Keresés

Részletes keresés

gabi... Creative Commons License 2006.01.24 0 0 4379
Szia Ági! Én is nagyon boldog névnapot kívánok!
süneni Creative Commons License 2006.01.24 0 0 4378
Ez naggyon naggyon naggyon jó! Családi legendákban jók vagyunk, főleg anyai ágon majd kiszemezgetem a legjobbakat. Most már teljesen belelkesültem, a kérdés, hogy hogy érek oda mert reggel indulok el Nyíregyről. Ha egy kis késéssel hullok be utazótáskával törve az utat az nagy baj? Majd igyekszem ezt észrevétlenül csinálni :)
Ancsyka Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4377

Igen, Ancsi most csak viccelt. :-) De ilyen se volt még, hogy Emese hozzám szólt volna a fórumon, úgyhogy már ezért megérte. :-)))))

Peti, nagyon tetszik az ötlet! Szerintem lesz bőven történet. (Bár azért kitartok mellette, hogy az eddigi legjobb ötlet a XX. százados volt... az volt a bomba, legalábbis nekem... mondjuk, a családi történetek is fel fogják ölelni a század történelmét...:-) )

nyugatinyúl Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4376
dehogy cseszegetem, vicceltem!:)))) Enisénisénis boldog névnapot Áginak...
cibkat Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4375
Apropó!

BOLDOG NÉVNAPOT ÁGINAK!
cibkat Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4374
Ne cseszegessed Mesit, jo-e!?!? Örüljünk hogy egyáltalán hangot adott véleményének. Ritka az ilyen. Biztatni kell!
Előzmény: nyugatinyúl (4373)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4373

Na, szoval, bujkalok es nyiltan erdeklödök es amuri partizanok: szombat du. 3-tol 6-ig, könyvtar, hatvan. Nagyon örülök, hogy egy-ket ember mar biztos ott lesz!!! Nem tudom, kinek volt lehetösege elolvasni a hatvani sulikban a plakatokat, ahol reszletesen le van irva a projekt, ugyhogy most röviden itt is megprobalom vazolni: a tabori darabunk munkacime az, hogy a mi csaladunk. Es a ti törteneteitekböl raknank össze, közösen, jatszva, beszelgetve. Mindig lenne hazi feladat, hgoy a következö alkalomra miröl kell elgondolkodnotok, milyen emlekeket, elmenyeket kell összegyüjtenetek. Az elsö alkalommal a nagyszüleitek, szüleitek eleteböl kellene emlekforgacsokat hozni, amit öriz a csaladotok közös, szajhagyomanyos emlekezete: mit es hogyan jatszottak, enekeltek gyerekkorukban, hogyan eltek, udvaroltak, dolgoztak kesöbb, milyen törtenelmi esemenyt hogyan eltek meg, stb. Tehat konkret sztorikat, emlekeket, meseket, csaladi "legendakat" varok. Es ezeket gyüjtjük, elemezzük, dumcsizunk rola, racsodalkozunk egymas törteneteire, hogy je, nalatok meg ez igy volt, es valogatunk, rakosgatunk, mint egy puzzle-t, hogy melyik sztori hova, mi melle, hogy kötjük, mi hasznalhato, hogyan, mi nem. Aztan igy menne tovabb, havonta egy talalkaval: a ti sajat gyerekkori emlekeitek, a suli, a csalad, a baratsagok, játékok, zenék, foglalatossagok: hogyan eltek, eltetek, szerettetek, buslakodtatok, vidamkodtatok, stb. Nem kell megijedni, olvasotaboros-kiscsoportos intim es bensöseges hangulat lesz (remelem), segitek mindenkinek, aki felösebb, feloldodni, aki nem akar "szerepelni", de szeret majd ott lenni, annak is talalunk funkciot, hogy a lelki habitusanak megfelelöen vegyen reszt a közös kalandban. Es termeszetesen, ami ezeken a foglalkozasokon, jatekokban majd elhangzik, utana mindenröl hallgatas lesz, mint a sir, kifele senkinek nem fog kiderülni, hogy melyik törtenet kié, majd jol összekutyuljuk, tehat senkinek nem kell felvallalnia a közönseg elött a sajat sztorijat, hanem minden törtenet a MIÉNK lesz, mindenkie, barkie, tehat konkretan senkié. Ezert az a cim, hogy a MI csaladunk. Ugy altalanosan, szimbolikusan. Egy nemzedéké, a tieteké.

No, bocs a regényért, ezt a szöveget igy akkor a plakatokkal együtt, amiket pista a Bajzaban es egyebütt kirakott, lehet nepszerüsiteni, körbeadni, stb, hogy tudjak is az emberek nagyjabol, hogy miröl lesz szo. A dumcsik mellett rengeteg jatek lesz, moka es kacagas, hisz ki is fogjukprobalgatni együtt, hogy mindez a szinpadon hogyan is fog kinezni vajon.

Ancsika, ne busulj, en se maradok a windsor reszre, a csaladom megöl, es jogosan, ha mar a hetvegeket is elveszem tölük, igy is elegge egyedül vannak hagyva a szinhazi meló kiszamithatatlan idöbeosztasa miatt.

Mesi, te meg egy héttel lemaradtál, ezt akkor mar tisztáztuk, Ancsika most csak viccelt:) (Legalabbis remelem:))))

Jónáspeti

antalmese Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4372
Nincs okotok sértődöttnek lenni, nem leszóltak-leszóltunk titeket, csak arra kértünk, előbb célozgatva, aztán egyenesbe', hogy azokat a dolgaitokat, amelyek nem tartoznak a fórum nyilvánosságára, azt ketten, levélben beszéljétek meg - és azt hiszem, beláthatjátok, hogy ez így természetes. Igaz, nem kéréssé, hanem felszólítássá sikeredtek az irományok, de ejsze ez még belefér, ha figyelembe veszitek, hogy nem volt bennük rosszindulat...
Előzmény: Ancsyka (4371)
Ancsyka Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4371
Na Eni, erre már nem is merek reagálni, mer a végén még leszólnak minket. :) Megyek én is szombaton, de este szinházba megyünk, ugyhogy már megint a lagjobból maradok ki, nem is én lennék. Na sebaj, maj megyünk együtt is, nem adom fel. Annyira sajnálom, h nem mentem pénteken, de olyan rosszul voltam, h ha a vizsga nem lenne, akkor sem mentem volna. Majd meséld el, hogy mi volt! Természetesen priviben.
süneni Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4370
Du.3. Megpróbálok néhány embert előásni még de nehezen elérhetőek. Vagy az is lehet hogy titkon megfigyelnek minket csak nem jelzik, hogy itt vannak. Sok sötétben bújkáló ellenforradalmár. De azé Julcsinak küldök egy emilt.
irgalmatlan Creative Commons License 2006.01.20 0 0 4369
Zeneszek kellenek? :-)  En biztosan tiszteletemet teszem. Mikor lesz?
Előzmény: nyugatinyúl (4367)
cibkat Creative Commons License 2006.01.20 0 0 4368
mailezd el, hatha nekem sikerül. kitelik tölem...
Előzmény: nyugatinyúl (4367)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.01.20 0 0 4367

keptelen vagyok ide kepet feltenni. Kifog rajtam a teknics. Hat foga van, szökes-vörös haja göndörödik, bomba csaj lesz:)

haho, taborlakok, jön valaki a jövö szombati hatvani foglalkozasomra? (tábori darab kitalalasa, dumcsi, Windsor)

Előzmény: süneni (4359)
antalmese Creative Commons License 2006.01.19 0 0 4366
Kettő perce elküldtem.
Előzmény: megyaszaizoli (4361)
gabi... Creative Commons License 2006.01.19 0 0 4365
Ja, és egyébként ez volt a felvételi
Előzmény: cibkat (4363)
gabi... Creative Commons License 2006.01.19 0 0 4364
Igen, nem tudok mit kezdeni a rengeteg szabadidőmmel:)
Előzmény: cibkat (4363)
cibkat Creative Commons License 2006.01.19 0 0 4363
Gratulálok Gabi! Felvetted a filozófiát a német mellé?

Zozó! (Hívhatunk innentöl Godónak?) Mennyi pálinkát bírsz el?
Előzmény: gabi... (4362)
gabi... Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4362
Jelentem, h ezennel én is csatlakoztam a lilakörműek táborához. Reggel sikeresen rácsaptam az ajtót az ujjamra, amit előzőleg elvágtam:)
megyaszaizoli Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4361

ha jol emlekszem a bujdosoba keszult rolam is es andrasrol egy kep kerhetnem en is??

bozotka_18@freemail.hu  koszike

megyaszaizoli Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4360

sziasztok mindenkinek

kata andras zoli emese bela!elnezest es nagy bocsanatkeresemet szeretnem nyilvanitani mert nem voltam itthon ne hari ram  legyszi

remelem nagyon jol telt es jol is utaztatok viszafele

aprilis 19enn megyek hatvanba remelhetoleg toltok is ott egy ket napot

udv pistat

udv mindenkit

puszancsok

zozo

süneni Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4359

Való igaz, egy hordót vagy egy porszívócsövet nem is bírna el :) Még!

És én meg nem is haragudtam és én meg tudtam is hogy ti sem. Apu úgy látszik egyszerre voltunk nyűgösek :)

Szombat..... du.3.....síndarab.......Windsor.......

Ok bejegyzés elmentve. Nem kaphatunk egy fotót a babáról? Lécci

Ő végül is táborhoz tartozik tehát ez nem privát kérés :)

cibkat Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4358
Az khérlek attól függ... Pl.: volt-é a kezében seprünyél? Esetleg a fején hordta-e inkabb a pólóját? Mert akkor mondjuk még András is becsúszhat a képbe.
Előzmény: F.Ági (4357)
F.Ági Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4357
Talán öööö Zolira?
Előzmény: nyugatinyúl (4356)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4356

jol van ancsi, ertem, bocs, egy kicsit en is tulreagaltam, nem voltam jo passzban, felejtsük el, spongyat ra, majd kapsz egy bort legközelebb, ha a sört nem szereted!

Gabinak: Áprilka megnezte tegnap a micimacko utolso 5 percet a szinhazban, sikoltozott, kacagott, élvezte, és termeszetesen fel akart mászni a szinpadra. Kire ütött ez a gyerek?

Előzmény: Ancsyka (4354)
gabi... Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4355
Szerintem lassan lapozhattok. Túlbeszéltétek:)
Előzmény: Ancsyka (4354)
Ancsyka Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4354

Azt a morbidot valami Jeremynek hívják. Andris, jelentem, h eljutottam 2szer is a pálya végéig, de először nem történt semmi, másodszor meg bejött a meglepi, pedig nem értem hozzá a falhoz. Ja és nem szeretem a sört. :)

És ha a szingliség okoz ilyeneket, akkor sürgősen csajozzatok be, fiúk.

Az előző témáról csak annyit, hogy én a magam részéről azért "telefonáltam", mert senki más nem szólalt meg. Nem értem, hogy miért ne tudott volna akárki megszólalni, azért, mert mi beszélgettünk. Akkor arra is reagáltunk volna, és kevesebbet telefonáltunk volna. Másrészt semmi olyan magánjellegű dolgot nem írtam, amit ne "hallhatott" volna akárki, amellett, h persze nem érdekes senkinek, csak aki hasonló helyzetben van. Ez az én véleményem.

gabi... Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4353

Ki az a morbid aki ilyeneket talál ki? 

Előzmény: and4 (4349)
cibkat Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4352
Hüüüülyeee!!!!!! Ekkora szívrohamot régen kaptam. Jajj.
Ziggy Stardust Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4351
Látszik Andris, hogy Te is szingli vagy. Ilyen hülyeséget kitalálni éjnek évadján, ráadásul hihetetlenül fárasztó, majdnem szétrobbant az agyam, a'la MZ/X. :-)
antalmese Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4350
Anikó,
megírtam neked Ferencz Éva címét, de azzal a mozdulattal, nagyon okosan, ki is töröltem az emilcímed. Írd meg, légy szíves, hogy elküldhessem a Bujdosóban készült (nagyon jó) fotókat!
Előzmény: aczelaniko (4329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!