Ha autós témában akarsz, akkor IDE kattintasz. Megjelenik a fórumcsoport, a jobb felső harmadban van a topiknyitás gomb. De minek kell új topik, annyi van már.
Kérdeztem én ifj Oldengine- t, de ezer a dolga - mint nekem ha megáll a traktor... Szóval nincs tippje valakinek, hogyan kell topicot nyitni? (Biztos fizetni köll)
TOPICOT AKAROK NYITNI!!! Kókány Fabric lesz a neve - vagymi..., mer egy ilyen restaurátorklub teljes joggal hempereg a röhögéstől, ha én megoldást találok... mer én csak egy mekkelek vagyok...
Sínbohócnak igaza van. A garázsom még oldal nélküli és be ver időnként az áldás. Le van ugyan fedve a vége de ha mégis akkor egyszerű a dolog. Amúgy volt rajta egy korróziós lyuk és nem volt itthon autogén gázom,így trafóval ol-dottam meg a kérdést.Olyan vékony volt,hogy csak hozott anyaggal sikerült betapasztani. Kellemest a hasznossal.... KókányFabrik
Kéményre másféllityis kólásflakont épp méretes lyukkal. Szél nem viszi le, még a jégeső se esik át rajta... De a Doktor úr Neoluxfényű MIA- jat képtelenség, hogy esővíz érje... ez is benne volt a töprengésemben.
Doktor úr, mi a búbánatot (copyright by meszizs) eresztesz le a kipufogóív aljából? Látom a csavart, tudom is hogy hogy hívják, de hogy minek van ott...?
Síntárs, nekem folyamatosan az a kényszerképzetem, hogy ami a diesel két tízes tőcsavarját nem húzza túlsúllyal félre, az a petrós két nyócas csavarkáját leszakítja. Persze a megfelelő sajátrezgési fordulatot eltalálva, és mikor már rendesen beizzott a petrógázosító öntvénydobozzal együtt... Magyarán hosszabb csonkot - hangtompítót - csak rezgéscsillapító kötőelemmel szabad rákötni a benzinesre.
A domináns irányzat a hanghatás, az öblös, mélyen pufogós hang tetszik nékem, olyan mint Csabinak a MEB -je M.kövesden. Az naon érdekesen adta elő magát az a motor.
Dokikám, remélem azt a csinos gumilabdát is beépíted a motorodba. XDDDDD
Irígykedsz ugye? Megpróbálok neked segíteni hirtelen egy egy képpel. De szerintem egy fűtésszerelő boltban veszel 2db 5/4"-os patentívet és összefordítod 180 fokba,hegeszt és kész..