Hát tényleg elég gáz volt (megint) a faszi :) Egyébként Péter Attila a becsületes neve, ezt csak azért írom le, mert elég idegesítő az ürge :)) /OFF: egyszer a körmendi streetballon meg végig azt hangoztatta, hogy ő kaposvári létére mekkora Körmend-drukker... azóta nagy "kedvencem" :))ON/
kaposvari, kösz az infót mezügyben. Akad azért néhány kérdésem, mert a honlapon nem láttam korábban a mezekről képet. Ugyanolyan mintázatú a mez, mint amit a hazai bajnokikon visel a csapat? Mezszámot, feliratozást lehet rendelni?
Most megy a Kaposon a MECCS felvétele, így is nagyon tetszik:-) Bár ez a nyafogós közvetítés sokat elvesz az élvezeti értékből. Nagyon gáz... Ja és szerinte 1000 vendég és 9000 hazai néző volt a meccsen. Most akkor mekkora a stadionunk???
Szerencsére a meccs előtti Fradi-nyalást a műsorközlőtől nem mutatták. Tudom, hogy vannak sokan FTC szimptaizánsok errefelé, de azért ez már túlzás volt. Szerintetek?
Munta, említetted, hogy gondolkozol mezrendelésen. Az enyémek megjöttek, szerintem tök jó minőségűek, úgyhogy tudom ajánlani neked is a beszerzést:-)
Már most várom a debreceni meccset, jó lenne egy harmadik bajnokesélyestől is pontokat rabolni. Ahogy olvastam, belső zűrök vannak náluk, ki kellene használni.
Hajrá Kaposvár!!!
Ezt mondjuk nehéz lenne megmondani (mármint, hogy ki dobált), én közvetlenül a pálya szélén ültem a pálya hosszában középen. Te is mondtad, hogy sok volt az operettfradista, ezért nem tudhatjuk, nem ők dobáltak-e, de az biztos, hogy onnan (a fejem fölül) is jött doboz. Szerencséjük, hogy nem folyt rám a sör! (Ja, és a barmok, jobban jártak volna, ha megisszák.)
Nemmondom, hogy megerdemeltetek mert ilyet mi nemmondunk:)
De magunkat vertuk meg az elejen.Ott eldonthettunk volna az egeszet, de mindent elszartunk.
A 11-es meg jogos volt.Nem akkor amikor lefujta hanem elotte,Bajevszki meze 2 metert megnyult.De nemvolt mervado a meccs szempontjabol.
Az elején kicsit megilletődötten játszott a csapatunk, a védelem hatalmasakat hibázott. Régóta probléma, hogy a hátvédek a 16-osnál is cselezni akarnak, de elvesztik a labdát. Többen is mondták a nézőtéren, hogy jó lenne erről leszokni.
A félidő végére a csapat összekapta magát és Tóth Balázs szép fejesével megszerezte a vezetést!!!!
A szünetben Prukner Laci valószínüleg vért itatott a játékosainkkal, mert egy teljesen más, önbizalommal teli Rákóczi jött ki a pályára.
A játékosaink szinte haraptak, csúsztak-másztak, küzdöttek, úgy mentek, mint az ördögök.
Oláh gyönyörű gólja pedig olaj volt a tűzre: 2-0!
A közönségünk lelkesen bíztatta a csapatot, akik szemre is tetszetősen fociztak.
Ám ekkor jött az, amitől sokan tartottunk: Dubraviczky és a kamu 11-es.
Fiatal csapatunk ismét elbizonytalanodott és beszorult a 16-osra.
Azonban ekkor az egész kaposvári szurkolótábor félelmetes szurkolásba kezdett!
Magam is meglepődtem, hogy milyen egységesen, milyen hangerővel álltunk a csapat mellé! Ilyenre sem a Vasas, sem az Újpest ellen nem volt példa!
A játékosok pedig erőt merítettek ebből és megnyerték a mérkőzést.
A meccs után ünnepeltük a játékosokat, zúgott a "szép volt fiúk!"
Hozzátartozik még az igazsághoz, hogy a Fradi a 20. percben 5-0-ra vezethetett volna, ha belövi a helyzeteit, de a fociban mint tudjuk nincsen ha. A sörösdobozokat pedig az nb1.hu híreivel ellentétben a hazai táborból dobálták be, nyilván meg is lesz az eredménye. A kezüket törném le az ilyeneknek, pláne ha a Dubraviczky lefújta volna a meccset.
ÁÁÁÁ az év meccse volt, éljen a csapat éljen Prukner Laci!
Ilyen lelkesen kell játszani és akkor jönnek az eredmények. Öröm volt nézni a fiúkat ma este. Amikor Oláh Lóri hülyét csinált Lipcseiből a megkerülős csellel az beszarás volt! A sok környékbeli-helyi divatfradista meccs elején még nagy arccal, óbégatva ült be a hazai nagylelátóra a búcsús fradipólójában aztán meccs végén valamiért gyorsan elillantak. Az igazi fradisták a kapu mögött normálisak voltak, tudtommal nem volt semmi balhé. A hazai közönség pedig kb. kilenc éve nem volt ilyen pozitív és kb. ugyanilyen régóta nem volt ekkora ünneplés. Na én is megyek vissza inni:-)))
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeptember 25-én lesz a Magyar-Litván és a Kaposvár-PMFC meccs nálatok. Úgy néz ki, hogy mindkettő 18-kor. Ugye nem olyan lükék a vezetők, hogy egy időben legyen a 2 meccs? Mert pl Pécsről többen mennénk mindkettőre (köztük én is). Intézkedjetek már légyszí:)
Minden igyekezetem ellenére csak távszurkoló leszek szombaton :-(. Pedig 1-0-ra győzünk egy olyan meccsen, ahol az elején betalálunk, aztán körömszakadtáig védekezünk!
Ha jól látom, legközelebb a győri meccsünkre jutok el október 23-án. Addig minden szombatom betelt ezzel-azzal. De még a szünet előtt egy meccsre feltétlenül leugrok azért!