD
Előzmény: Desperate HOUSEwife (688)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.02 0 0 688

:-))) A pasi amúgy a Szex és NY-ban is játszott, tehát ideális sorozatfeje van. :-) Láttam, hogy a mi fórumunkon is reklámoztad, nevermind, oda is beírtam ezt. :-)

Egyébként a hughlaurie.net kikockázta a House trailert, legalábbis csinált screencapeket a kérdéses jelenetekről, de továbbra is azt mondom, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy az ágyravetődős nő Lisa-e vagy sem. A szoba mindenesetre nem az a szoba, ami a Humpty Dumptyban volt, de hát ki mondta, hogy az ő lakásán van ez a jelenet? :-)

Abban biztos vagyok, hogy a vízbeugrós pasi nem Hugh, viszont van egy futó is, na az már erősen elgondolkodtat...

Jaj, azok a trailerek, amikből semmit nem lehet kibogarászni, szeressem őket... :-P

Előzmény: FeanorB (687)
FeanorB Creative Commons License 2006.08.02 0 0 687

jáááj, akkor ezt jól elnéztem! a fenének játszik benne ez a pasi, aki a háuzban is játszott!!! mentségemül szolgáljon tán az, hogy abszolút hang nélkül néztem, szal nemtom, mit pofáztak benne...ráadásul a csajra tök azt hittem, hogy cameron!

:)) nem baj, bereklámoztam már harminchét oldalon...:DDD szőke nő esete..:DD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (684)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.02 0 0 686

Ki esett le az ágyról?

Na, ez a háuzos 3. évados spekulációk egyik fő témája fórumokon, jó sokat agyaltak rajta az emberek, és elég sokan azon a véleményen vannak, hogy Cuddy. Szerintem meg ennyiből totál kivehetetlen. :-P Mindenesetre beindította az emberek fantáziáját a dolog, hogy tök olyan, mintha megkönnyebültem rávetné magát az ágyra, biztos miután szexeltek egy jót, stb,stb...aztán meg majd kiderül, hogy az nem is Kád, hanem egy beteg és rohadtul lényegtelen a sztori szempontjából. :-D

Feanor! Mikor lesz új fejezet??? Én már annyira várom, olvasni akarom, és fel akrom rakni a honlapra!!!!

*türelmetlen*

Előzmény: Lupin's fairy (680)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.02 0 0 685
Én ezzel a hajjal alig ismertem fel, rettenetesen előnytelen neki. Na nem mintha amúgy is olyan nagy szépség lenne... :-P
Előzmény: Csillagkutya (674)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.02 0 0 684
Ez egy House ÉS Standoff promó, a Standoff a FOX új sorozata, ami a House után lesz majd Amcsiban, gondolom, azért reklámozzák őket együtt, hogy a nézők ne kapcsolják ki a tévét a Doki után, hanem nézzék meg egy az FBI-os sorit is. Egyébként a Ron Livingston-os jelenetek a Standoff-ból vannak, a House promó meg ugyanaz, amit eddig is láthattunk, csak kiegészítve a Standoff-fal. Házból azt hiszem, csak az az egy jelenet az új, ahol fejbedobja Chase-t a labdával. :-)
Előzmény: FeanorB (665)
FeanorB Creative Commons License 2006.08.02 0 0 683
és persze ugyenezt kérdezhetném kegyed Pitonos-Háuzos ficéről, illetve a Fények folytatásáról!!! ne légy mán kotlóstyúk, szvíthárt! a nép már eleped!!!
Előzmény: FeanorB (682)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!