Keresés

Részletes keresés

fepa Creative Commons License 2004.09.13 0 0 853
Igen ezt én fel is mertem vetni, erre kaptam a fejemre mindent, csak szépet nem!:))
Előzmény: Kék skorpió (852)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.13 0 0 852

Bele olvastam a fradi-topikokba.

Azt láttam, amit vártam:

szerintük a somogyiak szinte mind cigányok és parasztok.

És ezeknek nyalta a seggét az a köcsög péter atilla.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Lecso11 Creative Commons License 2004.09.13 0 0 851
Hát tényleg elég gáz volt (megint) a faszi :) Egyébként Péter Attila a becsületes neve, ezt csak azért írom le, mert elég idegesítő az ürge :)) /OFF: egyszer a körmendi streetballon meg végig azt hangoztatta, hogy ő kaposvári létére mekkora Körmend-drukker... azóta nagy "kedvencem" :))ON/
Előzmény: kaposvari (844)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 850

kaposvari, kösz az infót mezügyben. Akad azért néhány kérdésem, mert a honlapon nem láttam korábban a mezekről képet. Ugyanolyan mintázatú a mez, mint amit a hazai bajnokikon visel a csapat? Mezszámot, feliratozást lehet rendelni?

Előre is kösz a választ, mail-ben is jöhet!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.12 0 0 849

Az eredményt a csapat harcolta ki, szerintem Prukner szólt nekik a szünetben, hogy ne foglalkozzanak azzal a csicskával. :-))

Előzmény: Törölt nick (848)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 848
Hát nem egy szirén hangú az biztos, de az eredmény is tagadhatatlan.
Előzmény: Kék skorpió (847)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.12 0 0 847

Pedig nagyon szar hangja van. :-)))

Előzmény: Törölt nick (846)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 846

Maradjunk annyiban, hogy a műsorközlő kiénekelte a szánkból a sajtot. Hajrá Fradi!

Előzmény: Kék skorpió (845)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.12 0 0 845

A műsorközlő tényleg undorító volt.

Ekkora paraszt seggnyalót ritkán lehet hallani.

A körülöttem állók mind azt mondták, hogy a játékosaink már most elbizonytalanodtak.

A második gólunknál meg lehetett hallani, hogy mennyire el van keseredve.

Egyébként a kosárgálán (mikor itt volt a Harlem) is ő volt a műsorközlő, akkor is csak a fradiról beszélt, aztán a füttyre végre észhez tért.

kaposvari Creative Commons License 2004.09.12 0 0 844
Most megy a Kaposon a MECCS felvétele, így is nagyon tetszik:-) Bár ez a nyafogós közvetítés sokat elvesz az élvezeti értékből. Nagyon gáz... Ja és szerinte 1000 vendég és 9000 hazai néző volt a meccsen. Most akkor mekkora a stadionunk??? Szerencsére a meccs előtti Fradi-nyalást a műsorközlőtől nem mutatták. Tudom, hogy vannak sokan FTC szimptaizánsok errefelé, de azért ez már túlzás volt. Szerintetek? Munta, említetted, hogy gondolkozol mezrendelésen. Az enyémek megjöttek, szerintem tök jó minőségűek, úgyhogy tudom ajánlani neked is a beszerzést:-) Már most várom a debreceni meccset, jó lenne egy harmadik bajnokesélyestől is pontokat rabolni. Ahogy olvastam, belső zűrök vannak náluk, ki kellene használni. Hajrá Kaposvár!!!
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 843
Egy ugyanilyen volt a másik oldalon is, csak az nem meztépés volt, hanem rúgás. De szerencsére nem volt döntő momentum.
Előzmény: rapits (839)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 842
Gratulálok! Megérdemelten nyertetek. Hajrá Fradi!
Előzmény: basszusg (840)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 841
Ezt mondjuk nehéz lenne megmondani (mármint, hogy ki dobált), én közvetlenül a pálya szélén ültem a pálya hosszában középen. Te is mondtad, hogy sok volt az operettfradista, ezért nem tudhatjuk, nem ők dobáltak-e, de az biztos, hogy onnan (a fejem fölül) is jött doboz. Szerencséjük, hogy nem folyt rám a sör! (Ja, és a barmok, jobban jártak volna, ha megisszák.)
Előzmény: kaposvari (833)
basszusg Creative Commons License 2004.09.11 0 0 840
Szép volt fiúk!
rapits Creative Commons License 2004.09.11 0 0 839
Nemmondom, hogy megerdemeltetek mert ilyet mi nemmondunk:) De magunkat vertuk meg az elejen.Ott eldonthettunk volna az egeszet, de mindent elszartunk. A 11-es meg jogos volt.Nem akkor amikor lefujta hanem elotte,Bajevszki meze 2 metert megnyult.De nemvolt mervado a meccs szempontjabol.
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.11 0 0 838

Na igen, Oláh csele valami fantasztikus volt. :-)))

Előzmény: kaposvari (832)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.11 0 0 837

Valóban a kaposvári oldalról repültek a sörösdobozok, de a bedobálok közt volt kaposvári és fradista is.

Sajnos vannak ilyen hülyék, nem értem mire volt ez jó.

Remélem, nem lesz nagy büntetés.

Előzmény: kaposvari (833)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 836
De ilyenkor nem illik ezt felhánytorgatni. Mindenki Debrecenbe!!!:-)
Előzmény: kaposvari (835)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 835
Ja a 11-es abszolút jogtalan volt.
Előzmény: Kék skorpió (834)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.11 0 0 834

Most értem haza a meccsről, remek mérkőzés volt!

Az elején kicsit megilletődötten játszott a csapatunk, a védelem hatalmasakat hibázott. Régóta probléma, hogy a hátvédek a 16-osnál is cselezni akarnak, de elvesztik a labdát. Többen is mondták a nézőtéren, hogy jó lenne erről leszokni.

A félidő végére a csapat összekapta magát és Tóth Balázs szép fejesével megszerezte a vezetést!!!!

A szünetben Prukner Laci valószínüleg vért itatott a játékosainkkal, mert egy teljesen más, önbizalommal teli Rákóczi jött ki a pályára.

A játékosaink szinte haraptak, csúsztak-másztak, küzdöttek, úgy mentek, mint az ördögök.

Oláh gyönyörű gólja pedig olaj volt a tűzre: 2-0!

A közönségünk lelkesen bíztatta a csapatot, akik szemre is tetszetősen fociztak.

Ám ekkor jött az, amitől sokan tartottunk: Dubraviczky és a kamu 11-es.

Fiatal csapatunk ismét elbizonytalanodott és beszorult a 16-osra.

Azonban ekkor az egész kaposvári szurkolótábor félelmetes szurkolásba kezdett!

Magam is meglepődtem, hogy milyen egységesen, milyen hangerővel álltunk a csapat mellé! Ilyenre sem a Vasas, sem az Újpest ellen nem volt példa!

A játékosok pedig erőt merítettek ebből és megnyerték a mérkőzést.

A meccs után ünnepeltük a játékosokat, zúgott a "szép volt fiúk!"   

Számomra külön öröm a dupla győzelem! :-))))) 

kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 833
Hozzátartozik még az igazsághoz, hogy a Fradi a 20. percben 5-0-ra vezethetett volna, ha belövi a helyzeteit, de a fociban mint tudjuk nincsen ha. A sörösdobozokat pedig az nb1.hu híreivel ellentétben a hazai táborból dobálták be, nyilván meg is lesz az eredménye. A kezüket törném le az ilyeneknek, pláne ha a Dubraviczky lefújta volna a meccset.
kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 832
ÁÁÁÁ az év meccse volt, éljen a csapat éljen Prukner Laci! Ilyen lelkesen kell játszani és akkor jönnek az eredmények. Öröm volt nézni a fiúkat ma este. Amikor Oláh Lóri hülyét csinált Lipcseiből a megkerülős csellel az beszarás volt! A sok környékbeli-helyi divatfradista meccs elején még nagy arccal, óbégatva ült be a hazai nagylelátóra a búcsús fradipólójában aztán meccs végén valamiért gyorsan elillantak. Az igazi fradisták a kapu mögött normálisak voltak, tudtommal nem volt semmi balhé. A hazai közönség pedig kb. kilenc éve nem volt ilyen pozitív és kb. ugyanilyen régóta nem volt ekkora ünneplés. Na én is megyek vissza inni:-))) SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fepa Creative Commons License 2004.09.11 0 0 831
Meg tudja mondani valaki, mikor adja a Kapostv a meccset?
fepa Creative Commons License 2004.09.11 0 0 830

A fenébe. Én sem tudtam kimenni a meccsre, csak az NB1.hu-n követtem az eseményeket. Pedig de gyönyörű dolog lett volna ott ülni a lelátón!

De a lényeg: GYŐZÖTT A RÁKÓCZI!

Hajrákóczi!

Előzmény: Muntanitz (829)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.11 0 0 829

Ilyenre mindig jó hazaérni, csak kár, hogy nem lehettem lent!

SZUPERKÓCZI - FTC 2-1!!!

Szép volt, fiúk!

HT Miskolc Creative Commons License 2004.09.10 0 0 828

sziasztok!

nem az én ötletem, és tudom, h elég későn van hozzá, de ha tudtok, tüntessetek mellettünk és Szieben-féle kupleráj MLL ellen! köszi!

HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!

Zoli68 Creative Commons License 2004.09.09 0 0 827
Köszönöm.
Előzmény: Asteriksz (819)
NB2 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 826

Üdv!

Szeptember 25-én lesz a Magyar-Litván és a Kaposvár-PMFC meccs nálatok. Úgy néz ki, hogy mindkettő 18-kor. Ugye nem olyan lükék a vezetők, hogy egy időben legyen a 2 meccs? Mert pl Pécsről többen mennénk mindkettőre (köztük én is). Intézkedjetek már légyszí:)

Köszi.

Muntanitz Creative Commons License 2004.09.08 0 0 825

Minden igyekezetem ellenére csak távszurkoló leszek szombaton :-(. Pedig 1-0-ra győzünk egy olyan meccsen, ahol az elején betalálunk, aztán körömszakadtáig védekezünk!

Ha jól látom, legközelebb a győri meccsünkre jutok el október 23-án. Addig minden szombatom betelt ezzel-azzal. De még a szünet előtt egy meccsre feltétlenül leugrok azért!

HAJRÁKÓCZI!!!

Wagner Lopez Creative Commons License 2004.09.08 0 0 824
Mé, hó szoktok űni?
Előzmény: Lecso11 (823)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!