végülis csak a feeling-re kell,de 20ast már gyengének érzem bratyonak 36os 325i van igy érthetö miért éreztem kevésnek az enyém:)viszont nem valami vastag a tárcám ezért van 2 választásom vagy 1 rossz állapotu 2-4szezres gép,vagy 1 fiatalabb hitelre.ezért gondoltam a 18is-re mert ha kifizettem akkor az már jo táptalaj 1 komolyabb verdához,nézegettem más verdákat is de olyan szinten bmw fan az egész család hogy más nem is tetszik;))
A 18iS erössebb mint egy 20i, de a 20-as nyomatékosabb megvan a hathenger filling és tuningolhatobb, csinálhatsz relativ kis pénzböl 27i-t belölle... A 18iS korszerübb motor, az M20-as blokk több mint 30 éves konstrukció hengerenként csak 2 szelepes, míg az M40/M42 csak 17 éves ha jol számolom és az iS az már hengerenként 4 szelepes, tehát fogyasztástban jobb a 18iS!
Ezt neked kell tudni, hogy mire kell? Ha tuning és igazi Bmw filling akkor inkább 6 hengeres de abbol is inkább kéne 25i-t keresni... De a 18iS is remek autó és korszerübb...
Még egy a 18iS-hez bontoban minden drágább és kevesebb is van belölle, 320i-hez minden van rakat számra...
Al01!
Nagyon jó volt sajnálhatod... Mindjárt nyomok pár képet!
hali! arrol érdeklödnék hogy az e30 318is mit tud produkálni gyorsulásra+végre,mert nem találtam rolla semmi infot,csak 1 nem hivatalosat abban 0-100ra 9mp-t irtak.
azért kérdem mert autovásárlás elött vagyok,és egyenlöre nem futja erösebbre,volt már 18as 20as,most majdnem lett 1 brutál e30 325i( 95'ös 525alu motorral+válto)csak épp az volt a gubanc,hogy semmi nem volt tiszta a papirjaiban 200km-t leautokáztam megnézni és kiderült hogy 89'es kaszni helyett 83'as amire azt válaszolta a tulaj hogy "a haverjaim azt mondták ilyen lámpa csak 89es ben van"na itt kezdtem el tépni a hajam aztán nézem tovább a forgalmit alvázszámbol 2 nem stim "ezt elirták" a motor 23asként van bejegyezve (mert a haverjai azt mondták hogy arra kevesebb a biztositás)no comment szal semmi nem stimmelt viszont ment mint a vadálat az tény:(igy kinéztem 1 elég szép 90'es 318is-t de nem tom hogy megy mert ha nem megy jobban mint a 320as akkor nem veszem meg,szal ha tud valaki segitsen:)
Csábító az ajánlat, és meg is fogom gondolni, de a szívem csücske egy 540i lenne, hogy ne legyen bennem az az érzés, hogy "húbasszameg mégegy száz lúerő milyen fasza lehet" Nem sokat menne úgyse, asszony járna vele bevásárolni, meg kirándulni mennénk vele.