Ez a kormány egyszer nemet mondott az önhibájukon külföldre szakadt magyarokra. Egyetértek azzal, hogy erősítjük a székelyekben a hitet, hogy a mi véreink.
Én csak azt nem értem, hogy ki a fenét érdekel még Kádár János. Komolyan nem értem ezt a fajta gondolkodásmódot. A legutóbbi foci EB idején volt egy olyan része a közvetítésnek, amikor híres embereket kérdeztek arról, hogy ki kinek szurkol. Egy nagyon megmaradt bennem. Szikora Robi kijelentette, hogy nem szurkol senkinek, de a franciák essenek ki minél hamarabb. Riporter megkérdezte, hogy miért, és azt a választ kapta, hogy Trianon miatt... Mégis mi köze van annak a 11 pályán rohangáló szenegáli születésű színesbőrű srácnak, a 80 éve történtekhez? Ettől mászok falra... 2006 van és nem a rendszerváltás előtt élünk...
mi épp az utolsó pillanatban vettük fel a hitelt, szörnyűlködve hallgattuk barátanktól a beszámolóikat az un. "fészekrakó" feltételeiről. Nekünk még mákunk volt.
ugyan, nem volt az 10. OV is megmondta. mindig csak egyet használt.
ebben mondjuk speciel igaza is volt. még nem klónozták - legjobb tudomásom szerint. a brunei szultán is csak egy kocsit használ, hiába van tele a garázsa Rolls-Royce-okkal meg Bentley-kkel :D
Szerintem a vallás, abban a formában, ahogy ma ránk akarják eröltetni, egy nagyon sötét dolog.
Ha meggyónod a bűnöd, és imádkozol felmentenek, de nem is tehetsz a bűnödről, mivel Istem elrendelése minden. Hol van ebben az ember, az akarat, a saját döntés??
Látod, hogy máris 220 a vérnyomásod. A kisfiamozás nem egy kategória, amikor a barátomnak szólítalak, így kérlek ezt a megszólítástvhagyd meg annak az embernek, aki tisztességben felnevelt. Nem vagyok démon, mezei jobboldali szavazó vagyok. Mondom: nem én vagyok a démon! De biztosan felnő majd az enyémnél értékesebb generáció is a remek oktatáspolitikának köszönhetően... Majd őket kisfiamozhatod. Talán megúszod, hogy nem vernek pofán.
Egyik bűn nem menti a másikat, engem keményebben érint Kádár János és szellemi örököseinek bűnei, mint a klérus bűnei, a helyzet pedig az, hogy kis hazánkban szerény véleményem szerint ez a többségre is igaz.
Nem volt ez vita! Nem tudom melyik félt annyira a mai naptól, hogy az okos lány módjára szervezte meg a mai napot, így aztán volt is vita meg nem is.
Orbán nem vállalta a vitát, nem reagált Gyurcsány szám adataira, nem lehet őt a tényekkel szembesíteni, mert ő nem foglalkozik a tényekkel. Egyszer egy Moldova könyvben olvastam: egy politikus kérdezi a beosztottját: - Hogy is hívják azokat a dolgokat, amiket csak olyan nehezen tudunk letagadni? - Tényeknek, Fülöp.
Ráadásul Orbán a szemünkbe hazudott.
Az is tetszett, amikor a "panelprolit" kikérte magának, meg letagadta a magánhasználatra tartott 10 autót.
Az meg csak hagyjan de amikor jonnek azzal,hogy ne paraznalkodj ,na onnantol nekem aztan hirdethetnek barmi mast,mikor paraznalkodni a legkellemesebb tevekenyseg .Valamikor eppen ezert szakitottam a szent anyaszentegyhazzal ,mert en a miseken is a csajszikat neztem a minisztransruhabol.
Ha leverted a bögrét, hülye voltál, de nem a világ dőlt össze, bögre van még ezer, nem?? Mért kell mindig bűnöst keresni? Talán azért, mert a nagy szeretettől fűtött keresztény vallás eleve bűnösnek mond ki minden halandót
hát igen, elég nehéz feladat egy gyorsan pörgő topic-ban nem elveszni, a várakozási időt azt nem tudom, de minden hozzászólásnak van egy olyanja, hogy "Előzmény:" a kettőspont utáni részre kattintassz, akkor láthatod az előzményeket, feltéve, ha mindenki a "Válasz"-szal válaszolt.
az egészben az a vicces, hogy ha valóban történt volna ilyesmi, akkor lehetne a legnagyobbat röhögni a jobboldal vezető pártján. elkezdik saját embereikkel feltölteni a bizalmi posztokat, és mégis felsülnek. ezt te sem gondolhatod komolyan...
Csak megjegyzem, hogy voltam elsőáldozó, hittanra is jártam, de képtelen vagyok hinni egy olyan valamiben, vagy valakiben, akit Istennek hívnak, főleg, hogy rám akarják eröltetni a hitet. Ami miatt a legjobban idegenkedem tőle, az az, hogy eleve bűnösnek születtem. Nem igaz, és most sem vagyok bűnös, nem érzem magam annak és nem vagyok hajlandó ebben a szellemben élni.
Minden országban meg volt az inkvizítori rend mely a saját népét gyilkolta.
De említetted K.J.
Akkor említsük a pápákat akik az első időkben házasemberek voltak, a főúri családokból kerültek ki és pénzért vásárolták meg a pápaságot. Majd ezt követően és folytatólagosan bizonyítottan gyilkosságokon keresztül szerezték meg a hatalmat.
Jelenleg pedig biztos Te is olvostad igen sok pedofil bűncselekményre derül fény és a papság eltusolja nem akarja hogy bíróság előtt feleljen ezekért a bűnökért.
Elvétve ami már nagyon kényelmetlen kerülnek nyilvánosságra a tettek.
Kisfiam en szadista vagyok nem szocista nekem hiaba jossz az ilyen kedvencz miniszterelnokoskodessel. Nekem teljesen mindegy ki kit tart jobbnak a zorbant,vayy a gyercsellanyt,en szadista vagyok.
Nekem is ez a kedvenc mentalitásom. Ha valaki lever egy csészét a polcról, akkor nem ő a hibás, hanem az, aki odatette... Egyáltalán azt sem értem, hogy minek "hibás"-t keresni : )
azt mondd már meg, mi a bajod neked pl. az szdsz-szel? megvertek, lehugyoztak, vagy mi? én sem kedvelek egy-két politikai tömörülést, de kettőnk között megvan az a különbség, hogy a saját (nem szalonképes) véleményemet nem osztom meg másokkal.
vagy tényleg csak és kimondottam velem lenne a baj?