Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
új fórumozó vagy, ezért szólok, hogy ha moderálást kérsz, alap, hogy megmondod, melyik fórumból kéred, még jobb, ha magát a linket is megadod. én nem vagyok modi, de azt hiszem, hogy a kérdéses hsz azért maradhatott a topikban, mert nem írtál fórumnevet. ha nem így van, mea culpa. csak segíteni akartam:/
a 9278-as hozzászólásomban honlapnevet említek, ami - mindeféle bizonyíték nélkül - a vele kapcsolatos bizalmat csökkentheti. Ezt szeretném névtelenre írni, pl."az Internetről" kezdetűre cserélni. Vagy ha ez nem hajtható végre, akkor törölni a 9283-ig. Olyan témát írtam, ami már előfordult a történelemben (bár nem tartalmaz kizáró megoldást, tesztet), ezért talán kár lenne kitörölni az egészet.
mivel az index- név nélkül, de felismerhetően - meg lett hurcolva öngyilok-témában egyes bulvárlapokban, kérem az alábbi hsz-ok törlését a "Gondoltál már az öngyilkosságra?" http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9080152 topikból:
Nem vagyok gyakorlott számítógépező. Szeretném az Indexen belül /egy belépéssel/ Látogatni a topikokat. A FAQ- ban olvastam kedvencekről, de a belépéskor sem találom.
Ha a fórumra kattintok, ott sem találom az összes topikot. A keresőben soha nem jön elő amit keresek. Kénytelen vagyok mindig a Guglit használni. Nincs egy tartalomjegyzék?
Mindenhol hozzászólhatok és nyithatok topicot, kivétel az SOS Forum csoport / jogi problémák
Mi lehet ennek az oka?
Üdv: racional
"Akkor nem tudom, megnéztem a mezei user nickemmel, párszáz hozzászólással ott a gomb. Viszont a moderátorok meg tudják mondani biztos - a fórumban. Üdvözlettel: Lánczi András"
Igen, elképzelhető, hogy technikai hiba. Utánanéztünk, és nem vagy kitiltva onnan. Meg kellene próbálnod újra beírni oda, és ha továbbra sem sikerül, akkor egy kisebbfajta pucolást végrehajtani a böngésződ dolgai között. Erre szolgáló technikai tanácsok olvashatók ebben az állásfoglalásban: TacePao-5