engem az "újrakiadott" 93-as Cons-ok érdekelnek, a converse.com-on kint van az LJ-féle AeroJam meg a KJ-féle RNS, és így 12 év elteltével már megengedhetem magamnak, hogy vegyek belőlük...;)
a footlocker.com-on jelenleg az előbbi elérhető, pedigh akár mindkettőtt egyszerre meg is venném (85dollár mind2), emellett meg gondolom, Magyarba' ilyesmikkel esélytelen, h foglalkozzanak. (szal, AIR, rendeltél cuccot, és kb 3 hét alatt meg is jött USA-ból? és még csak ki sem bontották a magyar postán...?)
najó, akinél van elfekvőbe' egy-egy pár ilyen a méretemben, és persze vadiújba', az dobjonmá' egy mélt, megegyezünk!;)
Nem mondtam, hogy "te írtad a hogy oda ne rohanjak"-ot. Olvass vissza.
Egyébként kijelentettem, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyik csapat szimpatikus neki. Én nem azt mondtam, hogy mint csapat szimpatikusabb egy mondjuk Orlando-fannak a MIN, mint a MEM, csak azt, hogy a MEM-ből nem pont Bonzi Wells-t és Mike Millert emelném ki, mint, akik a szimpátiára okot adnak. Ha nem lennénk ilyen nagy harcban velük én is sokkal inkább a Mem-nek drukkolnék, mint mondjuk a Denvernek, akik viszont tényleg egy köcsög társaság. (legalábbis a tavalyiak.) Láttam sok-sok meccsüket, főleg DEN-MIN meccseket és elég genya módon viselkedett a csapat is és a szurkolók is. (Pl. meccs után megdobálták mindenfélével a MIN-játékosokat. Volt verekedés, ejection, stb. tavaly is és idén is. Pedig amúgy nem annyira verekedős csapat a MIN.)
Rosenkrantzhu: kérlek olvasd el, amit írtam és próbáld meg megérteni is, mielőtt válaszolsz rá. :-/ :-)
A "hogy oda ne rohanjak" kitételt viszont nem én, hanem Thrill írta. Erősen keversz minket :))
Amúgy tényleg nem a vitatkozás kedvéért szóltam bele, csak én tényleg nem látom annyira egyértelműnek, hogy a MIN mitől szimpatikusabb, mint a MEM.
(Amúgy sztem a PHO-re pont nem igaz, hogy nagyon egyemres lenne. Tényleg elképesztő, mit képes Nash kihozni a többiekből, de azért Amare, Marion nagyon jók, Rich is elkpaja néha.)
Egyemberes mondjuk a LAL, de hát nekik most már úgyis mindegy.
Viszont a Lakers tényleg sz*rt sem ér... ezt mint Lakers-fan mondhatom, ugye? :))))
Úúúúútálom Kobe-t!
és az a baj, hogy jövőre sem lesz jobb a csapat. :(((
Egyre inkább úgy érzem, hogy Doktor Tokáék odaérnek a po-ra. a Grizz-nek iszonyú durva meccsei vannak hátra.
Az létezik, hogy a Denver az utolsó 20-ból 18-at nyert? nem gyenge! pech lenne, ha a SAS-sal kellene játszaniuk az 1. fordulóban, úgyhogy remélem még lehagyják a Houston-t.
Keleten meg az Indy simán odaérhet még akár a 4. helyre is. ez is kisebb csoda lenne.
No akkor ha érdekel valakit, már el tudom mondani a footlocker rendelésem tanulságait.
Meglepődtem, mert tegnap mindenféle macera nélkül a postás hozta a (kb cipősdoboz méretű) csomagot. Se ÁFA se vám, se plusz postaköltség.
Most akkor ha meggondolom, egy 110-120 dolláros cipő csomagolással postázással 140-150 dolcsi. (hehe véletlenül bekattintottam a díszcsomagolást +4-ért de az jól nézett ki) az olyan 26000-28000 és a legújabb legjobb, nem pedíg valami kifutó esetleg nem is túl jó széria. (mint pl a 60-80 dolcsis tömeg shox-ok amiket nálunk 30 alatt nem is árulnak.
Én egyébként T-mac izompólót, meg nagrágot vettem a srácnak ami összesen 17 eFt volt. és nagyjából azonos minőség a 20 körült árusított Jordan cuccokkal. (56$ a cucc + 30$ posta, 2$ csomagolás)
Tehát asszem pillanatnyilag elégedett vagyok a csomagküldős vásárlással, mivel márc 17.-n rendeltem meg, (péntek) 22.-n postázták (kedd) és tegnap ápr 5.-n ért ide.
(Viszont amit múltkor mondtam, hogy érdemes többen rendelni, az annyiból necces, hogy lehet az nagyobb csomag, és ott már ráteszik az említett áfá-t, és vámot.)
Bocs a témától kissé eltérő dumáért, de feltételezem, van akit érdekelnek a tapasztalatok, mert info híjján még nem mert belevágni hasonlóba.
Na csak még annyit, hogy azt írod: "Amúgy én is elmondhatnám, hogy ha Garnett sérült a MIN szart sem ér."
A félreértések tisztázása végett, én nem mondtam a Memphisre, hogy ilyen vagy olyan feltételek fennállása esetén a MEM szart sem ér. Tehát biztos nem rám gondoltál. Csak akkor miért én voltam a címzett?
Hát, azért mondjuk a Denvert nem nevezném tét nélkülinek és a többiek is próbálkoznak feljebb kerülni a PO rangsorban. Persze a Dallas már mindenképp 4. úgyhogy ők lehet, hogy nem adnak bele apait-anyait. Majd meglátjuk. Én csak azt mondom, hogy mostanában a Grizzlies nem úgy játszik, mint amikor Fratello a csapathoz ment, hanem sokkal rosszabbul. Persze tudom, hogy most jött vissza Gasol a sérülésből, Stro is sérült, stb. Dehát ugyanezt a Wolves-ról is el lehet mondani, főleg, hogy Cassell még most sem gyógyult meg, Hudson pedig az egész évet sérülten játszotta végig, ezért volt sokkal rosszabb a teljesítménye, mint mondjuk a Lakers ellen 2003-ban. Amúgy Cassell kezd belelendülni az utsó 7-ből 6 győzelem (-Suns, backtoback) során, Kandi két egymás utáni dupla-duplát nyomott bár így is elég gyenge, de Wally egyáltalán nem rapszodikus, hanem tényleg benne van a legjobb 6. ember címre esélyesek között, több, mint 15.6 ppg-vel, 3.7 rpg-vel, 2.4 apg-vel és egy igen gyenge 50.7%-os FG-vel idén. Erre én nem mondanám, hogy rapszodikus, pláne nem csereként. Abban egyébként igazad van, hogy KG nélkül nem túl jó csapat a Wolves, dehát ez majd' minden csapattal így van, pl. Suns Nash nélkül mondd mit ér?, stb. stb. Az egyetlen kivétel a SAS, jó csapat az nagyon sajnos...
1 szóval: Mindenki annak a csapatnak drukkol, akinek akar, akkor is, ha az béna csapat. Szerencse, hogy nem csak a legjobbaknak drukkolnak az emberek, mert akkor mindenki Suns meg Spurs meg Heat fan lenne, ami elég unalmas. Valóban nem jól fogalmaztam először, hogy miért lepődtem meg Miller és Bonzi emlegetésén, mint a Grizzlies iránti rajongás okai. De aztán másodszor igen. A "hogy oda ne rohanjak"-kitétel mondjuk nem tetszett, pláne, hogy az eredeti post mellett volt smiley is. Egyébként meg te se jól fogalmaztad meg, hogy miért pont Millert és Wellst írtad.
Amúgy meg az egész vita hülyeség, dehát nem voltak meccsek, csak az NCAA-döntő, amit meg a Tar Heels nyert és egy olyan régi Tar Heel ünnepelt a csapattal az öltőzőben, akire manapság (is) túl sokan szeretnének hasonlítani... :)
Én emeltem ki, nem Thrill, de nem kell úgy megsértődni.
Amúgy én is elmondhatnám, hogy ha Garnett sérült a MIN szart sem ér, Cassel árnyéka néhány évvel ezelőtti önmagának, Troy sokkal többet játszhatna, mert akkor jobb, Kandi harmatgyenge, Szczerbiak rapszodikus.
Ezt összevetve a csapatként jobban működő MEM-szel (8 játékosuknak van 10 feletti pontátlaga - na jó, kerekítve :) .. háát. Elismerem kicsit találomra is mondtam a szimpi neveket, de Millernek azért elég jó keze van, kár hogy nem futja ki igazán magát.
Ja, amúgy elnézve a szezon végén néha dobópárbajjá fajuló bohóckodást, vajon annak van-e rosszabb sorsolása, aki erős, de tét nélküli csapatokkal játszik, vagy akik kisebb csapatokkal? ;)
Egyébként pedig arra is utaltam, hogy a Memphisben számomra sokkal szimpatikusabb játékosok is vannak, mint Miller és Wells. Gasol mellett Stromile Swift és Jason Williams játéka nagyon látványos, de Wrightot és Watsont is szeretem, sőt Battiert is. Miller és Wells viszont egyáltalán nem szimpatikus, ezért lepett meg, hogy őket emelted ki, mint a Grizzlies iránti szimpátiád elsődleges okait Gasol mellett. Hogy oda ne rohanjak...
MA lesz Reggie utolsó fellépése a Gardenben, kiváncsi vagyok hogy milyen körülmények között fogják őt várni a NYi szurkolók... Currynek meg gyógyulást, a Bullsnak nagy szűksége lenne rá.