Keresés

Részletes keresés

Sárkány Creative Commons License 2006.08.19 0 0 4360

Haliiiiiiiiii!!

Üdv itten.

Előzmény: Plastic_Geisha (4358)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.08.19 0 0 4359

Bocs. Lemaradtak a képek. Csak most jöttem rá, mit rontottam el. XDD

Tehát:

Lee Joon-ki (이준기) (2), hide (1), Tatsurou (1), Kyo (1)

Lee

Lee 2

hide

Tatsurou

Kyo
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.08.19 0 0 4358

Üdv minna,

a Shanghai-i pasikról azért tudnék vitatkozni. Egy kicsit. ^O^ Főzni viszont tudnak/szeretnek, ez tény. (=

Képek:

Lee Joon-ki (이준기) (2), Tatsurou (1), Kyo (1), Hitsugi (1), hide (1)
^^Riana^^ Creative Commons License 2006.08.18 0 0 4357
nék... .D
Előzmény: ^^Riana^^ (4356)
^^Riana^^ Creative Commons License 2006.08.18 0 0 4356
Hali lányok ^^

20-35ig én is feliratkoznák a kínai/japán listára .D
Sárkány Creative Commons License 2006.08.18 0 0 4355
Sajna az akkori hullámról lemaradtam... De már nem vagyok huszonéves, talán lesz olyan aki később marad magára.
Előzmény: lulu? (4350)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.18 0 0 4354

Így van, torretnt ezerrel, de főleg filmeket töltök le, meg ami igazán érdekel.

Sajna sok van olyan amihez nincs seeder, én is befürödtem párszor, de próbálkozom.

Előzmény: harpokratesz (4352)
lulu? Creative Commons License 2006.08.18 0 0 4353

Örülök, hogy érdekel a téma ,eddig sajnos nemigen tudtam eszmét cserélni ezügyben senkivel.Én úgy tapasztaltam , hogy az északi fiúk férfiasabbak mondhatnám macsók!! Nem csak a testalkatuk robosztusabb( ált.magasak szélesebb a válluk stb) hanem a természetük is kicsit nyersebb. Főleg a Mandzsu területről érkezettekre igaz. Ők a legszebbek de velük jöttem ki a legnehezebben.

A pekingiek szeretnek szövegelni, ők a legszórakoztatóbbak, velük imádtam bulizni.

Rajtuk kell leginkább számonkérni ha valamit igértek:)-nem szélhámosak inkább csak lezserek;)

Déli srácot csak egyet ismertem - az biztos (már az ismeretségi köréből leszűrve is),hogy simulékony természetűek és sértődősek.(Ttalán az ő természetük a legnőiesebb)

A shanghaji az külön˝"fajta".  Ez a város adottságaiból is  adódik.Ált. úgy gondolják Kínában , hogy a shanghaji az mind üzletember (mármint az élet minden területén),

hát ez csak részben igaz - és a shanghai férfi a leg családcentrikusabb , és a leg- háziasabb.(ez igaz).Ha a tv-ben kabaréjelenet van és a ,,férjen,, főzőkötény van meg fakanál a kezében - az biztosan shanghai paródia lesz!:D

A férjem is shanghaji és sok kínai nőtől hallottam már, hogy ,,okos,, vagyok, hogy pont onnan választottam.(pedig a fene se tudta!)

Ez az én tapasztalatom ,persze nem szentírás és lehet hogy erős általánosítás is.

Előzmény: Hikaru (4351)
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4352
köszi, de sajna nincs már seeder-e, azért megbróbálom. majd jpopsuki-n írok be, hogy tegyenek fel discography-t, hátha... koncert van fenn, azt töltögetem is, meg leszedtem egy közös under code-s bulit, azon is játszanak vagy félórát.

látom már torrentezel, nagyon helyes. kár, hogy nem minden jön le ezekből, főleg a régiek.
Előzmény: Sárkány (4348)
Hikaru Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4351
Engem nagyon érdekel, kérlek fejtsd ki, miben különböznek. Lin Yutang Mi, kínaiak c. könyvében is olvastam erről, hogy nagyon különböznek a szokások és ételek északon és délen. De a saját tapasztalatodra nagyon kíváncsi vagyok. Úgy tudom, Mo.-n a déliek vannak többségben.
Előzmény: lulu? (4349)
lulu? Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4350

Az ismeretségi körünk csupa házas , családos emberkéből áll:(  A régi pasikkal meg nem tudom mi van. 7éve vagyok a párommal azóta nem nagyon nyüzsögtem.

Szerintem kb 8-10 éve még könnyebb volt ismerkedni mert sok (akkor még fiatal) párválasztás előtt álló fiatal kínai jött ide. Ez a "hullám" lecsengett a 90-es évek közepén, végén. Ma már ezek a srácok megnősültek , sokan továbbmentek és egyre többen döntenek úgy , hogy hazamennek.

Előzmény: Sárkány (4344)
lulu? Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4349

Japán pasim még nem volt, róluk nem sokat tudok.Vietnámi fiúkkal jártam először az első férjem is vietnámi volt.Áldott jó ember volt de marhára unalmas!!(az összes szórakozásunk a Dallas volt :( )

Szerencsém volt mert hamarosan beleszerettem egy kínai fiúba-igy gyorsan el is váltam. (ő volt az első kinai akit megismertem).Ez a kapcs.3 évig tartott.Ezután több kinai pasim is volt-Őket egyszerűen imádom!!(a férjem is kínai)

Vagy lehet, hogy csak szerencsém volt de akiket  megismertem mind nagyon kedves segítőkész , jó fejek voltak. Általában szórakoztató , és nagylelkű emberek.Bátran állíthatom, hogy életemben (a szüleimen kívül) nekik köszönhetem a legtöbbet !!

Rengeteget segítettek.Érdekes, hogy mennyi eltérés van az észak -kínai és a dél-kínai fiúk között.Ha érdekel valakit szivesen leírom de nem akarok senkit fárasztani.

Előzmény: Hikaru (4345)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4348

Harponak hangulatjavítás céljából:

KuRt torrent 

Sárkány Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4347

KURT az nincs, illetve pár szám csak.

Egyezetetünk majd.

Tegnap megvettem Gohatto-t dvd-n. Nem is tudtam hogy kiadták. 950 pénz. Borzasztó képminőség, 2.0 hang. Siralmas. Miért nem lehetett tisztességesen megcsinálni??

Előzmény: harpokratesz (4346)
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.17 0 0 4346
jaj de jó, köszi, tényleg nagyon kéne.

ha esetleg van KURT-od is valami, az is jöhetne, 2 single megvan tőlük a rengeteg cuccukbóll. a Vidoll, Phantasmagoria és 12012 mellett ők a legjobb under code-s Kisaki banda, valami iszonyat jó az énekes (Tenten) és a zenéjük is. egyelőre nem nagyon találok tőlük dolgokat, fiatal csapat még, nem is különösebben szépek, de ütnek.

oké, még egyeztetünk dvd kiírás előtt, de mondom bőven ráér.

még sem mentem tegnap szigetre Prodigy-re, de legalább nem költöttem a pénzt, és a tömeg sem hiányzott.
Előzmény: Sárkány (4341)
Hikaru Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4345
hehe, ez aranyos :D
Lulu: én is kérdezek ha már lehet :))) ...milyen származásúakkal jártál? És mi a tapasztalatod azon a téren, hogy mennyire igazak a rájuk ragasztott dolgok, pl. hogy a japánok imádnak fényképezni stb.
Mert az én tapasztalataim ilyen témákban vízbe fulladtak. Ismerek egy japánt, aki nyitott, gyűlöl fényképezni és profi az angolban, aztán ott van egy perverz kínai-pedig azért ált. a kínaiak erkölcsösek....úgy tudtam - a barátom meg él-hal a fényképezésért, szóval nem lehet általánosítani szerintem.
Előzmény: Sárkány (4340)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4344

Helló helló. Bocs ez az előbb kimaradt. Üdv itt, és örülönk neked.

Nekem csak egészen kicsi szerencsém volt...

Nagyobbat szeretnék...

Előzmény: lulu? (4329)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4343

Most vettem egy tök új fullos gépet sokpénzért, de azt a gyerek nyűvi. Nekem az van ami volt. Nem vagyok hajlandó költeni rá. Elmegy amíg bír, aztán megverexünk ki mikor ül a neten...

Akkor mielőtt nekiállok irogatni egyeztetünk.

Ősszel is jöhetsz, meg télen is. Szállás biztosítva.

Előzmény: harpokratesz (4336)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4342

Má lennvan...

Abunai deka nincs meg véletlen???????

Irrtó hálás lennék!!

Nem nagyon van seeder, már 1 hónapja pár %-on állok.

Előzmény: ^^Riana^^ (4331)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4341
Aszem én letöltöttem valamit... De utánanézek pontosan. Ha megvan hozzápasszolom a többi postázandóhoz.
Előzmény: harpokratesz (4338)
Sárkány Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4340

Akkor nyilván ismeretséged is van közöttük...   (semmi hátsó gondolat... khmm...)

Kifejthetnéd bővebben hogy s mint történt.

Előzmény: lulu? (4333)
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4339
rosszul írtam őket: Bathtub Shitter
Előzmény: harpokratesz (4338)
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4338
Sárkány, oolong:

valamelyikőtök nem szedte le a soundofjapan-es downloads-requests-ből a Barthub Shitter egy vagy két albumát (asszem ennyi volt fent), ma akartam letölteni, de látom Case kivette belőle. ha valamelyikőtöknek meglenne, posztolja már el hozzám valahogy, nagyon hálás lennék. ez az a japi brutál metál banda, akik most jártak nálunk. épp ma hallgattam bele a neten, valami iszonyat jó, koncerte is kimehettem volna, de már késő bánat....

bs ők azok
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4337
hogy én is tegyek fel valami jó képet:)

jj J
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4336
szerintem te is cseréld ki a gépet, a régi már nem lesz jobb, az újakkal évekig el lehet problémamentesen az ember, muszáj egy 60-100e-t rááldozni. én most 56-60-ból megúsztam, mert a vinyók és videó-hangkártya jó volt még. nem kell a legdrágábbat venni, pár éve kijött cuccok is nagyon jók még, amik olcsóbbak.
dvd-írót 10e-ért kapsz már, Pioneer-t vagy LG-t érdemes venni, a legjobbak.
úgy is jön a tél, a karácsony, tessék ajándékba kérni (legalább az írót). én már cd-re nem is írok, nem is tudnám azt a rengeteg cuccot min tárolni, ha nem dvd-n.

a filmek mint mondtam ráérnek, közben az IZO-t már én is leszedtem, a dvd -je meg azóta se jött meg az amcsiktól, de nem is baj.

ebben a hónapban biztos nem utazom már sehova, 0-án állok anyagilag és egy hét múlva már dolgozom. esetleg szeptemberben, ha még jó lesz az idő, vagy elhalasztjuk jövőre.

Előzmény: Sárkány (4327)
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4335
szia és üdv! nem, egyáltalán nem vagyok depis, csak az idegeim nehezen viselik az egészet, bár már szép lassan kezdek immunissá válni a gép hülyeségei iránt, csak valahogy naívan azt gondoltam, az informatika milyen csodás dolog, hát mélységesen csalódtam, ugyanolyan tökéletlen és sötét, mint maga az ember.

Előzmény: lulu? (4330)
harpokratesz Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4334
köszönöm az együttérző gondolatokat, valamit segített:)

de nekem most új a gépem és egy PC guru konfigurálta, úgyhogy rendben kéne lennie. a vírusoktól, kémprogiktól pedig rettegek, nem tudom az csinálja-e vagy más a gond. asszem megmutatom másik szakinak is, csak most nagyon nincs pénzem semmire. egyelőre annyit csinál, hogy sokára nyílnak meg az ikonok, mappák (még a vezérlőpultból és az intézőből is), az explorer meg simán le is fagy, ha azt használom böngészésre, a mozilla viszont nem. február óta van netem és azóta folyamatosan szarakszik a gép, ez már a 3. windows, az előző kettőt úgy szétkurta valami, hogy már mindentől lefagyott, kikapcsolni sem tudtam rendesen, máskor meg mindig újraindította magát. e miatt lett most új a gép, kicserélve régi proci és alaplap, memória, tápegység. szaladt is mint a nyúl egy hétig, aztán most megint jönnek a gondok, pedig igazán a legprofibb vírusírtókkal lettem felszerelkezve.

Wang Lee Home: tényleg kellemes a fickó és szép a hangja.
Előzmény: Hikaru (4328)
lulu? Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4333

A szerencsém abból áll, hogy volt pár fiúka akivel jártam:)) Az egyikkel pedig olyan jól jártam , hogy feleségül mentem hozzá! Az aktív vadászat nekem már tiltva van, de azért ugyebár vakságot nem.....

Nagyon-nagyon örülök ,hogy megtaláltalak benneteket,mert engem éveken keresztül mindenki csodabogárnak tartott az izlésem miatt! Pedig nem a Marsról jöttem, csak egyszerűen nem gerjedek az európai fiúkra!

Előzmény: Hikaru (4332)
Hikaru Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4332
Üdv lulu, mesélj nekünk, milyen szerencséd volt? :) Fejtsd ki léccccci :D
hm, most kezdem el tölteni a drámát, majd véleményt is írok :)
^^Riana^^ Creative Commons License 2006.08.16 0 0 4331
Hónap japán drámája:

Tokyo Wankei / Destiny for love

LEtölthető innen:

http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?search=tokyo+wankei&type=jdrama&sub=View+all&sort=name

3 színész a kit érdemlegesnek találtam:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!