Voltam tegnap a budatétényi rozáriumban. Nagyon tetszett, örülök, hogy ezt is láthattam. Persze hazajött velem néhány tő rózsa. :) A Szőregi Áf.sz árult.
Természetesen, sajnos email-címed nem publikus, úgyhogy ideírom: A zuglói New Gar?en. (a kérdőjel csak azért, nehogy reklámnak minősüljön) Mindkettőből volt még. Örülök, hogy hasznos volt az infó :)
Szép :-) Virágforma, szín, illat. Szerintem tökéletes harmónia. Megmutatnám, de ez az a szín amit nem tudok úgy fotózni, hogy értelme legyen feltenni róla képet, ám a Te képeidet várom ;-)
Lassan alakulnak a "betegek". A Viridifloran nem is látszik, hogy bármi baja lenne, Ő az első ami kinyílt közülük, de a többi is kezd normálisnak látszani.
Meg kell várnom míg mind kinyílnak. Esélyes, hogy a Baron G. van a helyén, Kizuna cetlivel, jó esetben a Baron helyén a Kizuna, Bron cetlivel- bár gőzöm sincs, hogy cseréltek cetlit :-)- csak annak még nem látszik a bimbó színe sem. Ha így van, akkor csak Ti kaptok fotót :-) Nálam azok közül ami tőlük jött, csak a Blackberry Nip nyílt ki teljesen.