A buszos sztorira emlékszem, akkor meg is sérültem, az egyik legionarius, halált megvető bátorsággal, a metszőfogával támadta meg a sípcsontomat... Azért a sípcsontomat, mert már annyira be voltam baszva, hogy elrántottam a foga elől a lábfejemet... Napokig fájlaltam basszus...:(
Amiről Te beszélsz azt már leírták,hogy a 2010-es év eleji kupavisszavágó volt.
Azt a buszt finanszírozta a Czeglédy,akkor volt szopatás a kamionos pihenőhelynél,akkor volt rendőrkordon.
Az ütés-váltás 2007-2008 környékén volt,de ezt a basketfan jobban tudja.
A szolnokin akkor nem voltam ott,az itthoni meccs után a busznál meg 2 méterre tőlem csapták szét az egyik társatok (szemüveges) orrát,bár ott többen kaptatok.
Nem úgy mondták,nem úgy írták ... ott voltam és láttam ... a szemeim meg kurva jók :)
Ez persze nem jelent semmit,csak a pontosítás miatt írtam.
Frankdrebin és Baketfan olyan jól összefoglalta amúgy az egészet hogy azokhoz kiegészítés sem kell ... ha azokat a sorokat nem értitek meg akkor menthetetlenek vagytok de komolyan.
Úgy megnéztem volna Én is, ahogy a mangalica vezetésével, az a 20 kisgyerek átverekedi magát a rendőrkordonon, beterrorizál 2000 szolnokit, és elveszi a sörüket...:))
Ha jól emlékszem a 2007-2008-as bajnokságban a klub, vagy Czeglédi által finanszírozott busszal voltatok. Rendőrkordon stb. Nem tudom milyen ütés-váltásról beszélsz????
Az a 2010 eleji kupameccs visszavágóján volt, asszem onnan származik a minden szolnoki kezdetű trágár dal (mivel a szolnoki körgyűrün történt a turné ezen momentuma, amíg a busz bevárta a személyautósokat, mert onnan rendőri felvezetésünk volt).
Annak idején egy kicsit túl lett dimenzionálva ez az eset szerintem.
Itt tényleg az a durva, hogy minek emberkednek sokan. Alig van táboronként 7-8 valóban odaállós emberke, ott is 90%-ban nem egy súlycsoport.
Mert mondom a 2008-as Falcos brigád odaver bárkinek, de ha meg a mostani B-közepet nézem, akkor ők meg kb senkinek...
Ami tőletek gusztustalan volt az a Zsákolj Tibi rigmus a meccs elején, nem emlékszem, hogy mondjuk a Falcosok Patkányoztak volna Pakson, ugyanilyen alkalommal...
A dobverővel meg önmagatokról kialakított mindig a csapat mellett állunk image-t romboltátok le...
Számomra örömteli, hogy ennyire nyitottak falkóéknál a kreatívitásra, ennyire számontartják kinek milyen zászlója van és ha már maguknak nem csinálnak , akkor legalább a vendégektől elvárják.
Sajnos válság miatt a miatt az új két rudasok száma csökkent, mert ahhoz dupla annyi rúd kell mint az egy rudasokhoz.
Itt most azért főleg egymásnak válaszolgattok olyan dolgokra reagálva, amiket szerintem nem állítottunk. Balhéról senki nem beszélt a részünkről. Mi most vagyunk összeállva? Ha figyeled az eddigi évet, és önkritikus is vagyok, akkor ilyet biztosan nem állítanál és mi sem állítunk. Sőt... Ha az elmúlt öt év Szombathely-Szolnok párharcot nézzük, ez volt talán a legkevésbé érzelmektől fűtött, és az egyik leggyengébb is részünkről. Sima vereség. Nem kell itt összehasonlítgatni senkit szerintem, mert ma egyik kosártábor sincs topon. Sajnos...Ha viszont a látványokat nézzük visszamenőleg, akkor sajnos kevés készült Szolnokon kívül, és ez tény. Talán erre gondoltak az első helynél, amit előszerettel idéztek. Lehet hogy régiek a drapik, rudasok, de vannak és nekünk fontosak:) Ez nem mérték, csak jó lenne ha más is aktívabb lenne a lelátón, mert úgy azért látványosabb lenne a dolog. Gondold el milyen a többi ha szerintetek mi vagyunk a top1! :)
Amikor 2 alkalommal orrba lettetek csapkodva Szolnokon és menekülés közben sörös üvegeket dobáltato az nem is számít, arról nem írunk...
Telesírtátok akkor a netet, hogy ekkora állat brigádot, ami szétszedett benneteket hazai pályán még nem láttatok és hogy mekkora parasztok a Falcosok.
Amikor 4-en voltatok Szombathelyen akkor mi volt???
Mindenkinek vannak szar napjai, de Ti most vagytok a toppon elvileg, aztán lenyomtok egy ilyen szettet??? Siralmas!
Én tényleg tisztelettel vártalak Titeket, mert voltam néhány szolnoki túrán és tényleg irigyeltem mindig ahogy megőrül az egész csarnok, meg nyomtatok jó szurkolást már Szombathelyen is, de Magyarország saját maga által hirdetett Top1 kosaras brigádjától ez siralmas volt.
Egymással veszekedtek, 0 hang, amikor a műbalhé van, az előtte legnagyobb mutogató a szektor legtávolabbi pontján marad, dobverőt dobtok a saját csapathoz...
A kétrudasban tényleg verhetetlenek vagytok, erről nem is lehet vitázni, még talán azt is meg merném kockáztatni, hogy európai szinten is nagyon komoly kétrudasaitok vannak, amelyek igaz nem mindig újak, de úgy van ezzel az ember, mint egy klasszikus jó filmmel, minél többet látja, annál jobban megszereti :)
Amúgy én úgy gondolom, hogy itt nem nagyon volt a falco tábor az olajjal összehasonlítgatva, bár lehet, én valamit rosszul olvasok, de asszem a 4757-es hozzászólást nem egy falco szurkoló írta, és csak arra készült néhány reagálás. Főleg a kétrudasok és lengetők, kreativitással és a hazai kosárlabda életben betöltött szereppel történő összevetése okozott nálam nagyon komoly röhögést, de tényleg bocs érte, mert kezdek rosszmájú lenni.
De lehet, hogy az én figyelmemet elkerülte valami, és itt tényleg egy csomó hsz. van valahol a két szurkolótábor összehasonlításáról, akkor bocs.
Majd akkor hasonlítsd össze a Falco tábort az Olajjal ha - távolmaradásotok okán - nem hivatkoztok vallási ünnepekre. Meg ha lesznek ötéves kétrudasaitok meg zászlótok mert ötnaposak sincsenek.
Most komolyan egy olyan táborral vitatkozunk, aki maga szerint a legnagyobb, de 5 éves zászlókkal rohangászik?? Szép látványos, de a nagy tábor 0 hangerővel nyomta le ez a meccset... Persze mondjuk sokan olyan részegek voltak, hogy szerintem nem tudták, hogy ez hazai vagy idegenbeli meccs lesz...
Mondjuk az humoros volt, hogy a legnagyobb mutogató hülyegyerek a "balhé" kirobbanásakor maradt a szektor legtávolabbi pontján...
A kopasz dagadt meg a kifordított kétrudasával...
Egymással veszekedtek, dobverőt dobtok a saját csapatotoknak ez a top1 tábor?? LOL!!
Ti elvileg most vagytok összeállva, hát nem akarok kötekedni, de ennél mi 2008-ban kb 10x nagyobb összeállást mutattunk be...
Már sokszor elmondta itt mindenki, hogy a Falco-táborban generációváltás van, a B-közép tele van 13-14 éves gyerekekkel akik szívvel-lélekkel szurkolnak, de egyelőre még semmilyen utcai vagy csarnok beli támadást nem fognak csinálni. Sőt később sem a törvények miatt...
Akik meg bármilyen keményebb ütközetben benne lennének, azok már csak a legvészesebb esetben fognak odaállni, de kezdeményezni nem fognak (ez volt Körmenden 2008-ban is, meg előtte Szolnokon).
Már sokszor el lett mondva, hogy a Falco meccsen a legütősebb, legkeményebb arcok a vendég kispaddal szemben a legszélső mobillelátón illetve azon mobillelátó felett támaszkodnak. Ők már nem fognak semmilyen balhét kezdeni, de ha kell megvédik magukat ennyi...
Ezt a szájkaratét meg ne nevezzük már balhénak ami szombaton volt. Ahol 4-5 biztonsági őr vissza tud tartani 15-15 embert az műbalhé semmi más...
A Falco-Körmend meccs meg azért is lett nyugodtabb amit Zizou mondott, plusz végre nincs szájkarate vissza fog mindenki minden egyes hülyét aki provokálni akar. Mi Falcosok is szerintem rájöttünk arra, hogy felesleges küzdeni a körmendi létszám ellen, mert ezek az "idióták" ha kell tudnak jönni 1500-2000-en is Szombathelyre, ami kurva megbecsülendő. A körmendi arcok akik nem a vendégszektorban ülnek, azok nem akarnak felugrálni ki nem ugrál nem körmendizni stb stb...
De azért megnyugtatok mindenkit, hogy ha ez az Ultrasos dolog 2-3 évvel ezelőtt van, akkor miután Titeket betámadtak, ahogy vezetik ki őket legkésőbb a büfénél már a másik oldalról kapják is az ívet.
Én kurvára nem bánom, hogy a Falco-Körmend szitu nyugodtabb lett, mert annyira szánalmas volt az egész cirkusz... 10 évig ment a szájtépés, az Ultras 1x csinált egy próbát, ott meg rossz emberekbe szaladtak...
Kobe nem volt a Falco egyik volt nagy játékosa. Kobet nem küldtétek el azzal a kamu indokkal, hogy versenysportra alkalma a lába. S Kobe nem szívatott le bennetek azóta többször is.
A Körmendes kérdés zizou barátom, a kétrudasost Drebin válaszolta meg (nem is akárhogy :D), úgyhogy csak egy kis kiegészítés.
A héten az Ultrasos srácot, s minket is lecsicskáztatok a semleges viszony miatt. Nemrég realfan (aki, ha jól tudom Devilses?) fejtette ki a véleményét ezzel kapcsolatban, helyeselve ezt. Akkor a Devils is csicska? Vagy ők már elbírálás alá esnek?
Nem akarok hosszan belemenni, pedig tudnék. A kitiltások óta nem gondoljuk, hogy érdemes volna hazai pályán a csarnokban balhézni. Nem mellesleg, nálunk van a legelszeparáltabb vendégszektor, szóval szinte esély sincs, hogy legyen valami csarnokon belül. Minden ilyen ugrálás műbalhé szerintem, hisz kontakt úgysem lesz, vagy ha igen, be van kamerázva az egész cucc. Én tudom, 25 rugóm bánta a szolnoki kirándulást. Ebből ustawka lesz előbb-utóbb. :D
Jaj a körmendeshez eszembe jutott mégis valami. Sokat változott a megítélésük szerintem Cece halálakor. Amiket akkor csináltak, azok elég nagy dolgok voltak, egy akkor még valóban rivális tábortól.
S a lényeg.
A kosárlabda egy olyan sportág, amit a legmagasabb szinten szinesbőrű játékosok űznek. Nektek is volt nem egy, nem kettő szinesbőrű játékosotok. Most is van egy, aki műmagyar, s átlagban 3-4szer mindig skandáljátok a nevét, sőt MAGYAR válogatott meccsen is az ő neve - egy szinesbőrű játékos neve - hangzott el legtöbbször tőletek. A ti szavaitokkal élve egy szinesbőrű játékost "szopkodtok". Ezek után keltakeresztes zászló mögül szurkoltok? EZEN KÉNE ELGONDOLKODNI! EZ A NEM KICSIT CINKES ÉS NAGYON VÉRCIKI!
Lehet, hogy nem jól érzem, de ennek a hsz-nek enyhén savanyú szőlő jellegét érzem, persze nem a szurkolói produktumotok miatt, inkább , ahogy ez a tegnapi meccs alakult a számotokra, amiatt. Persze lehet igazatok van, és nincs is igazzán jelentékeny dolog a hazai kosáréletben az olaj szurkolókon kívül, és ennek tényleg egy ékes bizonyítéka a kétrudas drapik használata. Az nem csak a szurkolás faszaságát jelzi, hanem a koráréletben betöltött szerepre is komolyan utal :)
A feliratoaitok valóban eredetiek voltak, sőt eredetiek már jópár éve, mindig nagyokat nézünk, hogy már ismét kitaláltátok a 101%-os kétkarost, és tényleg évről évre újnak hat, hasonlóan a darthvaderes drapihoz, amit talán még andrej tyubin és élőben láthatott. Ez tényleg komoly kreativítást mutat, csakúgy mint a fekete szarfalcós felirattal ellátott fehér pólóing. Nagy kár érte, hogy ezeket a csiszolatlan gyémántokat nehezen lehetett olvasni, mert a hazai kosárélet egyik jelentős, kopasz, enyhén betintázott tagja sajnos fordítva tartotta a meccs nagy részében a feliratot (asszem talán a starwarsos volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem). Szóval, gondolom nagy vigadalom lehetett hazafele, mert bár igaz, hogy komoly zakót kaptatok, de asszem 3 - 0-ra nyertétek a kétkaros drapi versenyt, és ez azért egy lényeges dolog.