Keresés

Részletes keresés

Franz Ferdinand Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1848
Senkinek nem tűnt fel, hogy a magyar nyelvben nem azt mondjuk, hogy "faluk", hanem "falvak"!!!???
Alez Frankie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1846

Ez a kormány egyszer nemet mondott az önhibájukon külföldre szakadt magyarokra. Egyetértek azzal, hogy erősítjük a székelyekben a hitet, hogy a mi véreink.

Előzmény: attilaistvan (1835)
CyClotroniC Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1845
Én csak azt nem értem, hogy ki a fenét érdekel még Kádár János. Komolyan nem értem ezt a fajta gondolkodásmódot. A legutóbbi foci EB idején volt egy olyan része a közvetítésnek, amikor híres embereket kérdeztek arról, hogy ki kinek szurkol. Egy nagyon megmaradt bennem. Szikora Robi kijelentette, hogy nem szurkol senkinek, de a franciák essenek ki minél hamarabb. Riporter megkérdezte, hogy miért, és azt a választ kapta, hogy Trianon miatt... Mégis mi köze van annak a 11 pályán rohangáló szenegáli születésű színesbőrű srácnak, a 80 éve történtekhez? Ettől mászok falra... 2006 van és nem a rendszerváltás előtt élünk...
Előzmény: Törölt nick (1833)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1844

"lakáshoz jutási esélyeit lenullázta"

mi épp az utolsó pillanatban vettük fel a hitelt, szörnyűlködve hallgattuk barátanktól a beszámolóikat az un. "fészekrakó" feltételeiről. Nekünk még mákunk volt.

Előzmény: Törölt nick (1823)
hócipő Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1843

1./ A puccs nem törvényes

2./ Kispofád az akivel libát hajtottál a folyóparton.... amúgy.

Előzmény: Törölt nick (1767)
boci boci tarka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1842
Ezt meg honnan vetted?
Előzmény: Törölt nick (1831)
slowmotion Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1841

ugyan, nem volt az 10. OV is megmondta. mindig csak egyet használt.

ebben mondjuk speciel igaza is volt. még nem klónozták - legjobb tudomásom szerint. a brunei szultán is csak egy kocsit használ, hiába van tele a garázsa Rolls-Royce-okkal meg Bentley-kkel :D

Előzmény: Macsek-007 (1830)
csipkefa Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1840

Szerintem a vallás, abban a formában, ahogy ma ránk akarják eröltetni, egy nagyon sötét dolog.

Ha meggyónod a bűnöd, és imádkozol felmentenek, de nem is tehetsz a bűnödről, mivel Istem elrendelése minden. Hol van ebben az ember, az akarat, a saját döntés??

Előzmény: Törölt nick (1833)
meki Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1838
a kereszténység egyáltalán nem a mea culpázásból áll, erre egészen tökéletes példa a Tékozló fiú története.
Előzmény: csipkefa (1820)
Alez Frankie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1837

Kedves Derek barátom!

Látod, hogy máris 220 a vérnyomásod. A kisfiamozás nem egy kategória, amikor a barátomnak szólítalak, így kérlek ezt a megszólítástvhagyd meg annak az embernek, aki tisztességben felnevelt. Nem vagyok démon, mezei jobboldali szavazó vagyok. Mondom: nem én vagyok a démon! De biztosan felnő majd az enyémnél értékesebb generáció is a remek oktatáspolitikának köszönhetően... Majd őket kisfiamozhatod. Talán megúszod, hogy nem vernek pofán.

Előzmény: Derek (1818)
attilaistvan Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1835
És ezzel te egyet értesz? Mi köze a magyarokhoz?
Előzmény: Alez Frankie (1822)
hócipő Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1834

Elismerem, hogy Orbán vesztett:-))

De Fletó akkor sem puccsal került oda... ezt meg Te ismerd el:-)))

Előzmény: Calvano (1769)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1833

Egyik bűn nem menti a másikat, engem keményebben érint Kádár János és szellemi örököseinek bűnei, mint a klérus bűnei, a helyzet pedig az, hogy kis hazánkban szerény véleményem szerint ez a többségre is igaz.

Előzmény: derant (1819)
csipkefa Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1832

naggyon helyesen tetted, azér van az ember kétfélére kitalálva, hogy éljen vele, nem??

Előzmény: Derek (1828)
Macsek-007 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1830
Nem volt ez vita! Nem tudom melyik félt annyira a mai naptól, hogy az okos lány módjára szervezte meg a mai napot, így aztán volt is vita meg nem is.

Orbán nem vállalta a vitát, nem reagált Gyurcsány szám adataira, nem lehet őt a tényekkel szembesíteni, mert ő nem foglalkozik a tényekkel. Egyszer egy Moldova könyvben olvastam: egy politikus kérdezi a beosztottját:
- Hogy is hívják azokat a dolgokat, amiket csak olyan nehezen tudunk letagadni?
- Tényeknek, Fülöp.

Ráadásul Orbán a szemünkbe hazudott.

Az is tetszett, amikor a "panelprolit" kikérte magának, meg letagadta a magánhasználatra tartott 10 autót.
csipkefa Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1829

na, most is mondta, hogy nem telt le, de nagy ügyesen a vissza gombra kattoltam, és így nem vesztem el a rengetegben, mint ábel:))

Előzmény: Törölt nick (1824)
Derek Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1828
Az meg csak hagyjan de amikor jonnek azzal,hogy ne paraznalkodj ,na onnantol nekem aztan hirdethetnek barmi mast,mikor paraznalkodni a legkellemesebb tevekenyseg .Valamikor eppen ezert szakitottam a szent anyaszentegyhazzal ,mert en a miseken is a csajszikat neztem a minisztransruhabol.
Előzmény: csipkefa (1820)
derant Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1826

A jobboldali Orbán vezette kormány rendezésében!

Külömben ha valaki ezt így veti fel akkor a saját pártársát nevezi csalónak magát pedig szintén ledekralálja hiszen a megfigyelőt Ők küldték oda.

Előzmény: Törölt nick (1817)
csipkefa Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1825

Na, végre egy normális ember!

Ha leverted a bögrét, hülye voltál, de nem a világ dőlt össze, bögre van még ezer, nem?? Mért kell mindig bűnöst keresni? Talán azért, mert a nagy szeretettől fűtött keresztény vallás eleve bűnösnek mond ki minden halandót

Előzmény: CyClotroniC (1814)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1824
hát igen, elég nehéz feladat egy gyorsan pörgő topic-ban nem elveszni, a várakozási időt azt nem tudom, de minden hozzászólásnak van egy olyanja, hogy "Előzmény:" a kettőspont utáni részre kattintassz, akkor láthatod az előzményeket, feltéve, ha mindenki a "Válasz"-szal válaszolt.
Előzmény: csipkefa (1795)
Alez Frankie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1822
A 23 millió Magyarországon munkát vállaló román állampolgár egy hányada miatt.
Előzmény: attilaistvan (1815)
slowmotion Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1821
az egészben az a vicces, hogy ha valóban történt volna ilyesmi, akkor lehetne a legnagyobbat röhögni a jobboldal vezető pártján. elkezdik saját embereikkel feltölteni a bizalmi posztokat, és mégis felsülnek. ezt te sem gondolhatod komolyan...
Előzmény: Törölt nick (1817)
csipkefa Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1820

Csak megjegyzem, hogy voltam elsőáldozó, hittanra is jártam, de képtelen vagyok hinni egy olyan valamiben, vagy valakiben, akit Istennek hívnak, főleg, hogy rám akarják eröltetni a hitet. Ami miatt a legjobban idegenkedem tőle, az az, hogy eleve bűnösnek születtem. Nem igaz, és most sem vagyok bűnös, nem érzem magam annak és nem vagyok hajlandó ebben a szellemben élni.

Előzmény: meki (1808)
derant Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1819

Ejnye ejnye!

Hát a szent inkvizíció?

Minden országban meg volt az inkvizítori rend mely a saját népét gyilkolta.

De említetted K.J.

Akkor említsük a pápákat akik az első időkben házasemberek voltak, a főúri családokból kerültek ki és pénzért vásárolták meg a pápaságot. Majd ezt követően és folytatólagosan bizonyítottan gyilkosságokon keresztül szerezték meg a hatalmat.

Jelenleg pedig biztos Te is olvostad igen sok pedofil bűncselekményre derül fény és a papság eltusolja nem akarja hogy bíróság előtt feleljen ezekért a bűnökért.

Elvétve ami már nagyon kényelmetlen kerülnek nyilvánosságra a tettek.

Előzmény: Törölt nick (1802)
Derek Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1818
Kisfiam en szadista vagyok nem szocista nekem hiaba jossz az ilyen kedvencz miniszterelnokoskodessel.  Nekem teljesen mindegy ki kit tart jobbnak a zorbant,vayy a gyercsellanyt,en szadista vagyok.
Előzmény: Alez Frankie (1810)
Alez Frankie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1816
Bocs, állandóan a jobboldaltól féltek...
attilaistvan Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1815
tudom buta vagyok srácok de a fidesz gyülésen miért énekelték el a székely himnuszt?
CyClotroniC Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1814
Nekem is ez a kedvenc mentalitásom. Ha valaki lever egy csészét a polcról, akkor nem ő a hibás, hanem az, aki odatette... Egyáltalán azt sem értem, hogy minek "hibás"-t keresni : )
Előzmény: csipkefa (1809)
Derek Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1813
Mi? hol irtam en a februari forradalomrol ami amugy 17-ben volt es nem MO-on.En a 19-es mo-i kommunrol irtam
Előzmény: Törölt nick (1806)
slowmotion Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1812

mindig szerettem az értelmes hozzászólásokat.

azt mondd már meg, mi a bajod neked pl. az szdsz-szel? megvertek, lehugyoztak, vagy mi? én sem kedvelek egy-két politikai tömörülést, de kettőnk között megvan az a különbség, hogy a saját (nem szalonképes) véleményemet nem osztom meg másokkal.

vagy tényleg csak és kimondottam velem lenne a baj?

Előzmény: Törölt nick (1800)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!