Keresés

Részletes keresés

ZormaC Creative Commons License 2004.11.22 0 0 825

Hehe, a Pekko képét rögtön le is szedték és kicserélték valami tisztességesre... de itt van elmentve :-)

http://www.cs.bme.hu/~zoli/tantrix/Matt.jpg

Előzmény: ZormaC (824)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.21 0 0 824

Uhh... visszanéztem, az 5. játszma valóban horror, a 4. pedig valóban inkább vicces (utólag baromi könnyű okosnak lenni és megnézni, hogy a 4.-ben #39-nél lehetett volna jó eséllyel meccset nyerő lépésed, 2. lapka a balszélre, 4. lapka alákényszerítve... ezzel kinyírod a SKS lapkákat, amivel utóbb ő hozzáadott vagy 8-at - persze, utólag... nem állítom, hogy meccs közben magam is meglátom az ilyesmit). Azért hajrá a bronzért (feltéve, hogy nem egymással játsszuk - merthogy nekem még oda kellene jutni a döntőbe) :-)

Más...

Meghirdették a következő NZ Open-t, ezzel egyidejűleg felraktak képeket a tavalyiról... klikk: http://www.steep.co.nz/NZOpen/NZOpen.html - az első képen a Pekko iszik (feltehetően már egy jó ideje :-), mellette scoop bambul flegmán... biztos érdekes tournament volt, valaki odatolja magát a következőre?

Előzmény: mikellos (823)
mikellos Creative Commons License 2004.11.21 0 0 823

"vicces" volt a mai 2 meccs.

4 meccs: Sima vezetés mellett sikerült kb 6 perc tanakodás után olyat lépnem, amivel a végjátékban meg tudta volna nyerni, mert időzavarban nem néztem meg jól, mit rakok. De ő is időzavarban volt és rossz helyre rakta a kötelezőt, így +2 (+időbünt.)

5 meccs: megint simán vezettem és akkor egy félelmetes máksorozattal, majdnem csupa kötelezővel behurkolt. A végén el kell ismerni, hogy ügyesen csinálta, ahogy a nekem jó lapkákat elhasználta, de azt hittem, kettéharapom a monitort (mint a pepe-typo meccsen typo hurkocskája) (TM!depont-40-mikellos-20-2004-11-21-1039) Azt mondta benopi (együtt néztük vissza), hogy felejtsem el, a játék pedig bekerül a horror-meccsek arhívumába.

Kicsit le kell nyugodnom.

Hajrá Zormac! Mutasd meg neki a döntőben, ügyes a fiú, de annyira nem jó.

mikellos

Előzmény: Törölt nick (819)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.21 0 0 822
én viszont focizom hétfőn, ez a fő ok :-) igaz, 9 után nem sokkal már itt leszek
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 821
Majdnem hármas ütközés volt, ha jól láttam, a bronzmeccs is akkor megy ... (mármint H, 21)
Előzmény: ZormaC (820)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.20 0 0 820

Zormac-Galca (változott): kedd-szerda 21:00.

go *.hu go

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 819
GO MIKI GO
Előzmény: mikellos (818)
mikellos Creative Commons License 2004.11.20 0 0 818

Bocs, emberek, elfelejtettem megírni, mikor játszom.

Most fejeztük be az első hármat: -6 0 +11

Holnap (21. vasárnap) 11-kor folytatjuk.

Hajrá többiek!!!!

mikellos

Előzmény: Sirpi (813)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 817
Aki ráér a jövő héten ... olyan lett, amilyen ... a Sirpi/Gyizsu/Pepe keze látható egy-egy pillanatra ... :-)

A különböző időpontok a különböző napokat jelentik ...

TV 2: 6:29 (H-P)
M2: 18:50, 18:25, 17:50, 17:50, 17:50
Spektrum: 18:59, 20:09, 19:55, 20:39, 19:39
Aata1 Creative Commons License 2004.11.19 0 0 816
Mi is készítettünk a találkáról képeket, ami a www.aata.gportal.hu -n megtalálható, ha baloldalt a Tantrix menüpontban a Képek linkre kattintotok! Zormac! Ha megkérlek nekem is elküldöd a 2 nevet? Nagyon érdekelne, főleg, hogy még mindig nem tok angolul, szóval nem sokat értettem a cikből :-)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.18 0 0 815
A találka képei pedig egy kattintásra vannak a www.tantrix.hu -ról (akár a "Részletes beszámoló", akár a "Hegeagi további képei" című linkre kattanva).
Előzmény: mikellos (812)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.18 0 0 814

Miki, megírom e-mailben - nem véletlenül nem volt oda se kiírva

z.

Előzmény: mikellos (812)
Sirpi Creative Commons License 2004.11.18 0 0 813
Zormi, csak a hétfõi meccsed ütközik pepével, õ nem kedden, hanem szerdán és csütörtökön játszik.

Amúgy pedig hajrá minden még játékban lévõ magyarnak (ábécésorrendben :-) )!

GO MIKELLOS GO
GO PEPE GO
GO VIK GO
GO ZORMAC GO
Előzmény: ZormaC (811)
mikellos Creative Commons License 2004.11.18 0 0 812

Én tegnap írtam depont-nak, de még nem válaszolt, igyexem nem pepe meccsével egy időre rakni.

Jó volt a találka? Lesznek képek?

Tudja valaki, hogy ki a két eltiltott, amit steven írt a Tournament Forumba

(http://tournaments.tantrix.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=482)?

sok napsütést!

mikellos

ZormaC Creative Commons License 2004.11.18 0 0 811
Franc egye meg, most kapcsolok. Nem kellett volna a galcával hétfő-kedd este 9-re szervezni a meccsünket, így nem látom a döntő 2/3-át... :-(
ZormaC Creative Commons License 2004.11.16 0 0 810

A lényeg az "is" szóban rejlik... mit sem ér a Plate, ha közben a cheeky világbajnok lesz... úgyhogy bármelyikőtök is lesz az, a döntőt mindenképp meg kell nyerni!

Hajrá Pepe / Viki

Előzmény: Törölt nick (809)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.16 0 0 809
Azcsak remélem mindenkinek természetes, hogy a plate-t is hozni kell, hogy "nagyon szép legyen az idei éremgyűjtemény (idén minden ami lehetséges a cél :-) ... "

Hajrá Zormac
Hajrá Mikellos
Hajrá Viki

go hun go
Előzmény: ZormaC (808)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.16 0 0 808
Szerda este 9-kor van a meccs.
Előzmény: Aata1 (807)
Aata1 Creative Commons License 2004.11.16 0 0 807

Nem tudom mennyien figyelitek a vígaszágat, de két izraeli már bent van, és jó esély van hogy mindkettőnek magyar ellenfele legyen az elődöntőben! Már csak Zormac eredményére várunk! Húzz bele Zormac!!!

Aata

ILLES Creative Commons License 2004.11.10 0 0 806

Nocsak, nocsak !

Ismét HUN-GBR döntő lesz. Ugyanúgy mint az idei Eb-n.

GBR részről cheekymbk.

Magyar részről vajon ki ?

Tökmindegy csak nyerjen !

Ja igen, azt a döntőt megnyertük.

HAJRÁ MAGYAROK !

A Platen pedig mikellos-Zormac döntő néz ki.

Nagyon sajnálom, hogy mamo és Frodo már nem jutott be a legjobb négy közé, mert akkor még szebb volna.

Ja igen, tavaly ezt a döntőt is mi nyertük.

HAJRÁ MAGYAROK !

sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.11.08 0 0 805

Sziasztok!

Felmerült, hogy valaki(k)nek esetleg szükségük lehet szállásra szombat-vasárnap.

Én tudok biztosítani. Neeem, nem a nevezetes Káva city kp.jában, hanem BPen.

s

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 804
Kérésed parancs ...
www.tantrix.hu
Előzmény: ZormaC (803)
ZormaC Creative Commons License 2004.11.08 0 0 803

Éééés... tudom, hogy ez kispálya a nagyágyúk mellett, de azért a Plate-re is érdemes tekintetet hordozni, három magyar van a 8 között (igen, három, mert időközben a mikellos is kinyírta a zsák zsiráfot).

Érdekes az országok eloszlása különben: 0 kiwi és 0 angol (!) (sőt, 0 francia, 0 német), valamint a már említett három magyar mellett két izraeli, egy-egy svéd, auszi, és egy (?) lengyel játékos is van. Szurkoljatok tehát errefelé is.

ZormaC Creative Commons License 2004.11.08 0 0 802
idézet a WTC oldaláról, szép rózsaszínben:

"Congratulations to Hungary on ensuring that they will have their first-ever WTC Finalist"

cool 
Sirpi Creative Commons License 2004.11.07 0 0 801

Sziasztok!

Újra jelentkezem. Felmerült, hogy a szombati tali után [b]vasárnap (azaz 14-én) összejövünk egy kis közös korizásra[/b] a Városligeti Műjégpályán. Bérlettel 630 forinttért lehet bemenni, ráadásul nem is kell sorbaállni. Bérlet nélkül viszont néha 1-2 órát is sorba kell állni a bejutáshoz. Ezért akinek szándékában áll jönni, kérem jelezze vagy nekem, vagy Máriának, vagy egyszerűen itt. Szerda körül lesz a bérlet megvéve, ezért [b]fontos lenne, hogy keddig mindenképp jelentkezzetek. Vasárnap 10-kor találkozunk a bejáratnál[/b], és olyan délig, egyig tartana a dolog (2-kor mindenképp lezavarnak a pályáról mindenkit, ha jól tudom). [b]Hozzatok korit[/b], ha tudtok, mert azért is sokat kell sorbaállni.

Üdv,

Sirpi 

Sirpi Creative Commons License 2004.11.05 0 0 800
Na jó... Amúgy Neked is csak így tovább! És ha már erre járok:

NYÓCCÁZ
Előzmény: Törölt nick (799)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 799

> Szép volt, Vik, csak így tovább!

Khm ...

ha én nem jutok tovább, akkor igen, igen, végig ... de ha véletlenül továbbmennék, azért kérnék egy kis irgalmat ...

Előzmény: Sirpi (798)
Sirpi Creative Commons License 2004.11.05 0 0 798
Sziasztok!

Tegnap este biztossá vált, hogy az elmúlt három év gyakorlatának megfelelõen megint van magyar a 4 között. Ráadásul hogyan! Vik pekko kiverése után Lorene-t vette kezelésbe, meg sem állva 7-0-ig, és 110,5 TP-s eredményével új csúcsot állított fel a 7 játszmás meccsek tekintetében (a 8 meccses partikon a rekord 98TP körül van, szóval nem semmi a dolog). Szép volt, Vik, csak így tovább! És hajrá pepének ma estére!

GO HUN GO

Valamint ne felejtsétek, 8 nap múlva tali...
ILLES Creative Commons License 2004.10.29 0 0 797

Úgy látom, igen nagy az esélye annak, hogy akárcsak az EB-n, itt a VB-n is GBR-HUN

döntő legyen. A felső ágon Viki már túl van a nehezén, és ha pepe is továbbjut

a döntőben már biztos lesz magyar.

Valljuk be ez azért igencsak valószínű.

Az alsó ágon pedig két brit is vitézkedik még és nem esélytelenek az ellenfeleikkel szemben, lévén az egyikük a verseny második kiemeltje a másik pedig egy (U16-os) világbajnok.

Ha pedig létrejön a döntőben a magyar-brit párharc abban reménykedem, hogy ez is hasonló eredménnyel fog zárulni mint az Eb-n.

HAJRÁ MAGYAROK !

ZormaC Creative Commons License 2004.10.29 0 0 796

Wow. Kár, hogy a review épp nem működik.

Előzmény: Sirpi (795)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!